Dnevni horoskop za sredo 28. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 28. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. februarja 2024

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 28. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če bodo od vas zahtevali konkretne odgovore, odgovorite z energijo konjunkcije med Soncem in Merkurjem razumsko, ne prepuščajte se prehitremu sklepanju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ugotovili boste, da je življenje manj komplicirano, če ste pozitivno naravnani in vse kar vam pride nasproti jemljete zlahka.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek.

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežna in čutna ženska, ki moškemu zagotovo še dolgo ostane v spominu. Iskrenost in sočutje jo vodita v zasebnih in poslovnih zadevah, zato je uspešna. Z luno v znamenju Dvojčkov ni pretirano globoka in po končanem odnosu dobro prenese tudi poraz in vedno odkoraka z dvignjeno glavo. Veliko govori, vendar malo manj naredi.

Ker se njena Venera in Mars nahajata v znamenju Ovna je temperamentna, aktivna, zelo rada se ukvarja s športnimi dejavnostmi, kjer so ji zmagovalne kombinacije položene že v zibelko. Je vztrajna in nikoli ne deluje nemočno ter zmedeno, zato se tudi zgodaj osamosvoji. Merkur v znamenju Rib ji dodaja nekaj nesigurnosti vase, zato včasih deluje nekoliko neodločno.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Renan, francoski filozof
  • Linus Carl Pauling, ameriški kemik, nobelovec
  • Primož Peterka, slovenski smučarski skakalec
  • Ana Muzičuk, slovenska šahistka ukrajinskega rodu
  • Luka Dončić, slovenski košarkar

Na današnji dan je bila sprejeta nova slovenska ustava. Rodil se je tudi Michel Eyquem de Montaigne, francoski pisatelj, filozof in Jože Tisnikar, slovenski slikar. Rodil se je tudi avstrijski alpski smučar Benjamin Raich in nemški nogometni vratar Josef Sepp Maier. Umrl je Sven Olof Joachim Palme, švedski predsednik vlade, državnik in Ciril Kosmač, slovenski pisatelj ter slovenski gledališki in filmski igralec Janez Albreht.

ŽIVLJENJE JE NAVADNA MEŠANICA. MORAMO GA SPREJETI, KAKŠNO JE, GA POSKUŠATI RAZUMETI, NATO PA IZBOLJŠATI.

Rabindranath Taqore
Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirita površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: RIBE, V KATERO DEKADO SPADATE? ali SPADATE MED NAJBOLJ PRILAGODLJIVA ZNAMENJA ZODIAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaželeli si boste dobrih rezultatov ter napredka in tokrat vas nič ne bo zaustavilo. Skrajni čas je že bil, da naredite pogumen korak v smeri realizacije, ne pa da samo razmišljate kaj bi lahko storili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju kariere, kjer se nekateri že nekaj časa nahajate v stresni situaciji, se ne boste mogli zadržati, da ne bi očitno izrazili svojega mnenja. Vseeno vam bo, kaj si o tem misli nasprotna stran.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne zanašajte se preveč na argumente nekoga, ki ni dobro pripravljen. Določena situacija, ki prihaja čisto spontano, vas bo usmerila v intenzivne spremembe na čustvenem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo bo vse kar boste povedali spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da še sami ne boste več prepričani v svoje odločitve. Počakajte kakšen dan, da tudi ta oseba malce razmisli o vsem skupaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v tehtnici bo posijalo ljubezensko sonce, močnejši boste na področju čustev in pripravljeni na prijetne pogovore, ki lahko razjasnijo nerešene dileme iz preteklosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v tehtnici in njeno prijetno vibracijo se boste rešili nakopičenih dvomov. Zadeve se bodo, ker boste marsikaj sprejeli začele razvijati v pravi smeri, kar vas bo navdušilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi misli, ki se prepletajo na področju čustev, ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve. Kljub vsemu bodite če vas bodo nekaj zahtevnega prosili obzirni in previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela neiskreno, za hrbtom se z luno v tehtnici umika. Usmerite se v diplomatsko zastavljene a hkrati ugodne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoga, ki je velika uganka lahko končno pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite star nesporazum. Bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku, kar vam niti ne bo težko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Močnejši in bolj sigurni vase pričakujte več discipline na področju kariere. Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se lotite analiziranja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čakanje bo nekaj, kar vas lahko spravi v nemiren položaj, saj bi radi vedeli, kako glede določene zadeve naprej. Skušajte se medtem, ko se nič pomembnega ne zgodi malce razvedriti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo tehtnice se boste najboljše počutili v varni coni, ki ne prinaša nobenih večjih spodrsljajev ali nenadnih sprememb. Spoznali boste, da vam denar ne pomeni veliko, saj boste z mislimi nekje drugje.

Vas zanima: JULIJANO PARTNERJEVI STARŠI PREVEČ OBREMENJUJEJO IN NADZIRAJO ali KAKO POMEMBNA JE KOMUNIKACIJA V STARŠEVSTVU?