HOROSKOP: ZNAKI, DA SE RAZMERJE BLIŽA PREKINITVI

Opozorilni znaki, ki nakazujejo, da se razmerje bliža prekinitvi
Opozorilni znaki, ki nakazujejo, da se razmerje bliža prekinitvi

Opozorilni znaki, ki nakazujejo, da se razmerje bliža prekinitvi

Predviden čas branja: 5 minut

Nekaj ​​spoznanj vam lahko pokaže, da je čas, da odidete iz razmerja, ki ni več to, kar ste si želeli. Nenehno upanje, da se bo vaš partner spremenil, je brezupen proces. Preberite katere so, ko je odnos na točki prekinitve glavne točke posameznih astroloških znamenj, ki nakazujejo da je resnično konec. Če boste te signale upoštevali, si boste morda lahko kdaj olajšali situacijo in odšli, še preden vse skupaj postane še težje in še bolj obremenilno.

OVEN

 • Ko razmerje postane tekmovanje

Ovni imajo radi izzive in vedno željo zmagati, kar je čudovito. Ko oven ne čuti več ljubezni in vam želi povedati da je čas za odhod se začne prerekati z ostrimi konflikti. Preden se zavedate, boste obravnavani bolj kot tekmec kot njihov partner.

BIK

 • Ko niso več ljubeči

Biki so v bistvu kot plišasti medvedki v naravni velikosti, zato je zanje ljubkovanje jezik ljubezni. Če pa vaš ni več ljubeč, je to znamenje, da se nekaj dogaja. Močno hrepenijo po intimnosti, ker jih napolni in ko jim ni več do intimnosti in jih vaši dotiki motijo je zagotovo čas za odhod.

DVOJČKA

 • Ko začnejo molčati

Dvojčki radi govorijo o vsem, v bistvu si brez komunikacije ne predstavljajo življenja. Ko se komunikacija ustavi, je to rdeča zastava, da gredo stvari v negativno smer. Če se znajdete v dolgem in napetem molku, je čas, da se soočite z dejstvom, da je boljše da odidete vstran.

RAK

 • Ko začnejo čustveno podporo iskati drugje

Raki menijo, da je zaupanje temelj vsake povezave, saj je potreben čas, da odprejo svoje srce. V razmerju želijo deliti vse svoje občutke in slišati tudi vaše. Ko rak pri ljubljeni osebi ne išče več čustvene podpore je to jasen znak, da se je ohladil ter da želi da odidete.

Opozorilni znaki, ki nakazujejo, da se razmerje bliža prekinitvi

LEV

 • Ko je spolnega življenja konec

Levi so zelo čutni in spolnost jih daje možnost, da se počutijo, kot da so središče sveta ljubljene osebe. Priložnosti za skok med rjuhe ne bi nikoli zamudili, razen če jih bolj zanima, da bi to dobili od nekoga drugega. Ne glede na to, ali dejansko varajo ali se samo zaljubijo v nekoga drugega, bo to povzročilo, da bo spolno življenje popolnoma izginilo iz obzorja, takrat je čas za odhod.

DEVICA

 • Ko prenehajo načrtovati skupno prihodnost

Device so načrtovalci. Razmišljajo o vsem, od A do Ž in se nato vrnejo, da vse preverijo. Ko gre za odnose, razmišljajo na dolgi rok. V trenutku, ko prenehajo načrtovati jih  ljubljena oseba več ne zanima. Takrat se usmerijo v načrtovanje lastne strategije, ki pa ljubljene osebe ne vključuje.

TEHTNICA

 • Ko odnos postane enostranski

Tehtnice enostavno morajo biti v ravnovesju. Ko so v partnerstvu, želijo večino stvari početi skupaj. Ko si tehtnica začne planirati svoje aktivnosti in gledati le nase je to močno znamenje, da je iz njene strani odnos zaključen in signal, da je čas za razhod.

ŠKORPIJON

 • Ko njihovo zbadanje postane zlobno

Škorpijoni so strastni in ljubijo intenzivno. Vedno morajo razmerje začiniti, a pogosto ne vedo, kdaj so šli predaleč. Dokler zbadanju sledi simpatičen nasmešek, ste lahko mirni, ko pa zaznate po zbadanju njihov hladen in strupen pogled, je čas da začnete razmišljati o odhodu.

STRELEC

 • Ko jih začne vse motiti

Razmerje s strelcem je vedno pustolovščina. Ko so zaljubljeni jim je všeč, da ste to kar ste, tudi vaše napake jih ne motijo. Ko ljubezen ugasne, sledi preobrat, nenavadne stvari, ki so bile nekoč očarljive, so zdaj samo še moteče in strelec ni več optimist, ampak pravi nergač, kar je zadosten razlog za odhod.

Opozorilni znaki, ki nakazujejo, da se razmerje bliža prekinitvi

KOZOROG

 • Ko je delo vedno pomembnejše

Kozorogi so znani po tem, da so deloholiki in ciljajo visoko v karieri, vendar so znani tudi po tem, da si znajo za ljubljeno osebo vzeti čas. Ko kozorog večkrat zapored izkorišča delo kot izgovor, da se ne vidita je to velik problem oziroma signal, da mu ni več stalo do vas, torej je čas za razhod.

VODNAR

 • Ko nehajo vabiti na druženje z njihovimi prijatelji

Vodnarji imajo radi svoje prijatelje, ki jih ko so zaljubljeni z veseljem predstavijo ljubljeni osebi. Če vedno izberejo svoje prijatelje namesto preživljanja časa z vami, ter vas zavrnejo, ko predlagate da bi se njihovemu krogu pridružili je to zagotovo čas da odidete iz njihovega življenja.

RIBI

 • Ko prenehajo biti sočutni

Ribe so občutljive duše, ki se znajo vživeti v vsakogar. Njihova sočutna narava jih vodi do tega, da v odnose vložijo vse svoje srce. Ko jih ne skrbi več, kako boste nekaj naredili ali rešili, je to signal, da do vas ne gojijo več sočutja, torej jih v bistvu ne zanimate več in čas je za odhod.