Dnevni horoskop za sredo 7. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 7. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 7. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Življenje bo očitno še vedno polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Danes ob 10:41 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Anna Kurnikova: Astro profil

Uspeh, simpatičnost in borbenost, vse to ji je bilo položeno že v zibelko. Čeprav ljudje s Soncem v znamenju Dvojčkov običajno niso zelo vztrajni, je njena kombinacija izjema. Omahljivosti ne pozna, prav tako se je sposobna za konkretne cilje odrekati. Luna v znamenju Leva ji daje moč in odlično fizično pripravljenost. Izžareva energično žensko, s katero se ni dobro preveč igrati.

Merkur in Venera v znamenju Raka ji dodajata nekaj nežnosti in občutljivosti, ki je vezana predvsem na ljubezensko področje, kjer njena moč, ko resnično ljubi nekako izplahti z obzorja. Mars v Dvojčkih pa ji občasno povzroča dvome, še posebej ob pomembnih dogodkih in prelomnicah.

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 6.6.-12.6.23

Danes praznuje Sara Kobold: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. hiši dvojčkov, zato je odštekane narave, privlačna in temperamentna oseba, ki vse počne z zagnanostjo in veseljem. Prijetne energije, ki jih oddaja jo vodijo k uspehu in napredku. Venera in Luna se nahajata v znamenju raka, zato je v ljubezenskih odnosih občutljiva, labilna in premalo odločna. Ima odlično razvit materinski čut in sočutje za prijatelje in družino, zato zelo rada priskoči na pomoč.

Merkurjem v znamenju bika ji uspeva, saj je vztrajna in odlično motivirana. Pomembno ji je predvsem, da je pri delu zadovoljna in sproščena, v partnerstvu pa iskreno ljubljena. Varanja, intrig in neiskrenosti ne prenaša.

ČE NEKDO TOČNO IN PAZLJIVO GLEDA OKROG SEBE BO NAŠEL SREČO, KAJTI ČEPRAV JE SLEPA, NI NEVIDNA.

Francis Bacon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Jessica Tandy, ameriška filmska igralka
  • Malcolm Morley, britansko-ameriški slikar
  • Jessica Tandy, ameriška igralka
  • Wolfgang Schüssel, avstrijski predsednik vlade
  • Jan Theuninck, belgijski slikar in pesnik

Na današnji dan Vatikan postane suverena država. Združeno kraljestvo in ZDA skleneta sporazum o prizadevanju za odpravo suženjstva po vsem svetu. Atentat na slovenskega dobrotnika in politika Ivana Krambergerja. Rodil se je Paul Gauguin, francoski slikar in Boris Nikolajevič Čičerin, ruski zgodovinar, filozof. Rodil se je tudi igralec in pevec Prince Rogers Nelson, bolj znan kot Prince. Umrl je Jurij Gustinčič, slovenski novinar in slovenski pisatelj Josip Ribičič. Umrl je tudi Dražen Petrović, hrvaški košarkaš.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala iskrena ljubezen.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023 ali MINKA JE OBUPANA, KER SO JI STARŠI OBRNILI HRBET

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko se bo luna še nahajala v kozorogu boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo skakale iz vaših misli, zato se, ko bo potrebno nekaj razložiti nikar ne držite v ozadju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Že dlje časa čakate na priložnost, da se z nekom pogovorite in tokrat jo boste tudi dobili. Potrebovali boste nasvet glede zadev, povezanih s financami, čeprav jih navadno rešite sami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Da ohranite mirno vzdušje, boste morali sodelovati z nekom ki razmišlja v čisto drugi smeri, kar zna biti manjši problem. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira in ostanite močni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsak neuspeh vas lahko zelo prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, k vam samo preprečuje, da bi se zavihteli v pozitivne vibracije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S poglabljanjem vase vam bo uspelo ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso všeč takšne kot so.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaželeli si boste čim prej na področju dela in denarja narediti korenite spremembe in se postaviti zase. Zasebno boste prepričani, da se vam godi velika krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaustavite se ter počasi in premišljeno začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo popoldne, ko se bo luna nahajala v vodnarju odvisno od vaše odločitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dogovor, ki ga boste z nekom sklenili vam ne bo najbolj pisan na kožo. Ker boste okorni, leni in nezainteresirani, ne pričakujte, da bi vas drugi znali razumeti in sprejeti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju bo čeprav osebno ne boste slabe volje napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki niso vaša dolžnost. Neodločni in bolj občutljivi se boste zaprli vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor vas pestijo težavne situacije, se boste brez slabega občutka zatekli po pomoč k prijateljem. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vašo dušo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vezani, nikar ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ljubljena oseba ne vrača čustev v enaki meri. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Begala vas bosta občutek nezadovoljstva in neprilagodljivost, zato se težjim nalogam v službi izognite. Čustvene situacije bodo, ko luna preide v vodnarja umirjene in obarvane s prijetnimi komplimenti.

Vas zanima: PRIJATELJI DAJEJO VESELJE DO ŽIVLJENJA ali ZDRAVA PREKINITEV ODNOSA IN NOV ZAČETEK