Dnevni horoskop za torek 23. novembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za torek 23. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 23. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 23. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan Rudolfa Maistra. Najbolj priporočljivo bo, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmerite vase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zahtevali boste preveč, dajali premalo. Naenkrat vas bodo karakteristike nekoga od bližnjih začele omejevati in motiti.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite.

Na, Maister, ki ti od misli ti in sanj bilo je dano priti do dejanj.

Oton Župančič

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Žiga Zois, slovenski naravoslovec
  • Klement Gottwald, češkoslovaški politik in predsednik
  • Peter F. Strawson, angleški filozof
  • Vladislav Nikolajevič Volkov, ruski kozmonavt
  • Miley Cyrus, ameriška filmska igralka in pevka

Na današnji dan začne delovati prva slovenska spletna stran, ki jo postavi ekipa Inštituta Jožef Stefan. Več kot 300.000 ljudi v središču Prage zahteva demokratične spremembe, Praška pomlad. Izstreljen vremenski satelit Tiros 2. Rudolf Maister je uspel razorožiti nemško varnostno stražo v Mariboru in jo razpustiti. Konec tretjih olimpijskih iger moderne dobe, ki so se odvile v St. Louisu. Luksemburg postane ustavna dedna monarhija. Rodil se je Billy the Kid, ameriški razbojnik in José Clemente Orozco, mehiški slikar. Umrl je Aleksander Aleksandrovič Ivanov, ruski astronom in Friedrich Albert Lange, nemški filozof, sociolog.

Kako se boste danes počutili na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje da boste na področju čustev občutljivi, na plano bo silila tudi preteklost.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko soočala s težjimi obremenitvami?

V današnjem dnevu se boste težje soočali z obremenitvami rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. NOVEMBRA 2021 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 22.11.-28.11.21

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Napredovali boste, posebno na kariernem področju. V ljubezni še razmišljate, zato se boste z vplivom lune v raku potopili v globino. K sreči pa se bo tudi to kmalu razpletlo v pravi smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobro vam gre, na glede na dejstvo, da vam v večini zadev mnogi nasprotujejo. Počasi lahko pridete do odgovorov, ki ste jih nekako dolgo čakali in že skoraj čisto obupali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat vsekakor vodite glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani in pričakujete več konkretnih dejanj od vašega partnerja ali pa slutite, da bi lahko nekje dobili še eno priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iz prijateljstva se lahko s pomočjo lune v raku razvije nekaj več, vendar je smiselno še počakati. Nikakor pa ne predolgo, ker bo naslednja poteza vaša. Nova priložnost prihaja že kmalu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spodbudne vplive lune boste najlažje izkoristili na kariernem in finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas vodita v pomembne in konkretne finančne odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč se osredotočate le na eno zadevo, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda zamudili prvo priložnost, zdaj pa morate čakati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ostanite čim bolj samostojni, ne glede na to, da radi komunicirate in občasno iščete družbo za vsako ceno. Vsekakor imate dve enako dobri možnosti, ki ju ne boste zapravili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v raku bo na udaru nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno in diplomatsko odreagirali in se zadeve lotili na pravi način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj bi najraje preskočili, saj se z zadevo ali vprašanjem ne bi radi predolgo ukvarjali. Posebno, če zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa preprosto slediti načrtom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vedno bolj boste kljub luni v raku samozavestni, posebno na poslovnem področju, kjer vas vzpodbuja vztrajnost. Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še področje čustev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V kolikor boste optimistični, bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba, kljub temu da se bodo dogodki bliskovito vrstili. Privoščite si kaj lepega in okusnega, nekaj kar vas bo spravilo v dobro voljo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitivno razmišljanje in naravnanost prinašata razbremenitve, saj bosta s pomembno osebo končno našla skupni jezik. Tudi ostale zadeve se bodo začele počasi premikati v pravo smer.

Vas zanima: REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2022 ali KAKO SONCE V STRELCU VPLIVA NA VAS?