Dnevni horoskop za sredo 24. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 24. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 24. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato bo treba vklopiti razum, ki vam bo povedal, ali je nekaj smiselno ali ne.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je, da se učite na napakah, ter da napredujete tam, kjer ste najboljši.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Danes praznuje Nastassja Kinski: Astro profil

Soncem v 9. Hiši Vodnarja je svobodna in prikupna oseba, ki izžareva radost in mladost. Kjerkoli se pojavi, je občudovana zaradi svojega neustavljivega šarma. Luna v Biku v 12. hiši ji podarja umirjenost in željo po urejenih družinskih odnosih, ki so zanjo ključnega pomena. V življenju se ničesar ne boji in zanjo so ovire vedno tukaj zato, da jih premaga na svojstven način. Merkur v znamenju Vodnarja ji podarja iznajdljivost, s katero lahko daleč prodre tudi v poslovnem svetu.

Venera v znamenju Rib nakazuje na nežnost in romantiko, ter željo po harmoniji v medsebojnih odnosih. Je umirjene narave in vedno pripravljena na nove začetke in podvige, ki dvigujejo njen ego na višjo stopnjo. V njeni karti primanjkuje ognja, kar pomeni, da ji večkrat zmanjka poguma v zadnjem trenutku.

Kaj pravi horoskop za sredo 24. januarja 2024?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Harold Delos Babcock, ameriški astronom
  • Abraham Samojlovič Bezikovič, ruski matematik
  • Anton Gojmir Kos, slovenski slikar
  • Adolphe-Jean-Marie Mouron – Cassandre, francoski slikar
  • Neil Leslie Diamond, ameriški pevec

Na današnji dan Indira Gandhi postane indijska predsednica vlade. Režiser Alfred Hitchcock je izdal svoj prvi film The Pleasure Garden. Rodil se je Hermann Ebbinghaus, nemški psiholog in Gustav III., kralj Švedske. Prav tako se je rodila ameriška filmska igralka Sharon Marie Tate in igralka Nastassja Kinski. Umrl je L. Ron Hubbard, ameriški pisatelj, tvorec scientologije in Francesco Robba, italijanski kipar. Umrl je tudi Winston Churchill.

Mi nismo človeška bitja na duhovnem potovanju. Smo duhovna bitja na človeškem popotovanju.

Stephen R. Covey
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2024 ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v raku se poglobite v svoje notranje zaznave in morda vas bo odgovor, ki prihaja spontano presenetil v pozitivni smeri. Zaustavite svoje misli, če jih spremlja strah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihajajo številna presenečenja, prijetne vibracije in nekaj novega, o čemer pa bo potrebno najprej razmisliti in se šele nato odločiti. Odprli se boste, kar bo nekomu zelo všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dovolite si z luno v raku prijetne priložnosti, ki bodo tokrat povezane s področjem ljubezni. Z lahkoto boste pozabili na slabe stvari in se odločili, da se vas nadležne vibracije ne bodo dotaknile.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preteklost vas kljub luni v vašem znamenju, ki se rada kdaj vrne nazaj ne bo zanimala. Brez razmišljanja se lahko odločite za napredek na področju dela, saj boste odlično pripravljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskrbite za prijetno dogajanje, predvsem v službi, kjer vas lahko v nasprotnem primeru količina dela zelo močno obremeni, prav tako tudi kakšen sodelavec, ki je poln samega sebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vztrajate pri tistih nalogah, ki bi jih bilo potrebno že zdavnaj zaključiti. Lažje vam bo, če boste uporabili svojo natančnost. Občutljiva energija se vas bo dotikala na ljubezenskem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav boste v enem trenutku čutili da ste na vrhuncu svojih moči, se lahko v naslednjem trenutku znajdete v situaciji, ko ne boste vedeli kako nekaj nadaljevati ali končati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmislite o drugačnih priložnostih, saj ste v zadnjem času obtičali v situacijah, ki vam prebujajo občutek dolgčasa in sive rutine. Privoščite si kraljevski zajtrk in najboljšo kavo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zakaj ne bi enkrat za spremembo nekomu skrbno prisluhnili, namesto da ves čas skačete v besedo. Nekateri ljudje so že siti dlakocepskega pristopa, ki se ga skušajte čim prej znebiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaželeli si boste nekaj večjega, zato se boste odločili spremeniti svoj pristop na finančnem področju. Upali boste, da vaš trud nekdo čim prej opazi ter vas nadgradi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Eno so želje, drugo je realnost, kar boste spoznali, saj bodo sanje zaenkrat ostale samo sanje. Potegnite iz rokava prirojeno samozavestno naravo, ki vam bo zagotovo pomagala do boljšega počutja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zanesite se zaradi energije lune v raku nase in na tista dejstva, za katera ste prepričani da so preverjena ter realna. Morda se boste srečali z nekom, ki vam je zanimiv že dlje časa.

Vas zanima: NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL? ali DOBRI OBČUTKI KOT KOMPAS