Dnevni horoskop za sredo 24. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 24. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 24. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najbolj boste uživali v simpatičnem druženju in dobri debati. Moč in okrepitev boste poiskali na področju ljubezni, kjer počasi prehajate v bolj strastno in intenzivno obdobje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Všeč vam bodo drobni trenutki sreče. Prejeli boste najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete tam, kjer vas je bilo še pred kratkim strah da bi vam spodletelo.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 15:09 uri Luna preide v znamenje Leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paula Coelho

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Dominik Smole, slovenski dramatik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Rajko Koritnik, slovenski operni pevec
  • Paulo Coelho, brazilski pisatelj
  • Sauli Niinistö, finski politik

Na današnji dan je izbruhnil Vezuv in z lavo prekril Pompeje. Martin Strel po 58 dneh in 3.004 km konča plavanje po Donavi. V prodajo pride Windows 95. Ukrajina razglasi neodvisnost. Ustanovljena je bila Ljubljanska kreditna banka. V Krapini odkrijejo ostanke neandertalca. Janez Vajkard Valvasor se udeleži ribolova v Cerkniškem jezeru in ga natančno popiše. Rodil se je Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik in Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka. Umrl je Ciril Zlobec, slovenski pesnik in Slava Klavora, slovenska narodna herojka.

Kateri del dneva vam bo najbolj naklonjen?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bodo najbolj naklonjene popoldanske ure.

Katera astro znamenja se boste odlično znašla na področju dela?

Na področju dela se boste odlično znašli rojeni v ognjenih znamenjih.

Če si nekaj dovolj močno želite, stremi vse stvarstvo k temu, da se vam želja izpolni.

Paula Coelho

Preberite tudi: ISKANJE ODOBRAVANJA NIKAKOR NI NUJNOST ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomembnimi odločitvami dopoldne, ko bo luna še v raku počakajte. Vsa pomembna pravila boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo presenetila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi kočljive situacije pričakujte manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije, ki jo skušajte uporabiti na kariernem področju. Pri denarju se vam nakazuje sreča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, z namenom, da bi se dokazali v čim boljši luči. Uspelo vam bo tudi nadoknaditi nekaj pomembnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z lahkoto boste delovali v skladu z energijo, ki vas bo obdajala. Poudarek bo na povezanosti z vsemi ki so vam blizu in jih dobro poznate. Prihajajo pomembni odgovori.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja zaznavanja na ljubezenskem področju bodo danes za vas velik zalogaj, zato bodite previdni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker ste popolnoma raztreseni, potrebujete več počitka, saj ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek. Zaupajte predvsem sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Iskrenost je dobra poteza, ki vas lahko zopet reši pred zagato. Predlog bo naletel na razumevanje, zato lahko začnete uresničevati tisto, o čemer ste v preteklih dneh sanjarili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste nekoga, ki bo usmeril vaše načrte v novo, pozitivno smer. Poskusite razbremeniti svoje misli s kakšno dobro knjigo, kar lahko močno spodbudi osebni napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte več dela, toda ne bo pretežko, ker se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja pomembnih denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse skupaj bo zaradi občutka, da vas ne jemljejo resno zelo obremenjeno. Poiskali boste nove vire moči in energije, ki se skrivajo v tistih stvareh, ki jih običajno ne bi niti opazili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični. Čeprav se boste želeli sproščeno pogovoriti, bo nekdo zelo nervozen in zelo nesramen, kar vas bo pahnilo v dvome.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih nejasnih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka, vodi vas v še več napetosti in nezadovoljstva.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ŽIVA SELAN ali TEDENSKI LUNIN VPLIV