Dnevni horoskop za sredo 22. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 22. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 22. novembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 22. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravite se s konjunkcijo med Luno in Neptunom na kritike in ne sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste prejeli iskren odgovor.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 18:19 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes ob 14:02 uri Sonce preide v znamenje Strelca

o obdobje je pravi čas, da odprete svoja srce in dušo optimizmu, ter vsem priložnostim, ki jih ponuja. Ognjena energija vas vodi v lažje procese in manj obremenitev, ki so vas v preteklem obdobju silile k temu, da se soočate. Sedaj boste začutili razbremenitev od težke in malce temačne energije.

Sončev tranzit skozi to navihano znamenje je pravi čas, da poudarite odnos do sebe in se skušate potisniti čez običajne meje, v smeri da poskusite nekaj novega. Sreča bo vaša stalna sopotnica ne glede na vaše dvome in strahove, povezane s splošno težko situacijo. Namesto da bi se osredotočali na tisto, česar ne morete storiti, je sedaj pravi čas, da spoznate vse stvari, ki jih lahko udejanjite.

Velik optimist sem, kar zadeva prihodnost pesimizma.

Jean Rostand

Rojeni v znamenju Škorpijona in Strelca, dogodki na današnji dan:

  • Marija Vera, slovenska gledališka igralka in režiserka
  • Charles de Gaulle, francoski predsednik
  • Miki Muster, slovenski kipar, ilustrator, animator
  • Milan Bandič, hrvaški politik in župan Zagreba
  • Boris Becker, nemški tenisač

Na današnji dan Vasco da Gama obpluje Rt dobrega upanja. Ustanovljena Academia philharmonicorum v Ljubljani. Znak SOS sprejet kot mednarodni znak za klic v sili. Podpis prijateljske pogodbe med Albanijo in Italijo. V Dallasu je bil v atentatu ubit ameriški predsednik John F. Kennedy. Margaret Thatcher odstopi s položaja predsednice vlade Združenega kraljestva. Rodil se je Metod Badjura, slovenski filmski režiser in Marija Grošelj, slovenska učiteljica, pisateljica. Umrl je John Fitzgerald Kennedy, ameriški politik, predsednik in Jack London, ameriški pisatelj.

Menim, da se moraš sprijazniti z dežjem, če hočeš videti mavrico.

Dolly Parton
Katero področje bo danes najbolj intenzivno izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj izpostavljeno področje medsebojnih odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj optimistično naravnana?

V današnjem dnevu boste najbolj optimistično naravnani ovni, levi in vodnarji.

Preberite tudi: HOROSKOP: SPADATE MED ZNAMENJA, KI JIM NI DO POROKE? ali VIŠJE ZAVEDANJE V ODNOSU Z OTROKI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se želite premakniti naprej uporabite precizen pristop in vztrajnost. Manjka vam idej, zato bi lahko bilo koristno, da se nekoliko uprete napeti energiji in se poglobite vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imejte več posluha za bližnje. Prav kmalu se bo izkazalo, da lahko z umirjenim pogovorom premostite marsikatero napetost. Ostanite mirni in zbrani, obrestovalo se vam bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Situacije bodo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ribah malce bolj zakomplicirane kot v preteklih dneh. Nikar ne storite nekaj nepremišljenega samo iz navala zagrenjenosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pravila po eni strani zavirajo vašo kreativnost, vendar si kljub temu priznajte, da so prav tako pomemben člen delovanja. Dobro motiviran korak vas vodi k boljšemu zaslužku.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vsakem koraku lahko pričakujete zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano storilnostjo znali popestriti. Končno bo tudi za vas zaživela ljubezenska strastna energija.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Psihično zdravje vam že nekaj časa ne služi dobro. Poskusite poiskati razlog za nezadovoljstvo ter se umiriti s pomočjo meditacije. Pomagalo vam bo tudi, če boste dvignili samozavest.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi nekomu, ki vas že nekaj časa draži s svojimi pripombami povedali svojega mnenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrajni čas je, da se postavite zase. Rešili se boste določenih strahov in dvomov. Zadeve, ki so za vas ključnega pomena, se bodo končno začele razvijati v pravi smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela in financ boste zaradi prehoda lune zmedeni in nezbrani. Situacija lahko postane napeta tudi v službi in domačem okolju, zato bodite zelo previdni in izbirajte besede.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker enkrat za spremembo ne boste tako zelo osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, bo ljubezensko življenje nekaj lepega in zanimivega. Tudi samski se boste podali v akcijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na kariernem področju se bo dopoldne, ko bo luna še v ribah prebudil občutek, da nekdo ovira skupaj zastavljene načrte in dela za hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat bo čim prej doseči cilj glavno bistvo. Česarkoli se boste zbrano lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih dogodkov in spontanih novosti, ki vas bodo prebudile.

Vas zanima: OGNJENA ZNAMENJA, IZKORISTITE SVOJE PREDNOSTI ali ANATOMIJA LJUBEZENSKIH ODNOSOV