Dnevni horoskop za torek 24. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 24. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 24. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 24. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čas bo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom najbolj smotrno preživeti v družbi toplih, sočutnih in ljubečih ljudi, ki vas bodo znali spodbuditi v za vas pravi smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Preveč razmišljanja ali potrpežljivost verjetno ne bo dobro sprejeto, zato se analiziranju izognite.

horoskop
Dnevni vpliv Lune

Danes ob 23:39 uri preide Luna v znamenje Ovna

Dan z luno v ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Anika Horvat: Astro profil

Tolerantna, optimistična in ljubezniva Anika, ki ima Sonce v dvojčkih, ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Z Luno v znamenju leva ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Dobra je tudi na področju organizacije. Enostavno obožuje tveganje in izzive, zato je njeno življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

kvadratom med Luno in Merkurjem uživa v svojem izmišljenem svetu, zato težko najdete srečo kjerkoli drugje, težko se sreča z idealnim svetom, kar nakazuje spremembe, nestabilnost in notranji nemir. Venera nakazuje, da je Anika prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

Ko od drugih prenehaš pričakovati popolnost, lahko vsakogar resnično vzljubiš.

Donald Miller

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Viktorija, britanska kraljica
  • Mihail Aleksandrovič Šolohov, ruski pisatelj
  • Josip Aleksandrovič Brodski, rusko-ameriški pesnik
  • Robert Allen Zimmerman – Bob Dylan, ameriški glasbenik
  • Eric Cantona, francoski nogometaš

Na današnji dan študenti zažgejo pariško borzo. Ekvador postane neodvisna država. Malcolm Scott Carpenter v vesoljski kapsuli Aurora 7 trikrat obkroži Zemljo. Rodil se je Jean-Paul Marat, francoski revolucionar in William Whewell, angleški filozof. Rodila se je tudi Priscilla Presley, rojena Priscilla Ann Wagner, ameriška manekenka, pisateljica, igralka in ameriški košarkar Tracy McGrady. Danes praznuje tudi Lili Murati z umetniškim imenom La Toya Lopez. Umrl je Nikolaj Kopernik, poljski astronom in Stanko Vraz, slovensko-hrvaški pesnik.

Kaj vas bo danes najbolj zanimalo in pritegnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj pritegnile ustvarjalne dejavnosti.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj počasna, neodzivna?

Počasni in nekoliko neodzivni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali PREVZEMITE ODGOVORNOST ZA SVOJO SREČO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da je pred vami ogromno opravkov nikar ne hitite preveč. Premislite o različnih vidikih, preden se boste dokončno odločili. Notranji občutek vam bo pravi čas prišepnil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovno boste uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, pričakujte tudi pohvalo. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v mislih, vendar z njimi malce počakajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko utrudi. Prepustite se vibraciji lune v ribah in upočasnite svoj drveči tempo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V želji, da bi se določena situacija odvila brez konfliktov, boste raje molčali in si mislili svoje. Razmislite, kaj bi lahko storili glede stresa, ki se je nakopičil zaradi nerešenih zadev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno samozavestni boste, zato se nikar ne držite v ozadju. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli tokrat predstavite brez ovir. Prihaja občutek, da vas spoštujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi lune, ki se bo skozi dan nahajala v ribah pričakujte veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Sočutna in ljubeča narava bo tudi v družinske odnose prinesla več zadovoljstva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste navezani na določene zadeve, ki pa vam žal ne prinašajo več zadovoljstva. Pazite, če vam svetuje nekdo, ki morda razmišlja popolnoma drugače in ne razume vaših stališč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Opazili boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite spremeniti tudi odnos, ki že nekaj časa slovi po nedorečenosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub nežni energiji lune v ribah lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. Poravnajte čim prej stare račune, posebno tiste, ki so ključnega pomena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripomba prijatelja vas bo zmotila in hkrati obremenila. Nikar se zaradi neugodnega položaja ne zatekajte v samopomilovanje, raje dvignite glavo in vztrajajte pri tem kar ste si začrtali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihaja čas, da zaživite bolj sproščeno in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko razveseljujejo. Na kariernem področju delujte na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembnemu soočenju kljub temu, da vas spodbuja luna v vašem znamenju ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, brez nestrpnosti.

Vas zanima: KATARINA NOSI FINANČNO IN PSIHIČNO BREME OBEH SINOV ali TEDENSKI LUNIN VPLIV