Dnevni horoskop za torek 8. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 8. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 8. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 8. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste začeli še bolj zavedati vrednosti sebe, svojega doma in družine ter ceniti njihovo podporo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želja po povečanju bogastva bo velika, pomagajo vam lahko dober plan, trud, marljivost in organiziranost.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo danes še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes ob 12:28 uri nastopi Lunin Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje.

Potrpežljivost je grenka, a njeno sadje je sladko.

Aristotel

Mesečni horoskop AVGUST 2023

Danes praznuje Karin Škufca: Astro profil

Sonce ima v znamenju leva, kar jo usmerja k resnim odločitvam in samozavestnemu pristopu. Na vseh področjih zajema življenje s polno žlico in v njenem zagonu jo je težko ustaviti. Sposobna je usmerjati tudi druge, in jim dajati moč ter prodornost. Z veseljem se podaja v zmagovalne kombinacije in pričakuje pohvalo ter slavo. Navadno je odkrita, odprta, spoštljiva in toplo naravnana. Rada ima razkošje in blišč.

Mars ima v znamenju kozoroga, zato je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi prepričljivo zmagati. Njen cilj je biti najboljša v poslovnem svetu.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Marij Pregelj, slovenski slikar
  • Dustin Hoffman, ameriški filmski igralec
  • David Howell Evans – The Edge, irski rock kitarist
  • Roger Federer, švicarski tenisač
  • Shawn Mendes, kanadski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno združenje jugovzhodno azijskih narodov ASEAN. Richard Nixon zaradi afere Watergate napove odstop. ZDA kot prva država ratificirajo listino združenih narodov. ZDA, ZSSR, Francija in Združeno kraljestvo sklenejo ustanoviti mednarodno sodišče. Nemški cepelin Graf Zeppelin začne polet okoli sveta. V Ormožu poteka 8. slovenski tabor. Franc Jožef izda ukaz o rabi ljudskih jezikov na gimnazijah. Rodil se je Alija Izetbegović, bosanski predsednik in Emiliano Zapata, mehiški revolucionar. Umrl je Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj in Shirley Jackson, ameriška pisateljica.

Kakšna bo energija današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje optimizem, ter ugoden čas za razširjanje obzorij.

Katera znamenja zodiaka boste danes težko delovala brez telefona ali tablice?

Danes boste težko delovali brez telefona ali tablice rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da imate močan imunski sistem in niste občutljivi, se bo potrebno bolj intenzivno usmeriti vase in v tiste kotičke, ki niso v najboljšem stanju. Dobra kondicija vas bo navdala s samozavestjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Družina stopa na prvo mesto, saj ste doživeli številne situacije, ki so pokazale, komu lahko zaupate in na koga se lahko zanesete. Tokrat vas bodo podpirali pri ciljih in vam vlili samozavest.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste začutili, da se vam trdo delo ne obrestuje, se spomnite, da so včasih sadovi dela požeti veliko kasneje. Zavistni sodelavci vam lahko, če boste dovolili povzročijo nekaj sivih las.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite, da ne boste, ko se boste znašli v kočljivi situaciji pretiravali, saj bi si s takšnim načinom zbrali več sovražnikov kot prijateljev. Nekdo od prijateljev vam bo prišepnil, da bo vse tako kot mora biti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spoznali boste, da je čas največji in najboljši učitelj, saj bodo spoznanja, do katerih boste prišli odlično vodilo za skok v uspešno poglavje. Čas je, da se naučite ceniti pristne vrednote.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težko za vas bo Zaradi Zadnjega krajca upreti se želji, da bi nekoga, ki je v vaši bližini opozorili, naj določne navade spremeni. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sprostite se in si z vplivom energije lune v biku privoščite nekaj, kar ni povezano z obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo pomirilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prednosti bosta vztrajnost in neuničljivost, ki vas lahko na poslovnem področju rešita pred zagato. Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste z veseljem sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pripravljeni boste storiti tudi kaj takšnega, kar sicer ne bi, saj vas bo spremljala velika mera poguma, prepletena z uporniško žilico. Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se boste odzivali še bolj pogumno ter osredotočeno na glavno bistvo. Glavo boste dvignili ravno v trenutku, ko prihaja priložnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z nekom se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki so ključnega pomena. Šele potem naj bodo na vrsti manj pomembna vprašanja. Rešil vas bo iskren pristop.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Hitro lahko kljub energiji lune v biku, ki je premišljena vpijete nove informacije. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu, kjer so prisotne številne težke in kompleksne ovire.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023 ali HOROSKOP: KOGA IZBRATI ČE ŽELITE PREDANO IN ZVESTO PARTNERSTVO?