Dnevni horoskop za sredo 27. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 27. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 27. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 27. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni pri izbiri besed.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zmotilo vas bo, da nadzora, ki ste ga bili vajeni nimate več v svojih rokah. Kljub temu skušajte vztrajati.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje Jonathan Rhys Meyers: Astro profil

Soncem v 7. Hiši leva je vztrajen in priljubljen. Veliko razmišlja, analizira, vendar na diplomatski način. Pripravljen na zmago izžareva ponos in samozavest. Kljub temu da deluje zelo samozavestno, se mu v življenju vrstijo obdobja, ko se bori sam s sabo in strmi k večji odločnosti. V odnosih je odločen in vsekakor usmerjen k materialnim dobrinam, ki mu prinašajo zadovoljstvo.

Luna v znamenju strelca mu daje optimizem in flegmatično noto, zato na ljubezenskem področju z neuspehom in razočaranji ni preveč obremenjen. Primanjkuje mu planetov v zemeljskih znamenjih, zato je večkrat nerealen in poln nenavadnih pričakovanj, ki se večkrat ne izpolnijo kot si je zamislil. Pretirano je ponosen in nagnjeni k pretiravanju. Zelo se boji, da ne bi drugi imeli slabega mnenja o njem.

Ni tako dobrodejne in močne ljubezni, kot je ljubezen, izražena v prijateljstvu.

Laurens Van Der Post

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Enrique Granados, španski skladatelj, pianist
  • Mark Lazarevič Levi, ruski pisatelj
  • Mario del Monaco, italijanski tenorist
  • Pina Bausch, nemška koreografinja
  • Cassandra Clare, ameriška pisateljica

Na današnji dan Avstrija postane neodvisna država. Federativna ljudska republika Jugoslavija odpre avtomobilsko cesto Zagreb—Beograd, ki je bil prvi razdelek avtoceste Bratstva in enotnosti. Clement Attlee sestavi novo britansko vlado. Konec osmih olimpijskih iger. Raziskovalci na torontski univerzi pod vodstvom Fredericka Bantinga odkrijejo hormon inzulin. V Celovcu ustanovljena Mohorjeva družba. Uradno odprtje železniške proge med Ljubljano in Trstom. Rodil se je Kukai, japonski budistični menih in Alexandre Dumas sin, francoski pisatelj. Umrl je Ivan Regen, slovenski biolog in Gertrude Stein, ameriška pisateljica.

Kako se boste danes soočali s težjimi izzivi?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo težje soočali z zahtevnimi izzivi.

Katera znamenja zodiaka boste občutljiva na kritiko?

Na kritiko boste občutljivi rojeni v vodnih znamenjih.

Preberi tudi TEDENSKI HOROSKOP ali NEJCU JE BIVŠA ZAGRENILA ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če si boste dovolili biti spontani, se boste ujeli v val prelepe strasti. Odkriti bo potrebno, kaj bi lahko v določenem odnosu še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti in kreativnosti se bo dobro obrestovalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustvena skladnost bo s pomočjo lune v raku ustvarila prijetne vibracije na ljubezenskem področju. Popaziti boste morali le v komunikaciji na delovnem mestu, saj vas bodo lovili za vsako besedo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne boste si dovolili, da vas nekdo ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati. Pokažite se s pomočjo nežne lune v raku v najboljši luči. V kolikor boste vztrajni boste vse skupaj zaključili v pravi smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zamujeno boste nadoknadili, ko boste bolj prepričani vase in v svoje ideje. Spoznali boste, da lahko zares napredujete le, če sledite sebi, svojemu srcu in notranjim občutkom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nerviralo vas bo, da bo denar hitro zapustil vašo denarnico. Pomislite o načinu varčevanja, ki bi vas lahko v prihodnje zavaroval pred nepremišljenimi potezami na področju denarja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav vas bodo obdajali zelo zanimivi in nekoliko nenavadni ljudje, notranje ne boste najbolj zadovoljni. Ljubezen bo zahtevala od vas da se prilagodite in si dovolite biti nekoliko bolj nežni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne zaganjajte se preveč v nekaj nepreverjenega, čeprav boste imeli nekaj zanimivih priložnosti. Zamotite se z enostavnimi opravili, ki vključujejo analiziranje, preurejanje ter načrtovanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju kariere se boste približali borbenem duhu, kar vas bo odvrnilo od osebnega nezadovoljstva. Prihaja možnost izboljšanja položaja ter stanja na vašem bančnem računu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko se boste naučili strpnosti do svojih sodelavcev, boste znali sprejeti drugačnost in jo izkoristiti v pozitivni smeri. Dobro bi bilo na stvari pogledati tudi z drugega zornega kota.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj pomembnega, kar se že dlje časa komplicira, boste končno postavili na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma, pomembno vlogo bo imel pogovor, ki bo umirjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Situacije bodo zaradi vpliva lune v raku od vas zahtevale premišljenost, zato je bolje, da se osredotočite na tiste stvari, ki vam prinašajo zadovoljstvo. Umirite se, a ostanite kljub temu budni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav se bo nanizalo nekaj težav pri delu, pomoči ne boste želeli poiskati. Odpornost bo zaradi vpliva lune v raku malce slabšam, zato se izognite težjim opravilom, ki bi vas lahko utrudila.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: GAJA PRESTOR