RAZLIČNI OBRAZI LJUBEZNI

Obrazi ljubezni skozi življenje
Obrazi ljubezni skozi življenje

Obrazi ljubezni skozi življenje

Predviden čas branja: 3 minutes

Ljubezen je občutenje svetosti življenja. Trenutek v katerem prepoznate večnost. Trepet resnice. Trenutek, v katerem začutite, da se vam je srce naježilo od lepote. Toda ne lepote tistega, kar ljubite temveč ljubezni same. Da, sijajno je nekoga ali nekaj ljubiti, čudovito je to doživeti, ozavestiti, potem pa biti izjemno hvaležen za to. Toda to ni skrajni vrhunec ljubezni. Sijajno je biti hvaležen, da ta oseba obstaja, da ste jo spoznali, da obstaja ljubezen, da jo lahko čutite.

Toda vrhunca ljubezni ne boste doživeli, če se osredotočate na objekt te ljubezni.

Obrazi ljubezni skozi življenje

Oziroma na tistega, ki ga ljubite. To je seveda prvi korak povezovanja z občutenjem ljubezni in vsekakor moramo uživati v prepoznavanju lepote in vseobsežnosti ljubezni. Logično je, da pomislite, da sta vaša ljubezen in možnost ljubiti povezana z osebami, ki jih ljubite. Logično je potem tudi, da čutite, da ne morete ali ne znate ljubiti, ko te osebe odidejo iz vašega življenja. Logično je, da vaše srce občuti, da ni vredno ljubezni, če vas ti ljudje ne ljubijo. Logično je potem tudi , da ste odvisni od njih, da vam dajo dokaz vas kot ljubezni. Prav zato, ker lahko zaidete v življenjsko slepo ulico, če svojo ljubezenskost vežete na tiste, ki jih ljubite, da poskušate svoje ljubezenske odnose odslej gledati skozi prizmo sebe kot ljubezni.

Vi ste tisti, ki omogočate ljubezni, da obstaja. Oni so samo osebe, ki jim namenjate ljubezen.

Ta ljubezen izvira iz vas. Vaša je, ne njihova. In vaša ljubezen in moč ljubiti ne odideta, če oni odidejo iz vašega življenja, samo preusmerita se. Ljubezen je resnično vsemogočna, odkriva nam moč, ki je od nekdaj bila v nas. Po njeni zaslugi, lahko naš razum razširi obzorja, jim ugrabi njihovo naravno vlogo, skrajnih meja in nam omogoči, da zaplešemo v brezmejnost. Predstavljajte si, kako brezmejnost pleše z vašim razumom. Poskusite, kajti prav ta ples, ta rezki in jezikavi ples, je eden od vrhunskih darov ljubezni. Kako bo ljubezen vašemu razumu omogočila prepoznati njegovo neomejenost, bo tudi vašemu srcu podarila spoznavanje, da lahko doživi prav vse. Želite doseči vsenavzočnost?

Obrazi ljubezni skozi življenje

Z ljubeznijo je to mogoče, kajti ljubezen zna odločno, pa tudi nežno, zaprositi vsa tista drobna občutja, vsa tista občutja, ki ne slavijo življenja, vsa tista občutja, ki zmanjšujejo lepoto. Ljubezen jih zna prositi, da zapustijo vaše srce, potem pa srce pokaže svojo pravo naravo. Pokaže moč občutenja lepote stvaritve. Ljubezen je arija zavestnosti. Zabaviščni park, v katerem navsezadnje tudi končnost doživi konec in prizna poraz ter se umakne pred neskončnostjo zelo navzoče zakoreninjene večnosti. Ljubezen zna prisluhniti poldnevu, je hvaležna usoda vaših duš, je popolno stvarjenje in vas pripravlja za diplomo v šoli življenja.