Dnevni horoskop za sredo 27. oktobra 2021

horoskop dnevni
Dnevni horoskop za sredo 27. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 27. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 27. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan molitve za mir. Bodite nekoliko bolj odločni, ker vas lahko to večno tehtanje in pretirano analiziranje pripelje v skrajno neprijetno situacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težko boste zdržali v okolju, ki vas utesnjuje in vam ne omogoča napredka, saj boste notranje nemirni.

horoskop.si
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja.

Danes praznuje Vanessa Mae: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši Škorpijona in ji vliva optimizem in neustavljivo privlačnost. Sposobna je delovati na več področjih in se v življenju samostojno odločati ter postaviti zase v vsaki situaciji, ki ji ni pisana na kožo. Sramežljivost ji je tuja. Luna, ki se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Device skrbi, da je vedno urejena, analitična in zelo vztrajna.

Njen Merkur, Mars in Venera se nahajajo v znamenju Škorpijona, kar še bolj intenzivno poudarja njeno strast do vsega, še posebej do področja umetnosti, kjer ji je talent položen v zibelko. V življenju ima veliko prijateljev, ki so zanjo zelo pomembni.

Potrebujemo harmonijo, potrebujemo mir. Mir temelji na spoštovanju življenja, na čaščenju življenja.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Niccolò Paganini, italijanski violinist, skladatelj
  • Ivan Pregelj, slovenski pisatelj
  • Roberto Benigni, italijanski filmski režiser
  • Simon Le Bon, angleški pevec Duran Duran
  • Maja Martina Merljak, slovenska gledališka in filmska igralka

Na današnji dan leta 1996 je bil organiziran prvi ljubljanski maraton. Turkmenistan postane neodvisen od Sovjetske Zveze. Saint Vincent in Grenadine postane samostojna država. Izvršni svet Skupščine Socialistične republike Slovenije in Hrvaške podpišeta sporazum o gradnji jedrske elektrarne v Krškem. Odprta podzemna železnica v New Yorku. Rodil se je Theodore Roosevelt, ameriški predsednik, nobelovec in Simon Jenko, slovenski pesnik. Umrl je Lou Reed, ameriški glasbenik in Zoran Didek, slovenski slikar, pedagog.

Čemu bi se bilo dobro danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo dobro izogniti vsakemu prerekanju.

Katera astro znamenja se boste danes najboljše počutila v domačem okolju?

Danes se boste najboljše počutili v domačem okolju rojeni v vodnih znamenjih.

Če ne najdeš miru v sebi, ga zaman iščeš drugje.

Francois de La Rochefoucauld

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali RAZLIČNI OBRAZI LJUBEZNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zbran um vam bo v kočljivi situaciji še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem ljudem in odnosom. Če imate energijo, doma ustvarite prijetno vzdušje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Družabni odnosi vam bodo kljub temu, da se luna nahaja v raku pisani na kožo. Izkoristite prihajajoče trenutke za prijetno udejstvovanje. V večernem času se boste lahko popolnoma sprostili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako hladni in zadržani. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti. V ljubezni boste vezani zelo zadovoljni in predani partnerju, samski se lahko zapletete v nesporazum.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do določenih stvari in dogodkov se boste ogradili ter raje delovali v samoti, kot pa da bi se družili. Iz okolice bodo sicer prihajali negativni impulzi, ki pa vas nikar naj ne zmedejo preveč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokažite, kaj želite in bolj odločno strmite k temu. V ljubezni boste vezani srečni in zadovoljni z dogajanjem. Samski pa boste razmišljali o spremembi, ki bi radi, da se čim prej tudi zgodi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bolj boste morali zaradi preobčutljivosti, ki jo prinaša luna v raku paziti na hrano, ki jo zaužijete, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavijo želodčne težave. Prav tako pa se pazite kopičenja odvečnih kilogramov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdravje in splošno počutje ne bosta v najboljših energijah, saj boste ves čas utrujeni in nerazpoloženi. Predajte se dobri volji v domačem okolju, ki bo tokrat pravo zdravilo za dušo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste lahko potrebe nekoga, ki nestrpno čaka na vašo pomoč postavili pred svoje. Namesto, da vse spet načrtujete sami, poskusite za mnenje prositi še nekoga, ki mu zaupate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z veseljem boste zaradi lune v raku največ časa preživeli v družbi svoje družine in prijateljev. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce notranje umirite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naredite korak na področju osebne rasti in se prenehajte izogibati raznim soočenjem. Napolnite vaše telo z energijo, drugače bo dan prav zaspan in popolnoma neučinkovit za vaš okus.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne bodite tako zagrenjeni, raje se predajte ljubezni in toplini v domačem okolju. Končno boste po daljšem nestabilnem obdobju začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želeli se boste usmeriti k sklepanju novih prijateljstev, saj čutite da ste osamljeni. Kljub luni v znamenju raka lahko pričakujete družaben večer v domačem krogu, ki vas bo razbremenil.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 26.10.-1.11.21 ali VEČNO VPRAŠANJE: NA KAJ V ŽIVLJENJU LAHKO VPLIVAMO SAMI?