Dnevni horoskop za sredo 30. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 30. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 30. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 30. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zmeda, ki jo boste začutili zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom bo sicer globoka, vendar tudi sladka in prijetna.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost in toplino. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. 

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Eric Clapton: Astro profil

Ob njegovem rojstvu se je Sonce nahajalo v 6. hiši Ovna. Je poln energije, vitalnosti in poguma. Hitro odreagira a se prav tako hitro tudi ohladi. To je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko kontrolira svoja močna čustva in je znan po burnih reakcijah. Zelo je ljubosumen, včasih pa celo maščevalen. Ima močen vpliv na ljudi pa tudi težnjo po nadvladi. Je zelo nagonski, strasten in seksualen.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona, zato je nagnjen k perfekcionizmu. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Z ascendentom v Tehtnici je to oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njegov nastop je vedno umirjen in šarmanten. Vljuden je in uglajenega videza.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Vladimirovič Iljušin, ruski letalski konstruktor
  • Celine Dion, kanadska pevka
  • Norah Jones, ameriška pevka in pianistka
  • Jure Natek, slovenski rokometaš
  • Sergio Ramos, španski nogometaš

Na današnji dan Jožeta Pučnika zaradi kritičnih objav v Reviji 57 obsodijo na devet let zapora. S podpisom pariške mirovne pogodbe se konča krimska vojna. Rodil se je Vincent van Gogh, nizozemski slikar in Francisco de Goya y Lucientes, španski slikar. Rodil se je tudi ameriški rap glasbenik MC Hammer. Umrla je angleška kraljica mati Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon in Karl May, nemški pisatelj.

Sanjate svojo sliko in slikajte svoje sanje.

Vincent van Gogh
Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da morate biti zelo previdni, saj boste na trenutke močno zasanjani.

Katera znamenja zodiaka se boste odločila za intenzivno delo na sebi?

Danes se boste za intenzivno delo na sebi odločili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 29.3. – 4.4.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zanašajte se bolj na svoj razum, tako se boste znebili neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. Na področju dela se pravočasno dogovorite glede novih nalog in financ.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi nežnih vibracij lune v ribah se izogibate pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo zmedo in nesporazume. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer še niste povsem prepričani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nepričakovan dogodek bo postavil marsikaj na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar vas bo z energijo lune v ribah zajela panika, zato boste povzročili še več zmede.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na delovnem mestu prihaja čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v pogovoru in komunikaciji, ki bo znala vključiti tudi noto sogovornika. Vse se vam bo zdelo razumljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Več časa kot običajno boste porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo zelo vzpodbudna, vendar kljub temu preverite droben tisk.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju dela boste nestrpni in vzkipljivi, lahko se pojavijo tudi finančne obveznosti, na katere ste popolnoma pozabili. Dan, ki ga bo obdala energija lune v ribah in ne bo prizanašal.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nečesa se boste spomnili le bežno, prehitro boste sklepali, ne da bi upoštevali vse, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja, zato prekinite stare vzorce.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Da bi nekomu pomagali, se boste usmerili v opravljanje koristnih reči. Plačilo bo izostalo, a boste doživeli notranje zadovoljstvo, da ste končno storili nekaj za dobrobit drugih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni boste morali sprejeti veliko odločitev, ki bi se ji najraje izognili. Iznajdljivost bo adut, ki vam bo koristil na delovnem mestu. Več časa boste namenili sebi in prostemu času.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nežno energijo lune v ribah se boste trudili, da bi vzpostavili spodbudno ozračje. Nekdo od domačih vam bo pomagal brez skritih interesov, zato zaupajte in pomoč sprejmite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne širite govoric, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi. Določene zadeve zadržite raje zase, saj bi se lahko vse skupaj zaradi neprevidnosti kmalu obrnilo proti vam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tudi če ste v zadnjem času utrujeni, ne skrbite, rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste izražali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar vas bo sproščalo.

Vas zanima: KROG OBSOJANJA IZ KATEREGA JE POTREBNO IZSTOPITI