Dnevni horoskop za sredo 19. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 19. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 19. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 19. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poglabljanje v obstoječe odnose ni najbolj priporočljivo, saj se boste težko dotaknili bistva in prišli zadevi do dna.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikakor ne boste dovolili, da vam kdo vsiljuje svoja mnenja, sami boste gospodar svoje usode. Pomembne bodo finance in načrti z njimi povezani, ki vas bodo v mislih prebujali.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

ZARJA IMA KLJUB NOVI PODOBI TEŽAVE Z NEZAUPANJEM

Stori, kar moreš, s tem, kar imaš, tam, kjer si.

Theodore Roosevelt

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar
  • Japec Jakopin, slovenski ladijski oblikovalec
  • Kate Hudson, ameriška filmska igralka
  • Catalina Sandino Moreno, kolumbijska igralka
  • Marija Šarapova, ruska tenisačica

Na današnji dan je bil začetek vstaje v varšavskem getu. Na Poljanskem klancu se pripeti najhujša prometna nesreča v zgodovini samostojne Slovenije. Rodil se je Lojze Dolinar, slovenski kipar, grafik in Gustav Theodor Fechner, nemški fizik, psiholog. Umrl je Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik, satirik in Ivan Grohar, slovenski slikar.

Katero področje bo danes najbolj strastno in vznemirljivo?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj strastno in vznemirljivo področje odnosov.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadrževala, ko bo potrebno molčati?

V današnjem dnevu boste težko zadrževali besede rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 18.4. – 24.4.23 in MITI O RESNIČNI LJUBEZNI. ALI JE VSE RES?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poslovne in finančne situacije so pred kratkim obtičale, zato s pomočjo ugodne konjunkcije poiščite s sodelavci še nekaj možnosti ter jih skušajte temeljito razčleniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja trdo delo in sicer na področjih, ki so ušla izpod nadzora. Nikar ne bodite nervozni, saj vam bo vse skupaj uspelo brez večjih težav, saj hitro dojemate in ste izredno iznajdljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dobra novica je, da bo vse v kar boste vključeni na najvišji možni ravni. Preizkušnje vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pogledu, zato se brezskrbno prepustite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V svoji koži se boste z energijo lune v ovnu počutili odlično, kar bodo opazili vsi ki se bodo nahajali v vaši bližini. Tudi na področju ljubezni se vam nihče ne bo mogel upreti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ugotovili boste da je lahko vse skupaj lažje, če nekomu zaupate. V pravem smislu se boste držali stabilnih prijateljskih odnosov. Še bolj pa vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Delovali boste kot mirovnik, izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč nestrpni. Zastavili vam bodo veliko vprašanj, vendar ne jemljite vsega tako zelo resno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune v ovnu bo nestrpnost do drugače mislečih izrazita. Čustveni izbruh bo tokrat skoraj neizbežen, samo od vas pa bo odvisno, do katere meje ste se pripravljeni spustiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo od domačih bo jasno in glasno izrazil kar si misli, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali večji nesporazum. Spoznali boste, da gre le za izmenjavo različnih mnenj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na osebnem področju boste zelo trmasti. Želeli boste delovati nepremagljivi, vendar se lahko v očeh drugi pokažete povsem drugače. Uporabite raje svoj simpatični nasmešek in hitro bo vse lepše.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Uporabite samozavest, če se boste morali spopasti s kakšnimi manjšimi zdravstvenimi tegobami ali raznimi nesporazumi. Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot doma, bo za vas prijetno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bolj boste nekoga kritizirali ter spreminjali, več težav se nakazuje. Od družine in dobrih prijateljev lahko ne glede na vse pričakujete podporo. V ljubezni bo ključ v odkritosrčnosti in zaupanju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite presenečeni, če se bodo nakopičile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, če trenutno iščete le nekakšno potrditev.

Vas zanima: LESTVICA: OD ASTRO ZNAMENJA, KI SPI KAKOVOSTNO DO TISTEGA, KI SE SREČUJE Z NEPRESPANIMI NOČMI ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 18.4. – 24.4.23