Dnevni horoskop za sredo 21. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. septembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 21. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmednarodni dan miru. Dovolite bližnjim da vas opozorijo na nekaj, kar bi lahko imelo za vas dolgoročen pomen. Vodila vas bo iskrena energija, ki se bo lepo prepletala tudi na ljubezenskem področju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želje bodo velike, volje bo dovolj, torej jih lahko začnete s spretnim pristopom tudi uresničevati.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Tin Vodopivec: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 5. Hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, sam pa se ju včasih ne zna držati. V prvi fazi zelo prijeten, simpatičen, za življenje pedanten, malce karakterno težak in v skupnih odločitvah naporen. Uspeh na poslovnem področju mu je položen v zibelko. Z malo truda lahko doseže čudovite rezultate, tudi zaradi svoje vztrajnosti. Zelo rad se nahaja v središču pozornosti in uživa, če je prvi, skratka nepremagljiv. Zelo je dinamičen, ljubi potovanja in avanture, ter se težko sprijazni s tradicionalnim življenjem.

Mars v znamenju Strelca v 6. hiši ga opisuje kot svobodnega umetnika, ki večkrat pozabi, da je v življenju pomembna tudi odgovornost. Je nemiren in čeprav zelo komunikativen, energičen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. Zaradi Jupitra v znamenju Škorpijona, se mu uspeh obeta ko dela strastno, predano in srčno, jemajoč energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj mora narediti.

Prava moč ni v vladanju, denarju ali orožju, temveč v globokem, notranjem miru.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Zupanc, slovenski pisatelj
  • Stephen Edwin King, ameriški pisatelj
  • Frédéric Beigbeder, francoski pisatelj
  • Kerrin Lee-Gartner, kanadska alpska smučarka
  • Liam Gallagher, angleški pevec

Na današnji dan je bil v Šentvidu odprt Zavod sv. Stanislava. kapitulacija nemške kolonije Nove Gvineje in Bismarckovega otočja. na Kitajskem ustanovljena Centralna narodna vlada pod vodstvom Maa Cetunga. z združitvijo ameriške, britanske in francoske okupacijske cone nastane Zvezna republika Nemčija. John Ronald Reuel Tolkien izda knjigo Hobit ali Tja in spet nazaj. V Armeniji izvedejo referendum o neodvisnosti. Rodil se je tudi Franc Kimovec, slovenski skladatelj in MihaelKološa, pisatelj na Ogrskem. Umrl je Arthur Schopenhauer, nemški filozof in sir Walter Scott, škotski pisatelj.

S pozornostjo v vsakem trenutku vsakdanjega življenja negujemo svoj mir.

Thich Nhat Hanh
Kako se boste odzivali v današnjem dnevu na področju kariere?

Na področju kariere boste zelo prodorni in samozavestni.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna?

Dnevni horoskop napoveduje da boste najbolj pogumni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Priklopite se s pomočjo energije lune v levu na potrpežljivost in ujemite prijetno energijo današnjega dne, ki se bo širila tudi na področje odnosov ter ljubezni. Naj vas ne skrbi, če boste preveč neodvisni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujte prijetne, s čustvi obarvane energije, ki vas bodo popeljale do odločitve, da prenehate samo tuhtati, ampak da naredite tudi kakšen bolj konkreten korak v svoji smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev bodo občutki mešani zato danes nikar ne iščite bližnjic, saj bi se lahko opekli. Žal boste morali nekaj precizno razložiti, zato se čim prej soočite s situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi vpliva lune v levu vam bodo najbolj na kožo pisane ljubezenske dogodivščine, ki vsebujejo veliko mero strasti in vznemirljive energije. Tudi samski boste zelo zadovoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Finančne skrbi se bodo umaknile vstran, lahko se pojavijo tudi zelo ugodne priložnosti, ki bi jih bilo vredno zagrabiti. Prihaja občutek, da se vse odvija skoraj po vaših načrtih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nihče ne bo zaradi povečane samozavesti, ki jo prinaša luna v levu hotel popuščati v svojih stališčih, vendar vas naj ne skrbi preveč, saj se boste lažje kot običajno iztrgali iz konfliktnih situacij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izognite se napakam in temu, da se z zadevami ukvarjate na hitro, brez poglobitve. V ljubezni ne boste preveč optimistični, nikakor pa ne boste popustili v zadevi, v katero ste prepričani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedate se, da uspeh z nepravimi koraki in napačno izbranimi posamezniki peša. Z energijo lune v levu boste lažje pogledali resnici v oči, vse skupaj niti ne bo tako težko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju čustev se boste ukvarjali s svojimi zaznavami in sprejeli pomembno odločitev. Neverjetna iznajdljivost bo adut, ki vam bo koristil, da se v kočljivem trenutku ne boste zmedli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določene pripombe, ki jih boste deležni vas lahko naredijo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoje srce, ki je trenutno popolnoma razbremenjeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne boste si dovolili, da vam drugi razlagajo kaj je prav in kaj ne. Čeprav vas vodijo številne zamisli, se iz osebnih razlogov raje držite v ozadju, kar vas bo rešilo pred napetostmi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu se boste osredotočili na opravljanje pomembnih zadev, kar vas vodi v notranje zadovoljstvo. Prihaja tudi občutek, da ste končno naredili več, kot so od vas zahtevali.

Vas zanima: LUNIN HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 20.9. – 26.9.22