Dnevni horoskop za torek 15. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 15. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 15. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 15. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Stabilne odločitve in želja po tem, da se povzpnete k tistim ciljem, ki ste si jih že pred kratkim zastavili. Zadeve bodo stekle lažje, popaziti pa bo potrebno na finance, saj vas nekaj močno mika, čas pa ni najbolj ugoden.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odnosi se lahko obrnejo v čudno smer, kljub temu vas to ne bo preveč vznemirilo, saj boste sami sebi dovolj.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Pusti bolečino in solze. Preobrazi jih v moč, ki naj ti pomaga začrtati pot in se odločiti, katere vrednote naj te vodijo po njej. Ne išči le varnosti. Segaj po zvezdah!

Peter O’Connor

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Irena Pavlič, slovenska narodna delavka in urednica
  • Anni-Frid Lyngstad, norveško-švedska pevka (ABBA)
  • Mihael Brejc, slovenski politik
  • Johnny Heitinga, nizozemski nogometaš
  • Veli-Matti Lindström, finski smučarski skakalec

Na današnji dan Anton Codelli pripelje prvi avtomobil v Ljubljano. Brazilija postane republika. Sovjetska zveza prizna neodvisnost Finske. Gdansk postane svobodno mesto. V Nemčiji se konča obdobje hiperinflacije. Na Washingtonskem protestu proti vojni v Vietnamu se zbere okoli 600.000 ljudi. Rodil se je Tone Svetina, slovenski pisatelj in Lea Fatur, slovenska pesnica, pisateljica. Umrla je Margaret Mead, ameriška antropologinja in Cixi, kitajska cesarica. Prav tako se je poslovil oče romana Quo Vadis, Henryk Sienkiewicz.

Več kot je težav, večja je zmaga nad njimi.

Orison Sweet Marden
Kaj vas bo danes prepričalo da vztrajate?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo pogum prepričal da vztrajate.

Katera astro znamenja boste danes težko nadzirala svoj ego?

Ego boste danes težko nadzirali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ves dan se boste z energijo lune v levu smejali in poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Ljubljena oseba bo nemirna, saj bo želela z vami razčistiti nekaj pomembnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano situacijo, ki bo na prvi pogled privlačna, v resnici pa boste z njo samo zmedli svoja čustva. Nevarnost je tudi, da se srečate z nezadovoljstvom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z direktnim pristopom, ki ga prebuja luna v znamenju leva, boste želeli vedeti stvari, ki so in bodo ostale še nekaj časa skrite. Zaznali boste potrebo po nadzorovanju bližnjih ter sodelavcev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vzponi bodo zaradi lune v levu bolj izraziti. Na čustvenem področju lahko naletite na kakšno nepričakovano oviro, ki lahko pripelje do dolgoročnega razočaranja ali prebujanja dvomov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskusite biti kljub luni v vašem znamenju nekoliko bolj potrpežljivi in manj trmoglavi. Glede izobraževanja in delovnega področja vam bo nekdo, ki je pomemben izredno naklonjen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v levu boste želeli biti pomembni, v središču ter na samem vrhu pozicije. Prihaja tudi več priložnosti, glejte, da jih boste čim bolje izkoristili. Poskusite kako izgleda če tvegate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delo ne bo najbolj učinkovito, saj vas bo ves čas vleklo ven in med ljudi. Težko se boste osredotočili na pomembne malenkosti in dejanja, zato vse kar je pomembno raje prestavite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Povečuje se želja po komunikaciji z bližnjimi, zato boste bolj aktivno kot običajno spraševali. Odgovori bodo nekoliko bolj dvomljivi, zato bo celotna zgodba ostala nedorečena.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoliko bodite pozorni na nekoga, ki beži pred vami, ker ste tako zelo trmasto prepričani vase. Pazite, da ne bo prepozno za iskren pogovor in napredek, po katerem hrepenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi povečanega ega in energije lune v levu se boste težko karkoli dogovorili, saj ne boste točno vedeli kaj hočete. Konfliktu se raje izognite, saj bi ga dolgoročno močno obžalovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri odločanju med zahtevami nekoga, ki vam je zelo blizu in strmenjem po boljši poziciji boste naleteli na neodločnost, zato čim bolj upoštevajte in poslušajte svojo intuicijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan bo usklajen in dokaj pester, še posebej na osebnem področju, kjer se boste odločili odvreči, kar vam več ne služi. Zaspali boste s prijetnimi mislimi in zanimivimi vtisi.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SPONTANE VENERE V ZNAMENJU STRELCA?