Dnevni horoskop za torek 17. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 17. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 17. avgusta 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za torek 17. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Prihaja zbistritev misli in čiščenje na materialni in duhovni ravni, lahko se znebite predvsem balasta. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Energija današnjega dne vas bo popeljala v reševanje zapletov, vendar uporabite bolj prodoren in iznajdljiv način. 

horoskop
Luna je v znamenju strelca

Luna je v znamenju Strelca

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Modri ljudje imajo notranji občutek za to, kaj je lepo, in največja modrost je zaupati temu občutku in se mu prepustiti. Odgovor na vprašanje, kaj je prav, tiči v človekovih prsih. Zaupaj si!

Aristotel

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Robert De Niro, ameriški filmski igralec
  • Nelson Piquet, brazilski avtomobilski dirkač
  • Janez Zmazek – Žan, slovenski kitarist, pevec
  • Sean Penn, ameriški filmski igralec
  • Saša Golob, slovenska športna gimnastičarka

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen slovenski Narodni svet. Konec šeste soške ofenzive. Bila je anglo-ameriško-sovjetska konferenca v Moskvi. Indonezija in Indokina razglasita neodvisnost. Potres v severozahodni Turčiji zahteva 17.000 žrtev. Rodil se je Rihard Blagaj, slovenski botanik in Ivan Rob, slovenski pesnik, satirik. Rodil se je tudi Rajko Jamnik, slovenski matematik in Rodney Mullen, ameriški poklicni rolkar. Umrl je Ivan Oman, slovenski politik, poslanec in Arsen Dedić, hrvaški glasbenik.

Kaj je smotrno početi danes, da bo dan še lepši?

Danes domišljiji ni smiselno postavljati meja. Prepustite se sanjarjenju in spontanim odločitvam.

Katera astro znamenja se boste danes znašla v kočljivi situaciji?

V današnjem dnevu se boste znašli v kočljivi situaciji biki, dvojčki in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali VENERA PREHAJA V ZNAMENJE TEHTNICE: ISKRENOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v strelcu se boste znašli v prijetnem sodelovanju, ki je plod vaše pridnosti v zadnjih časih. Znali boste prisluhniti, zaupati ter predlagati nekaj drugačnega, kar bo navdušilo tudi druge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebudili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli predaleč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se boste odločali med dvema situacijama, boste z vplivom lune v strelcu zbegani in razpršeni. Morda potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate, nekoga, ki vas lahko prebudi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v ognjenem znamenju vas brezskrbno vodi po razpotjih življenja. Znašli se boste obkroženi s številnimi zanimivimi prigodami in lažje se boste poglobili v svet številnih zanimivosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse, kar lahko storite je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija, saj boste preskakovali pomembne besede.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nasveti, ki jih boste delili bodo prebudili nove dimenzije. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte z vplivom lune v strelcu pogumno naprej. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali ničesar.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ukvarjali se boste z notranjimi spori in predvsem dvomi, ki so posledica nezadovoljstva na področju čustev. Neravnovesje lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje morda celo obžalovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmišljali boste o preteklih potezah, ki so bile drzne in tako ugotovili, da ste na dobri poti. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo, kot tudi ostale obveznosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če se boste potrudili in kljub vsemu, kar se bo dogajalo ostali na realnih tleh, se bo določena zgodba z vplivom lune v vašem znamenju zelo dobro končala. Zavihajte rokave, obrestovalo se bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripravite se na razgibano dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Na trenutke bo dogajanje tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj bi morali narediti in kam bi se morali obrniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaželeli si boste, da bi ujeli nekaj spokojnosti, vendar se bo vse odvijalo mimo vas. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi vi, ki ste zelo marljivi ter dobro motivirani, lahko počivali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če boste preveč pokroviteljski si boste nakopali težave in zamere. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, saj boste le tako lahko ohranili dobro počutje in umirili svoje notranje zaznave.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP