Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.5.-29.5.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.5.-29.5.22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.5.-29.5.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. maja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib. Prebudili boste najbolj globoke misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo iskanje orodij za osebno rast učinkovito. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi vaša kreativnost, zato boste močno usmerjeni k ustvarjanju in spodbujanju drugih. Tudi v torek skozi dan boste bolj zamišljeni, najboljše se boste počutili sami s sabo.

V torek pozno zvečer preide luna v znamenje ovna, zato se vam zaradi hitenja ter povečanega entuziazma lahko zgodi, da kakšno stvar spregledate ali pa jo dokončate bolj površno.

Prodorne reakcije tudi v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v ovnu  ne obljubljajo sigurnih rešitev. Čeprav bodo pomembno vodilo urejeni odnosi, boste na vsakem koraku strmeli k popestritvi in drugačnemu dogajanju, kot da bi želeli nekaj spremeniti, vendar pazite, da ne boste pretiravali in si povzročili več težav kot koristi. Po dolgem času boste zopet z veseljem reševali zapletene zadeve, saj bo energija na zavidljivi ravni. Vpliv bo skril vse nežnosti in splošno prijaznost, zato bo v komunikaciji in odnosih zaznati nekaj agresivnega pridiha. Izžarevali boste resnico in direktnost.

blank

V petek zjutraj prehaja luna v bika.

Prebujajo se natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, le mir boste morali imeti. Umirjene vibracije, bodo ustvarile bolj prijetno obdobje, saj boste lažje dobili podporo. Začeli se boste tudi zavedati, da ste zadnje čase precej zanemarili stike s svojimi bližnjimi. Ker vas bo spremljal smisel za kupčijo, je pametno naložiti svoj denar. Luna v biku je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek. Težko se boste tudi v soboto in nedeljo dopoldne uprli mamljivim okusom, zato je to čas, v katerem zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, nasveti pa iskreni in učinkoviti. Čvrsto se boste oprijemali tistega, kar poznate, novostim se boste z veseljem odrekli.

V nedeljo ob 19.22 prehaja luna v dvojčka, zato vas bo obiskala simpatična klepetavost. Pripravljeni boste za zanimive podvige, pričakujte pa nekaj površnosti in nekaj napak, ki lahko zanetijo tudi kakšen konflikt. Ne boste se ukvarjali sami s sabo ter s čustvenimi zapleti, bolj pomembno vam bo da informacije švigajo sem ter tja. Svoja prizadevanja boste usmerili k tistim nalogam, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili.

Pripravljeno za Sensa.si