Dnevni horoskop za sredo 20. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 20. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 20. septembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 20. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembno je, da se vaša potreba po tem, da ste koristni, ne spremeni v potrebo po tem, da ste nekomu ves čas na razpolago.

Horoskop nasvet za današnji dan: Posvetili se boste sebi, svoji podzavesti in ljubezni, ki bo sedaj veliko bolj pomembna in sprejeta.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 16:06 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Sofia Loren: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v znamenju Device nakazuje na natančno, analitično in urejeno osebo, ki zna v življenju poskrbeti zase. Ima odličen občutek kam se usmeriti, da bi dosegla slavo in uspeh. Njena hladna narava jo ščiti pred neuspehi. V življenju ji sledijo večja nihanja razpoloženja, ki jih premaga z druženjem in zabavanjem.

Luna v znamenju Vodnarja ji podarja razigranost in energičnost s katero osvaja vrhove. Čeprav je čustvena, zna v odnosu kljub temu odlično poskrbeti zase. Moški so zanjo uganka in z njimi se v podrobnosti ne spušča. Je odkrita in obožuje vse kar ima priokus po nenavadnem in drugačnem.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Matevž Ravnikar, slovenski pisatelj
  • Marij Kogoj, slovenski skladatelj
  • Juan Pablo Montoya, kolumbijski dirkač
  • Robert Koren, nogometaš
  • Peter Prevc, smučarski skakalec

Na današnji dan Ferdinand Magellan se odpravi na plovbo okoli sveta. Leon Rupnik postane predsednik pokrajinske uprave Ljubljanske pokrajine. Princ Charles postane regent Belgije. Začne se prvi filmski festival v Cannesu. Sovjetska zveza prizna popolno samostojnost Nemške demokratične republike. Rodil se je tudi Matej Sternen, slovenski slikar in France Veber, slovenski filozof. Umrl je Giovanni Battista Donati, italijanski astronom in German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt.

Umivanje rok duše ne bo očistilo.

Jean de La Ceppede
Na katerem področju je smotrno, da ste danes bolj previdni?

Dnevni horoskop napoveduje da je smotrno biti previden na področju medsebojnih odnosov.

Katera astro znamenja boste danes težko našla stik s svojo notranjostjo?

V današnjem dnevu boste težko poiskali stik s svojo notranjostjo rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: NAUČITE SE OSTATI ZBRANI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vztrajnostjo boste opravili največji del obveznosti, vsaj tisto, kar zadeva uradne zadeve in pomembne finančne premike, ki vas čakajo. Kmalu bo tudi na področju čustev drugače, zaupajte v to.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določena zadeva se vam ponavlja, zato bo povzetek zgodbe, ki poudarja realno plat nepredvidljiv. A tokrat se odločite za drugačno nadaljevanje, bolj spontano in neobremenjeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da drugi ne bi pozabili, kaj ste storili za njih, saj nekaj kar ste naredili očitno ne zadošča. Z nekom od domačih se ne razumete, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije.Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doma bodo računali na vašo pomoč, vendar boste imeli preveč dela, da bi se lahko odzvali. Napredujete lahko glede načrtov v zvezi s financami ter zelo pomembno zadevo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen ne bo najbolj usklajena, saj boste pristopali na napačen način. Zaradi obilo obveznosti in kaosa ter neodločnosti na čustvenem področju, ne boste znali na pravi način uživati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zadali si boste nekaj, kar vas bo zaradi prehoda lune v znamenje strelca precej utrudilo. Zato boste negotovi in občasno tudi zadirčni, še posebej do tistih, ki niso na valovni dolžini.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sami sebi se zdeli izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na smešno prigodo, ki vas bo doletela naključno. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev, saj boste nihali iz leve v desno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezen vas ne bo zanimala, raje se boste zatekali v neobvezujoče spletne pogovore. Čeprav na področju dela še niste končali obširne in zahtevne naloge, boste že dobili novo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar ne bodite razočarani, če boste s strani nekoga dobili nekoliko manj, kot ste pričakovali. V ljubezni se ne bi smeli igrati z ognjem. Ne morete skriti resnice, zato delujte iskreno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo izmed sodelavcev bo do vas nesramen in kritičen, vendar je prav, da takoj odreagirate. Vse skupaj lahko povzroči padec samozavesti, ampak samo navidezen, ker boste v notranjosti trdni kot skala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar kljub temu ne popuščajte, saj bi se s prehodom lune v znamenje strelca lahko slabo končalo. Samski se boste znašli v pasivni vlogi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudite se, da se ne boste preveč ukvarjali s tistimi zadevami, ki jih trenutno ne morete urediti. Naj vas nesporazum ne vrže iz tira, kajti kmalu bodo tukaj bolj sproščeni dnevi.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI UŽIVAJO V SVOJEM DELU?