Dnevni horoskop za torek 19. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 19. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 19. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 19. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem in navdušenjem ter vplivom konjunkcije med Luno in Jupitrom boste življenje zajemali z veliko žlico. Pravi mojster boste v doseganju osebne neodvisnosti, zato se razne omejitve umikajo.

Horoskop nasvet za današnji dan:  V resne pogovore se ne boste spuščali, niti na področju kariere, niti v ljubezni, kjer vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s smehom.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti neomajen.

Lao Ce

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Vladimirovič Majakovski, ruski pesnik
  • Vinko Bitenc, slovenski mladinski pisatelj, pesnik
  • Herbert Marcuse, nemško-ameriški sociolog, filozof
  • Rosalyn Sussman Yalow, ameriška fizičarka
  • Urška Arlič Gololičič, slovenska operna pevka

Na današnji dan v Nepalu odprejo narodni park Sagarmatha. Odprli Bohinjsko progo. Odprt je bil prvi odsek pariške podzemne železnice. V Wimbledonu se zaključi prvi teniško turnir. William Gosse kot prvi Evropejec odkrije Ayersovo skalo Uluru. Rodil se je Edgar Degas, francoski slikar, kipar in Samuel Colt, ameriški izumitelj revolverja. Rodil se je tudi britanski kitarski virtuoz Brian May, znan predvsem kot član skupine Queen. Umrl je Janez Puch, slovensko-avstrijski inženir, industrialec in Fran Jesenko, slovenski botanik.

Kako boste delovali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov odprti in direktni.

Za katera astro znamenja bo tempo nekoliko prehiter?

Današnji tempo dogajanja bo prehiter za ribe, rake in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Negativne vibracije, ki ste jih čutili, bodo z ugodno luno v vašem znamenju postale neznanka. Lažje se boste prilagajali tudi delu v skupini, ki vam prinaša uspeh in dobro počutje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Samski biki se boste spontano in brez zavor povezali z zelo zanimivo osebo. Vezani, ne zanemarjajte pomembnih iztočnic, ki lahko močno vplivajo na odnos v prihodnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse kar boste želeli početi boste skrbno načrtovali, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno. Energija lune v znamenju ovna vam bo v pomoč, če vam bo zmanjkalo volje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub samozavestni energiji lune v ovnu boste pluli po nekoliko nestabilni gladini. Zadeve se bodo odvijale na drugačen način, znali boste poiskati pot do osebnega napredka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vsakem dogodku boste zaznavali ugodno priložnost zase. Tako v službi kot tudi doma boste delovali s pridihom hudomušnosti. Prijeten pogled neznane osebe vas bo omrežil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izredno zahtevni boste, zato nikar ne pričakujte, da se vam bodo prilagodili. Nekaj odgovorov prihaja pravočasno, kar bo zelo ugodno, saj vas skrbi vaša mera potrpežljivosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogodbe in druge uradne zadeve bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj zahtevalo zbran pristop. Izogibajte se pogovorov o denarju, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če ste zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se z luno v ovnu postavite na noge in se zazrete naprej. Izognite se raje burnim razprave na temo izboljšanja odnosov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenskim dogodivščinam boste pripisali velik pomen, saj vam tako lepo že dolgo ni bilo. Nastala situacija na področju kariere pa bo terjala od vas nekaj več organizacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da ste ubrali najbolj donosno pot. Oseba iz preteklosti se bo želela z vami o nečem pogovoriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v ovnu bo pospešila delovanje na področju kariere in denarja. Želeli boste končati z vsem kar vas bremeni, vendar ne pozabite na drobne malenkosti, ki bi jih lahko spregledali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če boste imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo lahko na spontan način pritegnete prave osebe, tiste, ki si vašo pozornost zaslužijo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022