Dnevni horoskop za sredo 31. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 31. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 31. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 31. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubezenske zadeve bodo obarvane z barvito in strastno energijo, zato se ne bojte, da bi vam bilo v medsebojnih odnosih dolgčas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prijazne geste bodo tiste, s katerimi lahko premostite napetost. Sprašujte, odgovarjajte in pokažite zanimanje.

luna
Luna v znamenju

Danes ob 19:11 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Skozi dan prinaša vpliv soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Škorpijona pa vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Počni samo tiste stvari, ki prihajajo iz srca.

Diana Spencer

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Alma Mahler, avstrijska pianistka
  • Van Morrison, severnoirski glasbenik, pevec
  • Richard Gere, ameriški filmski igralec
  • Debbie Gibson, ameriška igralka
  • Nikolaj Lukašenko, sin beloruskega predsednika

Na današnji dan po dvomesečnih nemirih predstavniki sindikata Solidarność in poljska vlada podpišeta sporazum, ki dovoli delovanje neodvisnih sindikatov. V Združenem kraljestvu prvič vzleti letalo harrier. Malezija postane neodvisna država. Charles de Gaulle razpusti CNR, Conseil National de la Résistance – Odporniški narodni svet. Propade še zadnji poskus sporazuma Združenega kraljestva in Francije s Hitlerjem, da bi preprečili začetek 2. svetovne vojne. Sankt Peterburg se preimenuje v Petrograd. Rodil se je Amilcare Ponchielli, italijanski skladatelj in Pierre Jules Théophile Gautier, francoski pisatelj. Umrla je Diana Spencer, britanska princesa in Henry Moore, angleški kipar.

Kakšen bo današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo dopoldne prepletale ugodne energije, nato prihaja proti večeru nekaj napetosti.

Katera znamenja zodiaka se boste z lahkoto usmerila v tisto kar vas veseli?

Zelo lahkotno boste delovali rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spremembe, ki prihajajo bodo za vas velik zalogaj, zato bodite previdni preden se nekaj odločite ali podpišete nekaj pomembnega. Vzemite si čas za prijetne stvari in se sprostite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembno je le, da se ne predate, ko bodo od vas zahtevali nekaj kar ni v vaših merilih. Sestavite svoje prodorne načrte, vendar se skušajte ravnati bolj po temu, kar vam veli srce.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pripravljeni boste sprejeti dodatne naloge in obveznosti, saj ste se odločili, da boste povečali svoje prihodke. Znali se boste povezovati ter si privoščiti nekaj, s čimer se že dolgo spogledujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici deležni nekaj zoprnih opravkov, se nikar preveč ne razburjajte. Uporabite bolj smiseln pristop in vse se bo razvilo v pravi smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pohitite glede urejanja domačih in denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti, saj ste v fazi, ko se lahko pojavijo nepredvidljive ovire ter dodatni stroški, ki morda ne bodo upravičeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Siti ste neprestanih konfliktov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek. Nekomu boste predlagali bolj umirjeno rešitev, takšno ki je podkrepljena z dejstvi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nasmešek bo odlična poteza, ki vas lahko zopet reši pred zagato. Predlog, ki bo vseboval vse podrobnosti bo naletel na razumevanje, zato ostanite budni ter odprti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomemben preblisk bo usmeril načrte v pozitivno smer. Najprej se pozanimajte, nato počakajte, da pravi odgovor pride do vas. Vsekakor boste tokrat zelo presenečeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si nečesa, kar bi vas ustavilo pred tem, da niste ves čas pod stresom. Zberite misli, poglobite se vase in vse skupaj bo kmalu lažje. Zvečer ko bo luna v škorpijonu prihaja preboj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse skupaj bo zaradi prehoda lune zelo obremenjeno. Tudi področje dela, ki vam običajno dobro služi bo postavljeno na preizkušnjo, ki bo vključevala tudi mnenja drugih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zgodi se vam lahko, da se boste želeli z nekom sproščeno pogovoriti, dobili pa boste nesramne pripombe, ki vas bodo popeljale v intenziven razmislek, ali je v odnosu sploh vredno vztrajati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razjezili vas bodo spodrsljaji, ki bodo tesno povezani z denarjem. Nekaj, kar je povezano s področjem ljubezni vam nekako ne bo dalo miru, saj si želite več komunikacije.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022