Dnevni horoskop za torek 26. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 26. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 26. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 19. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Venero se osredotoča na razmišljanje in komunikacijo ter potovanja na kratke razdalje. Prinaša mentalno budnost, hitro razmišljanje ter prilagodljivost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji. To je odlična priložnost za izmenjavo mnenj.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Danes praznuje Mick Jagger: Astro profil

Mick Jagger ima Sonce v prvi dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, zabavna in optimistična oseba. Veliko mu pomenita čast in videz, vendar pa ga označuje tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost. Luno ima v tretji dekadi Bika kar ga označuje kot pridno, delovno in vztrajno osebo, ki ljubi življenjska zadovoljstva in je osredotočen na materialno, težko pa sprejema novosti in spreminja svoje mnenje.

Ascendent v drugi dekadi Dvojčka, kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa mu koncentracije in odgovornosti. Močan vpliv v njegovem horoskopu ima Mars, kar pomeni, da ima močno voljo in veliko delovne energije in zagona, da je vodja. Kljub temu, da ni vedno najbolj taktna oseba mu ljudje sledijo zaradi zagnanosti in energije, kar izžareva.

Vse kar nas glede drugih moti, nas lahko privede do razumevanja nas samih.

Carl Gustav Jung

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Franjo Dominko, slovenski fizik, astronom
  • Carl Gustav Jung, švicarski psihiater, psiholog
  • Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser
  • Kevin Spacey, ameriški filmski igralec
  • Sandra Bullock, ameriška filmska igralka

Na današnji dan Maldivi postanejo neodvisna država. Potres v Skopju zahteva 1.070 smrtnih žrtev. Izstrelitev Apollo 15. Izstreljen je bil Syncom 2, prvi geosinhroni satelit. Egiptovski predsednik Gamal Abdel Naser podržavi Sueški prekop. Ustanovitev Vietnama. V Londonu odprejo železnico Surrey Iron Railway, verjetno prvo javno železnico na svetu. New York ratificira ustavo ZDA in tako postane 11. zvezna država. Rodil se je Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist in Franc Šbül, madžarsko-slovenski pesnik. Umrl je Rudolf Maister, slovenski pesnik, vojskovodja in Eva Peron, argentinska političarka.

Čemu se je smiselno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smiselno izogniti hitrim odločitvam.

Katera znamenja zodiaka boste danes razmišljala o bivših ljubeznih?

Na bivše ljubezni se boste danes spomnili rojeni v znamenju bika, raka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali ZAPOMNITE SI, DA NIHČE NI POPOLN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedate se, kaj lahko od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi sami niste popolni. Sprejmite odgovornost in se ne izmikajte.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v znamenju raka boste zaznavali, kako se vam vračata optimizem in volja do dela. Zato čim prej zagrizite v zahtevno nalogo. Na čustvenem področju boste obdarjeni s simpatičnim šarmom.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v raku bo želeli ali ne na plano prišla preteklost. V veliki meri vas bo spremljala tudi drznost, ki bo najbolj izražena na čustvenem področju. Dovolite si biti to kar ste!




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem okolju boste najbolj zadovoljni, saj boste z vplivom lune v vašem znamenju končno uživali v družinski atmosferi, potrebovali boste več počitka in čim manj službenih obveznosti.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede na trud, ki ga že nekaj časa vlagate, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo še kako dobrodošla. Uprite se sarkastičnim pripombam.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prizadevanja bodo imela pomembno vlogo, čeprav se lahko sprva zdi, da jih nihče ne opazi. Tekom dne boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami in upošteva vaše nasvete, zato vztrajajte.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobra energija vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti v prijetne reči ter dogodivščine in tako naredili pomemben korak naprej.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar zaradi vpliva lune v raku ne hitite s podpisovanjem pogodb in resnimi dogovori, saj lahko nepričakovano pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli kasneje premisliti.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih strelcih lahko pride zaradi vpliva lune v nežnem in občutljivem raku do močne želje po spremembi.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prav razveselili se boste dneva brez napornih posebnosti. Nekdo vas bo presenetil, seveda se ne boste pozabili primerno zahvaliti. Prijeten bo tudi tisti trenutek, ko se boste zazrli v oči simpatične osebe.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v raku prebuja nejasnost, ki je nikar preveč brezbrižno ne spreglejte. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v določeno situacijo. Zapomnite si, lepa beseda lepo mesto najde.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če nočete dodatnih dolgov in zapletov se na kariernem področju raje preveč ne postavljajte zase, ampak se poslušno prilagodite. Z ljubljeno osebo potrebujeta bolj globok pogovor.

Vas zanima: LUNIN HOROSKOP ali LESTVICA OD NAJBOLJ DO NAJMANJ DUHOVNEGA ASTRO ZNAMENJA