TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULIJA 2022

Tedenski horoskop od 18. do 24. julija napoveduje premik Venere v raka, ter Merkurja in Sonca v leva
Tedenski horoskop od 18. do 24. julija napoveduje premik Venere v raka, ter Merkurja in Sonca v leva

Tedenski horoskop od 18. do 24. julija napoveduje premik Venere v raka, ter Merkurja in Sonca v leva

Predviden čas branja: 2 minutes

Izkoristite zadnje priložnosti, da se s Soncem v raku poglobite vase in si iskreno priznate določene zadeve. V petek Sonce prehaja v znamenje leva stopate v veselo in bolj optimistično obdobje. Pomembno vam bo da dosežete kar ste si zastavili, ter da izstopate. V ponedeljek Venera prehaja v znamenje raka. Večkrat se boste z razlogom, da se okrepite umaknili v samoto in predelali vse kar se vam dogaja do potankosti.

Ugajanje bo vključevalo veliko dotikov in sentimentalnosti.

Navezanost na družino in dom vas bo notranje pomirila, podarja vam občutek da pripadate. V ljubezni lahko v negativnem smislu doživite številne čustvene vzpone in padce, predvsem zaradi pretirane občutljivosti. V kolikor želite umirjenost, bodite bolj nežni in popolnoma iskreni.

Tedenski horoskop od 18. do 24. julija napoveduje premik Venere v raka, ter Merkurja in Sonca v leva

Merkur v torek prehaja v znamenje leva. Iskali boste edinstvene in uporniške načine, da pokažete koliko ste vredni in kaj si želite. Bodite previdni, da se zaradi preveč svobodnega izražanja ne zapletete v prepire na družabnih omrežjih, zato preden objavite, še enkrat razmislite. Vpliv je družaben, kar pomeni, da bo na voljo veliko lahkotnih in duhovitih šal. Izžarevali boste toplino in karizmo, ki pritegne ljudi. To vam daje prednost, da vas bodo ljudje spustili blizu in vam zaupali.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, dvojčkov in leva.

Kateri planetarni premik bo nastopil ta teden?

Tedenski horoskop napoveduje, da v ponedeljek Venera preide v raka, v torek Merkur preide v leva in v petek Sonce pride v leva.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar v sedaj, ko se bo Venera pomaknila v raka ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem skupaj izčrpno ne pogovorite. Kmalu boste imeli možnost uspeti, če boste vztrajali v odločnosti in sprejemali življenje takšno, kakršno v resnici je. Priporočljivo je, da se umaknete od zapletov, saj na koncu lahko naredite škodo sami sebi. Vaša težnja k samostojnosti bo konec tedna naletela na neodobravanje. Stanje se lahko z neprimernimi besedami še zaostruje, vendar se ne boste ozirali na to.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Precej bolj zagnani boste od osebe, s katero bi morali sodelovati, zato si lahko obetate odlične rezultate. Pravila vas bodo zelo dolgočasila, vendar ne pozabite, da ima vse nekje svojo mejo. Več časa preživite v naravi in na zraku, saj je to tisto, kar nujno potrebujete, da se iztrgate iz obstoječih vzorcev. Pazite tudi na razne tvegane investicije. Pretehtajte vsako besedo in bodite previdni za volanom. Planeti vas v nedeljo opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Ne sprašujte vseh ljudi okoli vas, kaj bi morali v določeni kočljivi situaciji storiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da boste svoj neverjetno vizijo držali ločeno od čustvenega dogajanja. Videli boste kaj vse je za postoriti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Na določeno situacijo boste gledali drugače kot doslej in ne boste skrivali, da si želite več razgibanosti. V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb iz preteklosti. Zbrali boste več energije, tudi na družinskem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Odločnost se vam vsekakor obrestuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna, ko Merkur prehaja v leva bo v zraku veliko dobrih energij in optimizma, zato se vam bodo zadeve začele pospešeno reševati, težave pa se bodo spretno umikale vstran od vas. Ni potrebe, da se primerjate z drugimi sodelavci, raje se osredotočite nase. Močne energije, ki vas bodo tokrat usmerjale v akcijo vam bodo več kot všeč. Problem bo le, da vam ljubljena oseba ne bo znala slediti na pravi način. Vendar boste s pogovorom znali v nedeljo rešiti tudi to.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi, tednu pred vami si dobro zapomnite ljubezenske sanje, saj vas bodo spomnile, po čem v resnici hrepenite. Dela boste imeli več kot dovolj, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi začeli. Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta tudi proti koncu tedna, z energijo Sonca, ki vstopa v leva se boste lažje premaknili naprej. Vse bo zopet lahkotno, posebno v odnosih s prijatelji. Sledijo tudi manjša presenečenja, ki vas bodo razveselila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odločali se boste o pomembnih zadevah, od katerih je odvisna tudi vaša finančna stabilnost. Predvsem se trudite biti inovativni in sposobni razumeti ter slediti smernicam, ki ste jih dorekli. Ne dovolite si zahajati v konfliktne in brezglave odločitve. Razdvojenost med delom in zasebnim življenjem bo v petek in soboto vaša razpoka, ki jo boste morali nekako zapolniti. Ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu okoli večje družinske odločitve, ki se vam že nekaj časa vrti v mislih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker Merkur prehaja v leva se boste hitro premikali z ene teme na drugo in iz enega mesto na drugega. Ustavite se in dobro razmislite, kaj bi lahko v tem trenutku spremenili, da bi lažje funkcionirali.  Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha, ki si ga že želite nekaj časa, pa vam ni bila namenjena. Izredno marljivi in aktivni boste v petek, kar se vam bo obrestovalo, ko bo govora o zadevi, ki jo obvladate. Uporabite svoje jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge in uspelo vam bo preživeti ugoden teden. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči in kaj si želite. Od vas se bo zahtevalo, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave v zasebne odnose. Po dolgem času boste proti koncu tedna več časa posvetili svoji družini in odnosom v domačem okolju. Energični boste in zato vam nič ne more spodleteti. Poseben navdih prinaša novica glede priložnosti, ki prihaja v pravem trenutku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar v prvih dneh tedna ne izgubljajte časa, ko bo potrebno povedati zadeve po resnici. Proti sredini tedna lahko v sebi začutite željo po raziskovanju in analiziranju svoje duše. Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi bo sicer stresno. Zavedali se boste ciljev in z zaupanjem vase jih boste tudi dosegli. Na ljubezenskem področju boste imeli več sreče. Pred vami je prijeten in dinamičen zaključek tedna. Vezanim bodo dnevi zelo naklonjeni, lahko pričakujete zbližanje z osebo, ki vam je že dlje časa zelo pri srcu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V začetku tedna boste na področju dela improvizirali, kar bo zahteven zalogaj, saj vas nekdo ves čas spremlja. V odnosih se poskusite učiti na napakah, ki ste si jih dobro zapomnili. Nikar ne postajajte vedno bolj pasivni, saj vas pogum še vedno spremlja, le odločiti se morate. Končno se boste lahko z ljubljeno osebo odkrito pogovorili ter spoznali, da vas zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutnim vibracijam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zopet boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Razmislite, kam vas zares vleče srce, in nekoga, ki ste mu všeč ne puščajte v negotovosti. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi si izborili boljše pogoje, je sedaj ravno pravi čas, da to tudi storite, dokler ne bo prepozno. Pazite konec tedna z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti. Ugotovili boste tudi, da vam določene osebe v vašem življenju ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete. Kljub temu namenite nekaj energije tudi prijateljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdravje bo tokrat stabilno, zato se s z njim ne boste obremenjevali. Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Aktivnosti povezane s pravom ali izobrazbo, bodo povzročile kar nekaj stresa, ki ga lahko premostite s športnimi dejavnostmi. Svoje mnenje boste v zadnjih dneh tedna izrazili direktno in pri tem naleteli na pohvale. Odleglo vam bo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo.