Dnevni horoskop za torek 31. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 31. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 31. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 31. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Majhne malenkosti bodo tiste, ki vas bodo bliskovito razvedrile, če jim boste dovolili. Na področju ljubezni prihaja več srečnih naključij.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste spogledovati, deliti komplimente ter z lepimi gestami poskrbeti, da je vsem ki so vam pri srcu ob vas toplo. Težje delovne naloge in reševanje financ boste prestavili na kakšen drug dan.

dnevni horoskop
Lunin dnevni vpliv

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok. Danes je pravi čas za druženje, zabavo, dobrodelnost in odlično komunikacijo.

Danes praznuje Brooke Shields: Astro profil

Soncem v znamenju Dvojčkov je klepetava, hudomušna in razigrana oseba, ki se znajde v še tako kočljivi situaciji in jo obrne v šalo. Žalost in dolgčas sta njena sovražnika, saj smatra da je življenje le smeh in veselje. Tudi njena luna se je ob rojstvu nahajala v Dvojčkih, zato je v ljubezenskih odnosih bolj površinska, vendar je s partnerjem vedno zadovoljna, tudi če se ne trudi dovolj zanjo.

Merkur v znamenju Bika ji podarja uspešnost in šarm, s katerim prepriča še tako zahtevno publiko. Vajena je trdo delati in se zaradi dela tudi odrekati, brez da bi ob tem trpela. Veliko ji pomeni finančna neodvisnost.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Walt Whitman, ameriški pesnik
  • Clint Eastwood, ameriški filmski igralec
  • John Henry Bonzo Bonham, ameriški bobnar
  • Terry Waite, britanski človekoljub
  • Mirna Reynolds, slovenska glasbenica in igralka

Na današnji dan je bil začetek vseslovanskega praškega kongresa. Po evropskih tirih začno voziti vlaki Eurocity. Concorde družbe Air France poleti zadnjič. Rodil se je Henry Sidgwick, angleški filozof in Lauri Kristian Relander, finski predsednik. Rodil se je tudi irski igralec Colin Farrell in monaški knez Rainier III. Umrl je Franc Jelovšek, slovenski slikar in Zvonko Čemažar, slovenski besedilopisec, pesnik.

Kako se boste danes odzivali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje da boste na področju ljubezni bolj zadržani.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna?

Najbolj pogumni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni, če se zaradi lune v dvojčkih ne boste sposobni zbrati in poglobiti. Ne izgubljajte časa za nepomembne reči, raje se sprostite, da s povrnete energijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezen stopa v ospredje, zato uživajte v čudovitem razgledu na ljubljeno osebo. Uspele vam bodo tudi določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali, saj boste bolj iznajdljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihajajo številne priložnosti, zato se nikar ne zapirajte vase in zapletajte po nepotrebnem. V ljubezni vas spremlja iskrena ter sočutna energija, čeprav morda še niste odločeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Trudili se boste, da bi se pred kočljivo situacijo zadržali, a vas bo razpoloženje izdalo, saj ne boste mogli prikriti tega, kar v resnici mislite in čutite. Z veseljem boste iskali boljše možnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Brez težav se boste lotili zadeve, ki vas je že nekaj časa obremenjevala s svojo težino. Z motivacijo in vztrajnostjo ter luno v znamenju dvojčkov boste daleč prišli, zato nikar ne obupajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V službi bodo zahtevali od vas, da se odločite glede nečesa, kar je zelo pomembno za prihodnost. Dejstvo je, da se boste morali odločiti, zato se bo potrebno usmeriti v iskanje rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Godila vam bo razpršena energija lune v zračnem znamenju. V ljubezni se boste pripravljeni spoprijeti s tistimi dejstvi, ki vas že nekaj časa močno bodejo v oči in srce.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Od sodelavca, ki vam vedno stoji ob strani lahko pričakujete podporo, kljub temu sami določite, v kakšni meri boste ponujeno pomoč izkoristili. Lovile vas bodo misli, povezane s preteklostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si napredka, zato vas bodo skozi dan vznemirjale finance, kjer izzivom ni videti konca. Zbistrite misli s sproščenim pogovorom, saj se boste le tako osvobodili določenih bremen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi lune v dvojčkih boste z lahkoto naredili kakšen konkreten korak v pravi smeri. Vse niti imate v svojih rokah, le na pravi način se morate lotiti vsega skupaj in uspeh je zagotovljen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Uživajte in se razvajajte, kar vas bo napolnilo z energijo. Bližnji že težko čakajo na skupne trenutke, zato jim jih namenite več časa. Ne pozabite pa tudi na denar, ki prehitro kopni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Slabo voljo in osebno nezadovoljstvo se boste trudili prikriti z nenehnim razlaganjem nepomembnih zadev. Prilagajanje in vztrajanje vam tokrat nikakor ne bosta odveč.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP