Dnevni horoskop za sredo 6. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 6. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 6. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 6. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prikopali se boste do notranjega spoznanja kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce. Preobrazbe bodo povezane z osebnim dojemanjem pomembnih situacij, še posebej v krogu bližnjih. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes ob 00:25 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Nikoli ne dovoli, da bi majhen prepir uničil veliko prijateljstvo.

Dalai Lama

Danes praznuje Mirjam Korbar Žlajpah: Astro profil

Sonce ima v znamenju raka. Osredotočena je na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nereda poskuša ustvarjati red in držati kontrolo nad ljudmi v svoji bližini. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja ter močno intuicijo. Mars se nahaja v znamenju dvojčkov zato so njene lastnosti odgovornost, radovednost in razigranost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije.

Njena naloga je, da razširi svoje meje tako, da si ustvari svojo življenjsko filozofijo, ki ji bo dala občutek globljega namena in utrdila pot do življenjske modrosti, katere ni možno spoznati samo z razumom. Jupiter se nahaja v znamenju bika, zato je premišljena, vztrajna in delovna in ima dobro koncentracijsko sposobnost. Rada bi odkrila smisel življenja in vse velike stvari.

Žlica ne more okusiti hrane, ki jo nosi. Podobno, neumen človek ne more razumeti modrosti pametnega človeka, tudi če se druži z njim.

Dalai Lama

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Sylvester Stallone, ameriški filmski igralec
  • George Walker Bush, ameriški predsednik
  • Curtis James Jackson III. – 50 Cent, ameriški reper
  • Luigi Di Maio, italijanski politik
  • Milly in Becky Rosso, ameriški filmski in televizijski igralki

Na današnji dan Evropski parlament z veliko večino zavrne predlog direktive o patentiranju računalniško izvedenih izumov. John Lennon in Paul McCartney se prvič srečata. Družina Anne Frank se preseli v skrivališče v amsterdamski hiši. Dolar je bil izbran za ime valute v ZDA. Rodil se je Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama in Edvard Rusjan, slovenski letalec. Rodil se je tudi Jakob Aljaž, slovenski duhovnik, glasbenik, planinec. Umrl je Ludovico Ariosto, italijanski pesnik in Matija Čop, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar, kritik.

Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Najbolj vas bodo razveselili iskreni odnosi.

Katera znamenja zodiaka boste danes ves čas hrepenela po toplini?

Po toplini boste ves čas hrepeneli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju tehtnice vas bo usmerila k počitku in sprostitvi. Dovolite si živeti bolj umirjeno ter počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vam lahko prinese rezultate v prihodnosti.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne čudite se, če ne boste prave volje za druženje in smeh. V določeni družbi boste trmasto zahtevali konkretne odgovore na vaša vprašanja, kar bo nekoga malce razjezilo.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki sami nimajo razčiščenih zadev. Odgovorite s preudarnimi odgovori, ki vam jih bo prišepnila umirjena energija lune v tehtnici.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki diši po napredku v prihodnosti.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav bodo od vas zahtevali da se prilagodite, ne bo najbolj enostavno, saj ste v določena dejstva na področju kariere popolnoma prepričani, zato od njih nikakor ne boste želeli odstopati.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi energije lune v tehtnici boste sicer sproščeni, malce pa vas bo zmedla odločitev nekoga, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, komu boste zaupali!




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Iskali boste zagotovilo, da ste v določeni zadevi najboljši. Prav tako boste prepričani, da čisto vse delate prav, kljub temu da vas bodo opozarjali na napake, ki ste jih storili v preteklosti.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste delovali preveč nestrpno ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben. S povečano potrpežljivostjo se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas prijetno presenetil.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni se vas bo dotaknil nadležen občutek, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom. Po srečanju boste prišli do spoznanja, da si v določenem odnosu želite več.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energija lune v znamenju tehtnice vam bo pisana na kožo, tako da si lahko privoščite počitek in ustvarjanje za svojo dušo. Z veseljem vas bodo opazovali, kako sproščeni ste.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli vse skupaj opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v poslovnem krogu.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo dvomi v vašo predanost zato je čas, da mu s svojo razigranostjo in iskrenim pristopom dokažete da se že nekaj časa krepko moti. Začnite gledati bolj nase.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2022