Dnevni horoskop za sredo 8. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 8. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 8. maja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 8. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan Rdečega križa. Ujemite sijaj, ki ga prinaša energija Mlaja saj vam lahko koristi na zasebnem področju, kjer bežite pred raznimi soočenji.

Horoskop nasvet za današnji dan: V zagonu moči se podajte k tistim stvarem, ki vas spravljajo v dobro voljo in vam prinašajo nove smernice.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom.

Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Veličina vaše identitete je določena z veličino problema, ki vas je zmožen vreči iz tira.

Sigmund Freud

Natalna karta sedaj na voljo BREZPLAČNO!

Rojeni v znamenju Bika in dogodki na današnji dan:

Janko Moder, slovenski prevajalec, urednik, publicist
Helena Blagne Zaman, slovenska pevka
Veronika Šarec, slovenska alpska smučarka
Naomi Klein, kanadska aktivistka
Enrique Iglesias, špansko-ameriški pevec

Na današnji dan John Pemberton ustvari prvo Coca-Colo, Beatlesi objavijo zadnji album in Mihajlo Pupin prijavi patent za izdelavo aparatov za telefonske in brzojavne prenose na velike razdalje. Leta 1989 so predstavniki slovenskih opozicijskih gibanj na Kongresnem trgu v Ljubljani sprejeli Majniško deklaracijo in z njo zahtevali suvereno državo slovenskega naroda.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 7.5.-13.5.24 in KAKŠNA JE RAZLIKA MED APRILSKIM IN MAJSKIM BIKOM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v nezavidljivem položaju, ki ga želite spremeniti. Energijo vam vrača Mlaj, ki bo prebudil tudi tiste, ki brezglavo drvite naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, raje z energijo Mlaja poskrbite, da na področju kariere ne boste več v zaostanku. S pridnim delom si lahko zagotovite veliko prednost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi netočnosti ter izkrivljenih informacij, zaradi katerih bi se lahko znašli v zadregi. Vezani dvojčki in dvojčice se boste težje prilagajali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tudi če vas čaka gora opravkov, nikar ne bodite že v naprej prepričani, da se nič ne bo zgodilo tako, kot bi se moralo. Energija Mlaja bo spodbudna, še posebej, če morate nekaj dokončati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo, ki je za vas pomemben, se sicer usmerja v vašo smer, toda kljub temu, da vas spremlja Mlaj bo potrebno počakati. Niste pripravljeni na večje korake, zato ne silite v ospredje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikakor se ne boste sposobni strinjati z nekom izmed sodelavcev, ki vidi čisto drugo sliko. Vseeno vam bo kaj si misli, samo da boste lahko uveljavili to kar ste si zastavili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub Mlaju boste glede počutja šibkejši kot običajno. Niste pripravljeni na večje korake, zato se raje naslonite in opazujte vse kar je pomembno. Z denarjem boste imeli srečo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko se boste v službi pri nečem zmedli, vam bo nekdo želel svetovati, vendar vas bo s tem samo še bolj razjezil. Želeli boste ohraniti občutek, da ste sami svoje sreče kovač.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub temu da mislite, da zaradi vpliva Mlaja zmorete vse, dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, saj boste kmalu morali to, kar boste obljubili tudi udejanjiti. Vprašanje pa je, kakšne volje boste takrat.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si več časa za razčlenjevanje, saj boste s tem izboljšali svojo situacijo na osebnem področju. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite z večjimi in pomembnejšimi odločitvami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav po tihem upate, da se bo končno nekaj spremenilo, ne bodite presenečeni, če bo vse tako kot je. Področje ljubezni boste želeli na vsak način malce popestriti z nagajivostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da vas bo spremljal Mlaj, preverite vse skupaj, saj lahko v kolikor boste nekaj spregledali nastanejo zapleti. Na področju družinskih odnosov boste naredili pomemben korak.

Vas zanima: JUŽNI VOZEL, KI RAZKRIVA PRETEKLA ŽIVLJENJA in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2024