Tedenski Lunin horoskop za obdobje 14.11.-20.11.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. novembra 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. novembra 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. novembra 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek boste stopili z luno v raku, zato boste počasi in temeljito reševali zadeve, ki jih morate narediti resnično brez napak. V negativnem smislu pričakujte konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka znali se boste poglabljati. Ob 13.48 uri luna prehaja v znamenje leva, zato pričakujte pogumne energije, plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v pozitivne rešitve. Z nasmeškom na obrazu se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami.

Tudi v torek, ko se bo luna še nahajala v levu boste izražali najboljše lastnosti.

Vse kar bo iskreno in prijetno vas bo notranje obogatilo. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli utesnjeval. Na poslovnem področju je potrebna večja previdnost pri podpisu pogodb in bančnih transakcijah, pri čemer se zanesite na svojo intuicijo. Hvaležni boste za vsako pomoč ali nasvet, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko narediti.

V sredo, ko nastopi Zadnji krajec, se boste z veseljem sprostili in si vzeli čas samo zase in za tiste, ki jih imate radi. Na ljubezenskem področju boste pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. Energije bo dovolj, da do konca popeljete vse kar je bilo v zadnjih dneh nedokončanega in nerešenega.

blank

V četrtek in petek se bo luna nahajala v znamenju device, njena energija lahko zaradi hladnosti in neizraženih želja obremeni partnerske odnose.

Ugoden čas za delo težje narave in osebni napredek, ter razne vrste dodatnih izobraževanj. Zanimalo vas bo vse, kar vam lahko pomaga k boljšemu in bolj zdravemu življenju. Sedaj bo potrebno stvarem priti do dna, vse skrito lahko nenadoma pripleza na plano. Povabilo na zmenek ali kakšno družinsko kosilo raje prestavite na kakšen drug dan, saj bodo v zraku številne napetosti. Zdravje vam bo odlično služilo, o utrujenosti ne bo niti sledu. 

V soboto ob 11.57 uri prehaja luna v znamenje tehtnice, zato vas razne obremenitve vas ne bodo prestrašile. Misli bodo prodorne, jasne in obarvane s sočutjem ter prijetnimi vibracijami. Odgovarjali vam bodo nežni priokusi, polni boste navdiha in umetniško razpoloženi. Vzemite si čas in dobro premislite o vseh stvareh, ki jih načrtujete za prihodnji teden.

Pripravljeno za Sensa.si