TEDENSKI HOROSKOP OD 20. DO 26. JUNIJA 2022

Tedenski horoskop od 20. do 26. junija napoveduje prehod Sonca v znamenje raka
Tedenski horoskop od 20. do 26. junija napoveduje prehod Sonca v znamenje raka

Tedenski horoskop od 20. do 26. junija napoveduje prehod Sonca v znamenje raka

Predviden čas branja: 2 minutes

V torek se Sonce pomakne v znamenje raka, začenja se koledarsko poletje. Stopamo v obdobje zatišja, družinskega življenja, uživanja ob morju, pretirane občutljivosti, ter umirjenosti in zaprtosti vase. Čutili boste toplino do bližnjih in uživali boste v harmoničnem okolju. Romantika in nežnosti bodo glavni atribut vašega osvajanja, direktno pa se boste bolj težko izražali. Merkur se bo nahajal v znamenju dvojčkov, kjer intenzivno izraža svoje lastnosti. Ogromno se boste gibali.

Zelo boste površni, leteči, gibljivi in težko se boste resnično zbrali.

Dolgočasni in rutinski opravki vas tokrat ne bodo zanimali. Zaradi nervoze in obremenjenosti bodite bolj previdni tudi v prometu. To je odlično obdobje za izpite, konference in podobne zadeve. Vračali se boste tudi v stare vzorce, s katerimi pa nikakor ne pričakujte napredka. Ljubezen bo igrala pomembno voljo, vendar ne boste popolnoma pomirjeni.

Tedenski horoskop od 20. do 26. junija napoveduje prehod Sonca v znamenje raka

Venera se iz območja bika, kjer se je odlično počutila v četrtek seli v znamenje dvojčkov. Prihajajo nedorečenosti, raztresenost ter spogledovanje, ki pa lahko obrodi tudi kakšne sadove. Mir in tišina ne bosta več najboljše zavetje, bolj se boste želeli povezovati in seveda okusiti čim več novega.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in device.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da Sonce v torek preide v znamenje raka, Venera pa se v četrtek začne gibati v znamenju dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite v torek, ko Sonce prehaja v znamenje raka in začne spodbujati dvomljivost obvladati svoje sume. Držite se tokrat le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih pripomb drugih. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo v soboto obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi globoke pogovore o prihodnjih odločitvah. Izražali boste toplo energijo in spoštovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začetek tedna, obarvan s konjunkcijo med Luno in Neptunom, prinaša manjše dvome na ljubezenskem področju. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom že nekaj časa ne govorita o isti stvari. Bolj pozorno poslušajte in se vprašajte, kako se počuti nasprotna stran. V nedeljo, ko bodo težji pogovori za vami, boste v domačem okolju končno funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izogibajte se v prvih dneh tedna zapletenim ljubezenskim pogovorom, ki prinašajo le nezadovoljstvo. Glede osebnega napredka boste odločni kot že dolgo ne. Ker boste od srede dalje sproščeni, boste kljub raznim oviram hitro pozabili na nekaj sitnosti. Opazili boste, da se povezujete s pravo energijo, ki vam odkriva tudi to, kar se dogaja globoko v vaši podzavesti. Čas je, da uredite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tisti raki, ki ste v razmerju, vam bodo planeti v tem tednu zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po poglobitvi odnosa. Ne poslušajte drugih, ki vas doma vznemirjajo iz trenutka v trenutek, poslušajte sebe. Razčistili boste tudi s preteklostjo in z zadevo, ki vam pomeni veliko, ampak s pridihom pogumnega pogleda v prihodnost.  Konec tedna bodite preprosto to, kar ste, in uživajte doma, brez da bi se ozirali na številne obveznosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša iskrenost bo v ponedeljek, ko se boste želeli dokopati do odgovorov igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati, zelo boste neposredni, kar nekomu ne bo všeč. V četrtek, ko luna prehaja v bika boste vendarle ugotovili, da nekaj kar si želite, ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za prijetna družinska srečanja, ki bodo še dolgo pustila lep pečat. Tudi zdravje vam bo dobro služilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Malce se boste ustrašili, ko boste zadnjo sekundo opazili, da se nekaj ne ujema. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost, ki vam bo všeč. Sobota bo čustveno zelo intenzivna in umirjena. Ugotovili ste, kam bi se morali odpraviti, toda nimate dovolj moči, da bi storili nekaj bolj konkretnega, še posebej če vas še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sonce, ki v torek prehaja v raka vas vodi v večja nihanja in čudne občutke. Priznati si morate, da še vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju. Začeti boste morali tudi z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vas popolnoma razume. Ne silite se konec tedna, ko boste na vsakem koraku iskali red s pretirano samodisciplino, raje začnite opažati lepe stvari okoli sebe in uživajte v njih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas je, da odidete ven na zrak in takoj prenehate z lenarjenjem, ki vas samo vleče navzdol. Namesto miru, ki si ga želite, vas čaka neprestano premikanje in usmerjanje. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Na ljubezenskem področju vas čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero prilagajanja. V nedeljo boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale. Razmislite, kaj želite sporočati ostalim, saj bodo vaši signali opaženi, morda bodo imeli tudi svoje posledice.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energije, ki vam nasprotujejo, vam onemogočajo sproščeno delovanje. Nikakor ne najdete pravih besed z nekom, ki je še vedno velika uganka. Sredi tedna boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Dobili boste priložnost nekaj razrešiti, vendar ne boste najbolj razpoloženi, da bi zadevo tudi zaključili. Prikličite vase samozavest in jo obdržite čim dlje časa. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez zadržkov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V začetku tedna boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi sočutje. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam gre že malce na živce. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili zapleteno uganko in odkrili smisel nečesa. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami. V domačem okolju boste v soboto in nedeljo nekoliko zahtevni in zoprni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj, kar vam veliko pomeni se izpolnjuje hitreje, kot ste pričakovali. Odločnost se vam tokrat vsekakor obrestuje, še posebej v družinskih odnosih, ki bodo malce skrhani, vendar kljub temu poskusite poiskati kakšno prijazno besedo. Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se s tem. Le popolnoma osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam okoli sebe, saj se bo Merkur dotaknil vašega delovanja. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje ustvarjalne potenciale. Ne sklepajte v nedeljo prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici dogaja z osebo, ki je vpletena. Bolj ste občutljivi, kot želite pokazati.