Dnevni horoskop za torek 18. aprila 2023

Horoskop torek
Dnevni horoskop za torek 18. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 18. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 18. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu bodo pomembne predvsem srčne odločitve, tudi če se ne bodo skladale z razumom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisotne bo veliko zanimive energije, ki pa je lahko potisnjena v ozadje, dokler se ne boste počutili izzvani.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 03:09 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Tragedija življenja je v umiranju tega, kar je v človeku, medtem ko živi.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Fleišman, slovenski skladatelj
  • Igo Gruden, slovenski pesnik
  • Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster
  • Eric Roberts, ameriški filmski igralec
  • America Ferrera, ameriška televizijska igralka

Na današnji dan je bil pričetek protestov na pekinškem Trgu nebeškega miru. Janez Puhar je izumil fotografijo na steklu. Položili so temeljni kamen za gradnjo nove cerkve sv. Petra v Rimu. Rodil se je Max Weber, ameriški slikar, kipar ruskega rodu in Giacomo Carissimi, italijanski skladatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec James Woods in ameriška igralka Melody Thomas Scott. Umrl Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, nobelovec in Ivan Hribar, slovenski politik.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena iskrenost v odnosih..

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj znašla na področju čustev?

Na področju čustev se boste najbolj znašli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na sestanku boste kljub luni v vašem znamenju, ki prebuja pogum bolj zadržani kot običajno. Prijateljstvo, o katerem že dlje časa tuhtate, bo dobilo za vas drugačen pomen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prepričani boste o tem kar razmišljate, kar bo okolico presenetilo, vendar se boste kljub temu ko bo nastopil pravi trenutek izpostavili in si izborili tisto kar smatrate da vam pripada.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede čustev preveč nihate, zato se ne čudite, če bo nekdo odreagiral zelo občutljivo ali celo užaljeno. Energije, ki se bodo vztrajno prepletale na področju kariere bodo razpršene.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdni bodite v odnosih s sodelavci, saj vas ne bodo razumeli, poleg tega se bodo poslovna mnenja močno razhajala. Ne skrbite, če se boste morali znajti sami, saj boste dovolj iznajdljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skušajte z energijo lune v ovnu, ki vas vodi v sproščenost poskrbeti, da bo vse tako kot je treba, saj boste prepričani da brez vas ne gre. Priložnosti, ki jih boste deležni, vas bodo navdihovale.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste spoznali, kako pogosto se stvari zgodijo čisto po naključju. Čeprav dobrega rezultata brez odvečnega truda sploh niste upali pričakovati, boste pozitivno presenečeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v ovnu boste najbolj zadovoljni, ko boste usmerjeni k uresničevanju skritih in pikantnih želja. Na zasebnem področju prihaja priložnost za iskren pogovor, kar boste z veseljem izkoristili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub notranji napetosti, ki jo prebuja luna v znamenju ovna se boste počutili zelo učinkoviti. Uporabili boste praktično naravnanost, kar vas posledično vodi v akcijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki jim niste kos, zato najprej razmislite, šele nato zbrano odreagirajte. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V domačem okolju tokrat ne bo najbolj enostavno, še posebej če se niste vajeni prilagajati. Ne glede na to, kako se bo vse skupaj razpletlo, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovni rezultati bodo pozitivni, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta vodila v spontane vendar učinkovite korake na področju denarja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo izmed sodelavcev postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka, saj ste se predolgo trudili, da bi nekaj osvojili.

Vas zanima: LESTVICA: OD ASTRO ZNAMENJA, KI SPI KAKOVOSTNO DO TISTEGA, KI SE SREČUJE Z NEPRESPANIMI NOČMI ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023