LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2021

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 7 minut

V odnosih boste z Venero, ki se bo v prvi polovici avgusta nahajala v devici delovali premišljeno in preden se boste premaknili naprej, morate biti popolnoma prepričani, da se obeta nekaj boljšega. Da vam je mar, boste tokrat pokazali z nagajanjem ali kritiziranjem. Želeli boste, da vas cenijo za vse malenkosti, ki jih počnete ter da opazijo energijo ki jo vlagate.

Ljubezen mora imeti smisel in namen v nasprotnem primeru se vam bo zdela nesmiselna ter prazna.

Delovali boste čutno, a hkrati tudi zelo zadržano. Temna stran tega vpliva je, da ste lahko preveč kritični do ljubljene osebe, izbirčni ali zaskrbljeni. Analizirali boste svoje ljubljene, njihove reakcije in besede, ter ljubezensko življenje na splošno. Skromni ter zadržani boste v tem obdobju zelo zvesti. Morda navzven ne boste kazali veliko čustev, vendar boste še kako občutljivi na to, kar drugi mislijo.

Drugim boste z veseljem poskušali pomagati, da se izboljšajo, da rešijo težave, skratka pripravljeni boste ustvariti harmonijo. V spalnici boste prisrčno skromni, vendar se boste odzivali na dotik in sčasoma lahko razkrijete več plasti čutnosti. Spremljali vas bodo miren slog, analitičen um in izbirčni boste, s kom se družite. Bežali boste pred čustveno dramo.

OVEN

V prvih dneh avgusta boste slabe energije vendarle pustili pri miru, zato se boste zapletli zanimiv in hkrati razigrano nadaljevali v resen pogovor. Tokrat se vam bo dogajalo preveč naenkrat in ne boste želeli ostati v ozadju. Druženje vam bo ljubše od resnega dela. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, ki ga boste želeli obdržati. Vezani boste imeli v zadnjem delu avgusta manj sreče kot običajno. Če imate skrivnost, ki je ne želite deliti s partnerjem, jo zavarujte. Pripravite se tudi na nekaj neprijetnih naključij. Vladalo bo nekakšno zatišje, zato se raje zamotite s kakšno drugo stvarjo.

BIK

Vezanim bikom se nakazuje nekaj nejasnosti, ki jo boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Na čustvenem področju boste potrebovali več potrditev kot običajno, kar lahko ljubljeno osebo pripelje do tega, da se vam postavi po robu. Vaše misli bodo v dneh s Soncem v levu razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega razmišljanja pa kljub vsemu pozitivni. V določenem trenutku besedam niste pripisali velikega pomena kar je bila velika napaka. Znova razmislite vse in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da niste najbolj zadovoljni.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

V prvih dneh avgusta vam bo nagajal vpliv Venere  v znamenju device, zato bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke na področju čustev zaznali kot žalitev. Vezani boste usmerjeni v stabilizacijo svojega odnosa. Lahko ste brez strahu, saj se bodo strahovi popolnoma razblinili. V zadnjih dneh avgusta pričakujte srečne okoliščine, posebno pri stvareh, kjer je zgovornost pomembna. Imeli boste občutek ljubljenosti, vztrajnosti in zadovoljstva. V samopomoč vam bo samozavesten nastop. V zadnjih dneh avgusta vas bosta razveseljevali nežnost in romantična doživetja.

RAK

Zaradi povečanega napada nežnosti, se boste pričeli v ljubezenskih odnosih odzivati nepredvidljivo. Enkrat strastno, drugič nežno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite, le povežite se s pravo osebo in izpovejte svoja čustva. Čeprav si boste želeli v miru razčistiti, vas bodo z vplivom Sonca v levu lažje zvabili v družbo. Zopet boste  ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža misli. V zadnjih dneh avgusta pričakujte nove zanimive izzive in odgovornost, ki vam bo zaupana, vzemite resno. Partner vam bo sledil.

LEV

Združili boste pogum in razum, v smeri da s pomočjo vpliva Venere v devici uredite svoje čustveno življenje in odpravite zmedo, ki je bila prisotna. Ta dejanja vas bodo popeljala do umirjenosti. Čas je, dokažete samozavest tudi na osebnem področju. Ljubljena oseba bo zelo radovedna, vendar bolj malo odgovarjala, kar vas lahko zmede. V ljubezni vam bo kljub temu uspelo tam, kjer niste pričakovali. Navduševali ter presenečali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte, da se ne bo kdo ob vas počutili manjvrednega.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

DEVICA

Očarali boste s svojim čustvenim in hkrati elegantnim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli ljubljeno osebo da ni dovolj pozorna, kar lahko povzroči vpliv Venere v vašem znamenju, ki spodbuja kritičen pristop. Ne glede na vaš hladnejši značaj, se nikakor ne morete otresti navdušenja, da so ostala področja končno bolj urejena. Prenehajte širiti svoje nezadovoljstvo in začnite na svoje ljubezenske zadeve gledati drugače, bolj optimistično. V zadnjih dneh avgusta prehajate v boljše obdobje, v katerem boste sposobni priznati svoje želje na ves glas.

TEHTNICA

Všeč vam bo, da bo področje ljubezni urejeno, saj bodo v začetku avgusta planeti na vaši strani. Obdani boste z nenavadnimi zamislimi, ki jih boste z veseljem delili z bližnjimi. Povežite se in ne ovinkarite preveč glede svojih želja. Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli preživeti čim več časa skupaj ter se spoznavati. Na vidiku je tudi odgovor, ki vas bo presenetil in vam prinaša še dodatno potrditev. Dišalo vam bo po iskrenosti in toplini, zato boste vsako minuto notranje izpopolnjeni še posebej v zadnjih dneh avgusta. Energijo bo prebudila tudi strastna priložnost.  

ŠKORPIJON

Če ne zaupate dovolj v svoje želje se ne bodo uresničile. Priklopite se na energijo Sonca v levu, ki prebuja veselje. Želje ljubljene osebe boste uresničili, s tem pa prehajate v bolj polno in zadovoljno obdobje, ki bo trajalo, če boste le želeli. Skušajte razumeti in sprejemati partnerja takšnega kot je. Konec meseca si privoščite nekaj časa zase, kar ne bo težko, saj v ljubezni skoraj vse poteka po vaših željah, na ostalih področjih ste še vedno nenavadno nemirni. Vaše nežne misli bodo vir dobre povezanosti v odnosu. Hitri koraki vam tokrat ne bodo ustrezali.

STRELEC

Po napornih trenutkih, ki ste jih preživljali na ljubezenskem področju v zadnjem času prihaja sedaj pravi val optimizma. Ne boste se več obremenjevali, kaj bi lahko spremenili, ampak boste začeli gledati naprej, v bolj svetlo prihodnost. Kar zadeva reševanje težav, boste občutili zaradi razumne energije Venere v devici  zmanjšanje napetosti, povezane z ljubezenskim področjem. Pokažite več čustev, saj oseba, ki je ob vas komaj čaka na lep predlog. Prisluhnite tudi konec avgusta sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje misli. Planeti vas usmerjajo k temu, da ste bolj odprti.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

Presenetite ljubljeno osebo, saj je že skrajni čas, da storite nekaj romantičnega, namesto da ste ves čas obremenjeni z delom. Ostane lahko nekaj dvomov, saj niste dovolj pogumni, da bi spontano odreagirali. Končno prihaja sredi avgusta dovolj energije za poglobitev, pa tudi za izredno pomemben pogovor, ki se bo tokrat končal v pozitivni smeri. Tisti, ki želite odnos zaključiti, skušajte premislite še enkrat. Zadeve se bodo v zadnjih dneh avgusta počasi obrnile na bolje in tudi počutili se boste bolj sproščeno, polni energije se boste lažje soočali.

VODNAR

V začetku avgusta, ko se vas bo dotaknila energija Vener v devici boste začeli sprejemati odgovornost za svoje odločitve. Notranja moč se bo sicer umirila in se usmerila v razumske odločitve, vendar morate prisluhniti srcu. Pridobili boste zaupanje in se lažje odločili za spremembe na ljubezenskem področju. Tok bo počasen in temeljit, vendar vas to ne bo motilo. Potegnili boste črto čez preteklost in se brezskrbno prepustili temu kar na področju čustev obljublja prihodnosti. Za vse bo poskrbljeno, če boste zaupali vase in v ljubljeno osebo.

RIBI

Po intenzivnem obdobju boste končno lahko začeli zaupati v stvari povezane s partnerskim odnosom. S poudarjeno sočutnostjo in jasnim ciljem vam priložnost tokrat ne uide. V ljubezni bo pri tistih, ki ste samski v ospredju prijateljstvo, saj si ne boste dovolili, da bi čustva privrela na plano. Posebna ljubezenska energija, bo zadela tiste, ki ste ravnokar zaključili razmerje. Premislite glede nekoga, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo vaše sanje.  Poskrbite, da boste napake v odnosu popravili čim prej. Delili boste ljubezen, katera je zasidrana globoko v srcu.

Katera astro znamenja lahko v mesecu avgustu najdejo ljubezen?

V poletnih avgustovskih dneh lahko najdete svojo ljubezen rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.