Dnevni horoskop za sredo 29. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 29. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 29. marca 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za sredo 29. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste zaradi skladnosti, ki jo prebuja Prvi krajec začutili, da prehajata zavest in fizično telo v novo stanje ravnotežja, v novo obliko energije, kar vam omogoča, da se osvobodite napetosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša osebna spirala s se bo danes s pomočjo stabilne podzavesti zavrtela v pravo in s harmonijo obarvano smer.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes ob 04:32 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Resnica ima več obrazov, laž samo enega!

Georges Schehade

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • John Tyler, ameriški predsednik
  • Franc de Paula Hladnik, slovenski botanik
  • Rudolf Maister, slovenski pesnik, general
  • Anton Ocvirk, slovenski literarni zgodovinar
  • Rajmond Debevec, slovenski strelec

Na današnji dan Bolgarija, Estonija, Latvija, Litva, Romunija, Slovaška in Slovenija postanejo članice zveze NATO. Z zakonom je bila razglašena slovenska himna Zdravljica. Rodil se je Santorio Santorio, italijanski zdravnik in avstralska manekenka, igralka Elle MacPherson. Umrl je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj, kritik in Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik.

Kako vam lahko energija Prvega krajca priskoči na pomoč?

Dnevni horoskop napoveduje, da prinaša Prvi krajec pozitivno razmišljanje in jasen namen.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: RAZČISTITE Z MANJVREDNOSTNIM KOMPLEKSOM in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V RAKU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo Prvega krajca bo prisotnih manj napetosti kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo in ne iščite konfliktov povsod, kjer se nekdo ne strinja z vami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Hrepeneli boste po nečem, kar je od vas oddaljeno, drugačno od vsakdanjosti. Bodite ko prodirate v ospredje taktični, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Manjši nesporazum bo povzročil, da se boste v družbi prijateljev, ki so vam običajno naklonjeni počutili zmedeno. Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti z drugimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pogovorite se s tisto osebo, ki ima za vas prave odgovore in olajšala vam bo odločitev, ki vas bo končno razbremenila. Soočate se s finančnimi težavami, zato se skušajte čim prej zbrati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede na to, da na določenem področju potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje, ki vas je v zadnjem času doletelo pogledate bolj realno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo v prihodnosti popolnoma odvisen od vas samih. Prijatelj si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate, kljub temu mu boste dovolili da vam vse skupaj razloži.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede uradnih zadev bi bilo smiselno zaradi energije lune v znamenju raka počakati, kar vas niti malo ne navdušuje. Ne sprenevedajte se, temveč storite raje kakšen konkreten korak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo ste nezadovoljni zato je čas , da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite dan z luno v znamenju nežnega raka za razreševanje problemov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Marsikaj bo tokrat v vaših rokah, zato lahko naredite kakšen konkreten korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini in vam prebuja razne dvome ter vprašanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odnosi s sodelavci se bodo počasi izboljšali. Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete pa tokrat še vedno ne bo na spregled. Ne bi se radi zaleteli, zato morate pustiti času čas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nečesa ne boste sprejeli tako zelo zlahka. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami. Vezani si želite več pozornosti ljubljene osebe, zato to tudi pokažite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da določena oseba preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj se preveč zapleta, kar pa za razmerje ni zdravo. Okusite tudi vi nekaj svobode.

Vas zanima: VSE JE V NAS, ZATO SKLENITE MIR S SEBOJ