Dnevni horoskop za sredo 22. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 22. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 22. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 22. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan voda. Ko si boste s konjunkcijo med Luno in Jupitrom odpustili domneve in napake, boste zopet našli samospoštovanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša pričakovanja so krmilo, s katerim krmarite po svoji življenjski poti. Potopite se večkrat v tišino, ne da bi skušali obvladovati misli, čustva in telo, preprosto bodite.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

PLANETARNE ENERGIJE DNI V TEDNU

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Minatti, slovenski pesnik
  • Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist
  • Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik
  • Janez Potočnik, slovenski ekonomist, evropski komisar
  • Reese Witherspoon, ameriška igralka

Na današnji dan je nemškima fizikoma Ottu Hahnu in Fritzu Strassmannu uspela cepitev uranovega jedra. Ameriški predsednik Franklin Delano Roosevelt je podpisal zakon, ki je dovoljeval prodajo vina in piva. V ljubljanski Moderni galeriji je bila odprta razstava slovenske povojne likovne umetnosti. Rodil se je Giacomo Puccini, italijanski skladatelj in Jurij Mihevec, slovenski skladatelj in pianist. Rodil se je tudi italijanski kolesar Mario Cipollini. Umrl je Kenzo Tange, japonski arhitekt in Peter Žiža, slovenski nevrolog.

ČE ŽELITE VODITI ORKESTER, MORATE OBRNITI HRBET MNOŽICI.

Aristotel

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala strast.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pridna in vztrajna?

Danes boste najbolj pridni in vztrajni rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite več: MOŠKI ZODIAKA, KI JIH LAHKO BERETE KOT ODPRTO KNJIGO ali JEDRO DRZNE MOŠKE ENERGIJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razveselili se boste, saj se vam z energijo lune v vašem znamenju odpirajo nova poslovna obzorja. Čas je za konkreten premik ali kakšno večjo spremembo v vašem razmišljanju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V domačem krogu se obeta zaradi napete energije konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih. Dobro bi bilo, da se bi iz vsega skupaj nekaj naučili, saj vam bo lažje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dogajanje na poslovnem področju bo napeto, zato pazite na sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi pogumne in direktne komunikacije, ki jo prebuja luna v ovnu se bo nekaj končalo bolje, kot ste upali. Pozitivna energija vas spodbuja da tudi v ljubezni naredite nekaj drznega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v ovnu bo povzročila nemiren in impulziven skok v dogodivščine. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Trma vas ne bo popeljala v rešitve, zato bo določen trenutek na področju kariere nekoliko stresen in nenavaden. Pri čakanju na potezo drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije lune v ovnu vam ne bo do čakanja. Sprijaznite se, da morda ne boste imeli dovolj časa za vse opravke, ki so na sporedu. V ljubezni boste po nepotrebnem zaletavi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav dokazali da ste primerni. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na kariernem področju priplezali nekoliko višje. Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide, saj energija lune v ovnu prinaša hitre rešitve s pozitivno vsebino. Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo od sodelavcev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste hitro prebrali in ugotovili, kaj ima za hrbtom. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V določeni situaciji, ki bo od vas zahtevala zbranost boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

Vas zanima: POMANKLJIVOSTI RAZVEJANEGA MIŠLJENJA ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 21.3. – 27.3.23