Dnevni horoskop za torek 5. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 5. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 5. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 5. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če se boste znali upreti škodljivim skušnjavam na področju kariere in denarja, se vam bo posrečilo neuresničljivo. Zaupajte predvsem v tiste rešitve, ki ste jih nekoč že preverili ali izkusili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Iskali boste dodatne razloge, preveč boste komplicirali, zato nič ne bo potekalo spontano.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes ob 06:49 uri nastopi Lunin Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj želite.

Ben Stein

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener
  • Božidar Kantušer, slovenski skladatelj
  • Little Richard, ameriški pevec
  • Niko Grafenauer, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Jose Carreras, španski operni pevec

Na današnji dan Ljubljana dobi izmenični električni tok. Rodil se je Aleksander Knavs, nogometaš in Kliton Bozgo. Prav tako Walt Disney, ameriški animator. Umrl je Nelson Mandela, južnoafriški politik in državnik, borec proti apartheidu, nobelovec in Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kateri del dneva bo najbolj primeren za resne pogovore?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo za resne pogovore najbolj primeren dopoldanski čas.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je dejstvo, da vam bo bolje uspevalo, ko boste pokazali strog obraz. Tokrat boste podlegali redu in učinkovitosti, časa za smehljanje v tri dni ne boste našli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Okolica ceni vašo ostro logiko, ki velikokrat odpre marsikatera vrata. Napetost v poslovnih odnosih bo naraščala, brzdajte se in sklepajte kompromise, vedno pač ne morete imeti prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko boste z energijo Zadnjega krajca premišljevali o preteklih dogodkih, ki so vam spremenili življenje. V dilemi boste, ali se odločiti za staro, preverjeno zadevo ali pa biti drzni in se spustiti v nekaj novega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Všeč vam bo, da lahko delate kar si želite, saj vas nihče ne bo ustavljal. Predlogi, ki jih boste z veseljem podali, bodo zelo dobro sprejeti, zato ne oklevajte, saj lahko končno prevzamete pobudo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede določenih obveznosti ste zelo napeti, zato se potrudite, da se čim prej soočite z njimi. Spomnite se, da ste tudi vi zmožni odmisliti vse moteče faktorje in se prilagoditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana s kariernim področjem in vas muči že nekaj časa. Poslovne zadeve vas bodo zaradi Zadnjega krajca malce obremenile s svojim tempom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Všeč vam bo, da boste iznajdljivi tudi v precej nestabilnih situacijah. Najboljše se boste počutili, ko boste obdani s tistimi, ki so brez predsodkov. Številne stvari se obračajo v pravo smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj pričakujete, toda vse skupaj se lahko zaradi energije lune v znamenju device močno zakomplicira.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi energije lune v devici boste malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni. Bolj vplivni boste, tudi glede zadeve, kjer vas večkrat morda niso najbolje razumeli ali spoštovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju kariere se čim prej odločite v povezavi z novimi in zanimivimi prijemi. Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, posebno če ste se pripravljeni boriti za nekaj težjega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v devici prihaja naporen dan, posebno glede nalog in pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste hitro utrujeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ko boste slišali prijeten kompliment, bo vse še bolj sproščeno. Čeprav ne boste preveč romantični, se vam vseeno obetajo dokaj dobre novice, posebno na področju čustev.

Vas zanima: NEPTUN V RIBAH PREHAJA V DIREKTNO GIBANJE, KAJ VAM PRINAŠA? ali MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO?