JAKA SE JE ZALJUBIL V POROČENO SODELAVKO

Bralec Jaka potrebuje nasvet, saj se je zaljubil v poročeno sodelavko
Potrebujete nasvet? Pokličite 090 44 11.

Bralec Jaka potrebuje nasvet, saj se je zaljubil v poročeno sodelavko

Predviden čas branja: 3 minutes

V službi smo pred nekaj meseci dobili novo sodelavko, ki je zelo prijetnega videza, privlačna in prikupna. Sem samski, zato sem tudi takoj, ko sem začutil dobro energijo začel kazati zanimanje zanjo. Vem da je poročena in ima doma družino, vendar se čedalje težje nadziram, saj ves čas razmišljam o njej in ko je v moji bližini sem popolnoma zmeden.

Glavni problem pa je, da smo imeli službeno zabavo, na kateri se je ta sodelavka intimno zapletla s prav tako poročenim sodelavcem, ki je tudi moj prijatelj.

Bralec Jaka potrebuje nasvet, saj se je zaljubil v poročeno sodelavko

Vse skupaj me je razočaralo, saj sam nisem pobudnik tovrstnih razmerij, vendar kljub vsemu, tudi temu, da se je zapletla s sodelavcem, jaz še vedno ves čas mislim nanjo, vendar ji ne upam direktno pristopiti. Poleg tega tudi nisem prepričan, kaj bi lahko nastalo v povezavi z njo, ampak me močno bega. Kaj naj storim, saj vedno težje hodim v službo?
Jaka

Nasvet bralcu

Spoštovani Jaka, razmerja na delovnem mestu so nekaj pogostega, nekaj kar se preprosto dogaja, tudi če si zatiskamo oči. Eden izmed razlogov tovrstnih simpatij in zapletanj je tudi to, da veliko časa preživimo v službi. Imam občutek da ženska, ki jo opisujete in vas močno vzburja ni ravno tip osebnosti, ki bi imela željo srečno živeti v družini, biti zvesta in brezpogojno pripadati. Zaveda se svoje privlačnosti in jo tudi spretno izkorišča. Vse to pa nakazuje tudi na dejstvo, da od nje ni za pričakovati tega, kar si vi po tihem želite.

Dobili ste konkretno potrditev, da njej ni problem skočiti med rjuhe, vendar imam občutek, da to niti ni vaša želja.

Bralec Jaka potrebuje nasvet, saj se je zaljubil v poročeno sodelavko

Prijatelja, ki se je zapletel z njo nikar ne obsojajte, z njim ohranite odnos, kot ste ga imeli prej, saj si je, glede na to, da je poročen, verjetno zaželel le avanture. Morda se je vse to zgodilo z razlogom, da se vi z njo ne zapletate, saj bi se lahko s svojo občutljivostjo in vrednotami znašli v težavah.

Zapomnite si, da je nekaj spolna privlačnost, ki jo kljub temu, da zaznavamo ostale napake težko nadziramo, nekaj popolnoma drugega pa je ljubezen, ki zraste iz zaljubljenosti in iskrenega odnosa dveh posameznikov. Čas je na vaši strani, zato verjemite, da boste vedno bolj dajali prednost razumu in se v prihodnje zahvalili sami sebi, da se niste brezglavo zapletali na delovnem mestu.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi PRIJATELJICA JE SANDRI OBRNILA HRBET in BARBARA JE ZARADI VIDEZA TARČA OPRAVLJIVIH SODELAVK