Dnevni horoskop za torek 19. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 19. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 19. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 19. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nič vas ne bo razjezilo, saj vas bo spremljal občutek, da se bodo vse zadeve, tudi tiste kočljive kmalu uredile v pravi smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli boste klepetati, ustvarjati ter se ob vsem skupaj malce pozabavati. Vendar bodite previdni, da vas besedno preveč ne zanese.

horoskop
Luna v znamenju Strelca

Danes ob 04:16 uri preide Luna v znamenje Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Stori, kar moreš, s tem, kar imaš, tam, kjer si.

Theodore Roosevelt

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar
  • Japec Jakopin, slovenski ladijski oblikovalec
  • Kate Hudson, ameriška filmska igralka
  • Catalina Sandino Moreno, kolumbijska igralka
  • Marija Šarapova, ruska tenisačica

Na današnji dan je bil začetek vstaje v varšavskem getu. Na Poljanskem klancu se pripeti najhujša prometna nesreča v zgodovini samostojne Slovenije. Rodil se je Lojze Dolinar, slovenski kipar, grafik in Gustav Theodor Fechner, nemški fizik, psiholog. Umrl je Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik, satirik in Ivan Grohar, slovenski slikar.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali BREZ KONFLIKTOV JE TEŽKO ZGRADITI ZAUPANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni boste začeli razmišljati o nečem, kar ni preveč podobno vašim običajnim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste še prepričani vase, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo ena za drugo. Luna v strelcu se sicer usmerja v vašo smer, in vam narekuje, da bo kmalu drugače, do takrat ostanite mirni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas muči in kljub pozitivni vibraciji lune v strelcu močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati z nekom, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od domačih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi pomanjkanja energije dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo nejasna čustva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste želeli čim prej zaključiti z določenimi s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo odvijalo tako kot ste si vi zamislili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si še nekaj časa, preden se soočite, saj si boste s tem izboljšali situacijo na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na življenje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od domačih vas zaradi pretiranega entuziazma, ki ga prinaša luna v strelcu ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo kaj spremenilo. Rešita vas lahko le spretnost in očarljivost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste sicer končno končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko v kasnejših dneh zaradi površnosti nastanejo zoprni zapleti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste imeli zaradi lune v vašem znamenju nekaj divjih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste še pripravljeni na večji korak, saj vas kljub luni v strelcu še vedno ovira negotovost. Ne bo vam žal, če si boste vzeli več časa za šport in sprostitev v odlični družbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekoga boste opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če bo odziv negativen in morda celo nesramen. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase in se ne obremenjujete z drugimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zunanji pritiski vam zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in energije, ki jo vlagate v določeno zadevo.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali OPUSTITE TOKSIČNO RAZMIŠLJANJE