Tedenski Lunin horoskop za obdobje 16.8.-22.8.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. avgusta
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. avgusta

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. avgusta

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju strelca. Prihajajo čudovite, neobremenjene energije, ki vas bodo usmerile k optimizmu. Prihaja tudi nekaj iznajdljivih rešitev, ki vas bodo navdihnile s pogumom. Delovali boste sproščeno in neodvisno, vsekakor pa boste usmerjeni v pestre dogodivščine, s katerimi nikar ne pretiravajte. Zelo spretno se boste tudi v torek znali soočati z ovirami, ki se bodo morda pojavljale. Klepetavi in izvirni marsikomu ne boste dovolili do besede, v negativnem smislu bodo vaše izjave označene za nezrele in otročje.

V sredo ob 7.58 uri se luna pomakne v znamenje kozoroga.

Postali boste resni, hladni in zadržani, zato se boste morali potruditi, da boste sledili dogajanju na bolj topel in prijazen način. Obremenjeni boste z napredkom in urejenim finančnim stanjem. Če vas lahko kaj razjezi, bo to počasnost, prav tako vas bodo motili tisti, ki so bolj navihane narave. Čustva se bodo ohladila do te mere, da se boste spraševali o smislu vsega, bolj kot v ljubezen, boste usmerjeni v reševanje finančnih zadev. Misli bodo tudi v četrtek obarvane z željo po taktnih rešitvah, težko se boste umirjeno predali lenarjenju, saj vas bo vodil občutek, da morate biti bolj koristni.

V petek ob 10.49 uri preide luna v vodnarja, zato bo nastopila zelo intenzivna energija.

Pri dogovorih se držite tistega, kar ste obljubili, saj bi vam v nasprotnem primeru lahko kdo zameril. Spremljal vas bo izredno dober spomin, zato ga uporabite. Delovanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Hitri boste in tako nestrpni, tako da vam bodo težko sledili. Z ustaljenimi vzorci tokrat ne boste preveč obremenjeni, bolj vas bodo mikale novitete.

V nedeljo ob 14.42 uri preide luna v ribi, nastopi tudi Polna luna. Marsikaj se bo dogajalo ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi. Odlično se boste znašli v svetu sanj, ki lahko ob tehtnem premisleku postane tudi realnost. Razpoloženje bo nihajoče, um pa malce nezadovoljen in zmeden. Rešile vas bodo pohvale, sami pa boste večkrat kritizirali.

Pripravljeno za Sensa.si