Dnevni horoskop za torek 29. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 29. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 29. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 29. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli da je resnično. Preden se odločite, se trikrat prepričajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poudarjali boste čutne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek. Čeprav bo vse delovalo počasi in nejasno se lahko z osredotočenimi koraki zavihtite višje in ujamete pravo priložnost.

horoskop
Lunin vpliv

Dane ob 06:31 uri preide Luna v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Resnica ima več obrazov, laž samo enega!

Georges Schehade

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • John Tyler, ameriški predsednik
  • Franc de Paula Hladnik, slovenski botanik
  • Rudolf Maister, slovenski pesnik, general
  • Anton Ocvirk, slovenski literarni zgodovinar
  • Rajmond Debevec, slovenski strelec

Na današnji dan Bolgarija, Estonija, Latvija, Litva, Romunija, Slovaška in Slovenija postanejo članice zveze NATO. Z zakonom je bila razglašena slovenska himna Zdravljica. Rodil se je Santorio Santorio, italijanski zdravnik in avstralska manekenka, igralka Elle MacPherson. Umrl je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj, kritik in Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik.

Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni v vseh kreativnih dejavnostih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj zasanjana in v svojem svetu?

Zasanjani in v svojem svetu boste rojeni v znamenju raka, škorpijona in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veselili se boste tistega, kar vam bo ponudilo boljše pogoje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija lune v ribah, ki prebuja podzavest. Veliko časa boste namenili razmišljanju o skrivnostih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na delovnem mestu boste iskali nove in predvsem bolj pogumne prijeme. To je prvi korak, ki vam bo pomagal uveljaviti se v poslovnem svetu. Večerne urice prinašajo poglobljena čustva in romantiko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delovali boste, kot da bi se obotavljali, v resnici se le sprašujete, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in finančnih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav je že daleč za vami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj vam nikakor ni všeč. Kljub temu se potrudite okoli vsaj nujnega kompromisa in dogovora, ki je za vas pomemben. Znali se boste spontano približati resničnim dejstvom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delovali boste vztrajno in uspešno, čeprav še vedno dvomite o svojih sposobnostih. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli, čeprav je zgodba že zaključena.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Polni energije se boste s pomočjo lune v ribah lotili opravkov. Zavedati se boste začeli, da zmorete več kot ponavadi, kar vas bo navdajalo s samozavestjo. V ljubezni boste strastni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pripravljeni na prepir, tudi okoli malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste malce nezadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihajajo nova spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala na vseh področjih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prejeli boste nekaj mešanih sporočil, ki prinašajo zmedo in neodločnost. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Iskali boste iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Tokrat boste odličen sogovornik in poslušalec.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Gesta ljubljene osebe vam bo vlivala smisel in zaupanje. Spoznali boste, da lažjih poti ni in da boste morali narediti analizo situacije, ki niti ni tako grozna. Prebudili boste nekaj iz preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogajanje se bo počasi stopnjevalo, vse večji pa bo tudi vaš spisek obveznosti. Ker boste preobremenjeni vam bodo nekatere zadeve ušle z vajeti, vendar ostanite kljub temu mirni.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.3.-3.4.22