Dnevni horoskop za torek 21. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 21. junija 2021
Dnevni horoskop za danes, torek 21. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 21. junija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik glasbe. S konjunkcijo med Luno in Jupitrom lahko pričakujete plodne odločitve, željo po tem da vas pohvalijo, spoznajo vaše zamisli. V vseh stvareh, tudi tistih bolj kompliciranih boste znali ustvariti veselo vzdušje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dogajanje na področju čustev lahko v trenutku pridobi drugačen priokus. Prebudili boste misli in telo ter ujeli energijo, ki bo ugodno delovala na vas.

Ob 9.14 uri prehajamo v obdobje Sonca v znamenju raka

Kardinalno vodno znamenje, ki mu vlada Luna bo namenjeno poglabljanju v svoja čustva in povezovanju z najbližjimi. Začetek poletja vabi v prijetno dogajanje, ki ne bo več tako zmedeno, kot je bilo v obdobju dvojčkov. Vpliv bo vaš fokus usmeril k koreninam in notranjemu življenju. Pričakujete lahko priložnost za osebno rast, ki bo zelo intenzivna. Preberite več

Ribi

Luna danes preide v ribi, natopi tudi Zadnji krajec

Dan z luno v ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Anika Horvat: Astro profil

Tolerantna, optimistična in ljubezniva Anika, ki ima Sonce v dvojčkih, ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Z Luno v znamenju leva ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Dobra je tudi na področju organizacije. Enostavno obožuje tveganje in izzive, zato je njeno življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

kvadratom med Luno in Merkurjem uživa v svojem izmišljenem svetu, zato težko najdete srečo kjerkoli drugje, težko se sreča z idealnim svetom, kar nakazuje spremembe, nestabilnost in notranji nemir. Venera nakazuje, da je Anika prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

Rojeni v znamenju dvojčka in raka in dogodki na današnji dan:

  • Tine Lesjak, slovenski harmonikar in skladatelj
  • Karl Erjavec, slovenski politik
  • Iztok Mlakar, slovenski glasbenik in gledališki igralec
  • Princ William, vojvoda Cambriški
  • Edward Snowden, ameriški obveščevalec in žvižgač

Na današnji dan je bila izglasovana vidovdanska ustava. Začetek veljavnosti ustave v ZDA. V Münchnu premierno uprizorijo Wagnerjevo opero Mojstri pevci nürnberški. V Londonu prvič uprizorijo opero Evita. Rodil se je Augustus Pablo, jamajški pevec reggaeja in Michel Platini, francoski nogometaš. Rodila se je tudi Juliette Lewis, ameriška igralka, rokerica in ameriška pevka Lana del Rey. Prav tako se rodi francoski pisatelj, filozof Jean-Paul Sartre in France Marolt utemeljitelj slovenske etnomuzikologije, ustanovitelj Glasbenonarodopisnega inštituta. Umrl je Inigo Jones, angleški arhitekt in Radivoj Peterlin-Petruška, slovenski pesnik.

Kakšno obdobje se začenja danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da stopamo v obdobje Sonca v znamenju raka.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj zadovoljna?

Najbolj zadovoljni boste danes raki, biki in vodnarji.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na čustvenem področju boste z luno v vašem znamenju direktno povedali česa si želite in kaj je tisto kar vam ni všeč. Odprite se sreči tudi na poslovnem in finančnem področju, aj si zaslužite napredek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadnji krajec bo poskrbel, da se boste bolj intenzivno ukvarjali s financami. Določene zadeve boste morali večkrat preverjati, saj vam na prvi tren ne bodo najbolj jasne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj boste v kočljivi situaciji še močnejši. Za samske bodo najbolj ugodne večerne ure, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar preveč ne komplicirajte, ko bodo od vas zahtevali konkretne odgovore v zvezi z zadevo, ki se odvija že dlje časa. Energija ovna vam bo vsekakor v pomoč, saj boste bolj pogumni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste odločni in zbrani je lahko pomemben trenutek na poslovnem področju zelo uspešen. Sodelavce boste navdušili, saj boste polni novih planov in želje po uspešnih zaključkih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nove delovne zamisli, ki jih prinaša Zadnji krajec lahko predstavljajo priložnost, vendar nikar ne pričakujte preveč. Kljub marljivosti bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne obupajte če se boste za nekaj preveč trudili, pa trenutno ne bo pravega odgovora, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste prednosti in se znali odlično prilagoditi vsemu skupaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko boste prisluhnili nekomu od prijateljev, boste spoznali, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je kazalo še pred kratkim. Luna v ovnu prinaša več optimizma.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če že nekaj časa dvomite, ali ste na pravi poti, vam bo energija lune v ovnu sedaj pokazala pravo smer. Nikar se ne podajajte prehitro v nepremišljeno akcijo, ki vas lahko drago stane.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dogajanje glede finančnega stanja se bo kljub Zadnjemu krajcu zakompliciralo, saj ste nekaj ne namenoma pozabili ali spregledali. Čas je, da se skušate bolj zbrati in osredotočiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju čustev se boste s pomočjo lune v ovnu končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite tudi samski vodnarji kakšen korak, saj se bo zagotovo obrestoval.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na osebnem področju ste se nekako izgubili, zato je prav, da se začnete zavedati, da določeni koraki niso bili najbolj smotrni. Ne dovolite si, da vas morebitna sprememba prestraši.