Dnevni horoskop za sredo 17. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 17. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 17. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 17. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar ne pozabite, da vas čakajo pomembni koraki povezani s financami. Vaša pozornost bo intenzivno usmerjena na status, ponos in čast. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Situacije ne boste zaznavali objektivno, zato vas bo zelo težko navdušiti za kakšno novo idejo ali rešitev.

horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 04:22 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Modri ljudje imajo notranji občutek za to, kaj je lepo, in največja modrost je zaupati temu občutku in se mu prepustiti. Odgovor na vprašanje, kaj je prav, tiči v človekovih prsih. Zaupaj si!

Aristotel

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Robert De Niro, ameriški filmski igralec
  • Nelson Piquet, brazilski avtomobilski dirkač
  • Janez Zmazek – Žan, slovenski kitarist, pevec
  • Sean Penn, ameriški filmski igralec
  • Saša Golob, slovenska športna gimnastičarka

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen slovenski Narodni svet. Konec šeste soške ofenzive. Bila je anglo-ameriško-sovjetska konferenca v Moskvi. Indonezija in Indokina razglasita neodvisnost. Potres v severozahodni Turčiji zahteva 17.000 žrtev. Rodil se je Rihard Blagaj, slovenski botanik in Ivan Rob, slovenski pesnik, satirik. Rodil se je tudi Rajko Jamnik, slovenski matematik in Rodney Mullen, ameriški poklicni rolkar. Umrl je Ivan Oman, slovenski politik, poslanec in Arsen Dedić, hrvaški glasbenik.

V čem boste danes zelo uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni na področju kariere.

Katerih astro znamenj se bo polastila ležernost?

Ležernost se bo dotaknila rojenih v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2022 ali TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prisluhnite s pomočjo energije lune v biku svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost. Vse zadeve se počasi urejajo tako, kot vam ustreza.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Družinske, ljubezenske ter prijateljske odnose bo potrebno vzeti pod drobnogled, saj vas spremlja občutek, da vas obkroža neiskrenost. Samski biki, nekdo vas bo opazil.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo izmed sodelavcev vam bo nesebično pomagal, da boste zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo prestrašilo, saj ne boste povsem prepričani, da ste pripravljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite, kako boste odgovorili na vsa kočljiva vprašanja. Izstopali boste z ustvarjalnimi idejami. Prehitre reakcije pa lahko povzročijo razne nesmiselne nesporazume v osebnih razmerjih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V svoji koži se boste dobro počutili, kar bo odlična iztočnica, da se usmerite v osebni napredek. Če se nahajate na pragu težav, boste imeli danes odlične možnosti za odpravljanje le teh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priporočljivo bo, da se z energijo lune v biku v kočljivem krogu postavite zase in si izborite svoje mesto. Naj vas ne bo strah da bi se osramotili, saj ste vse skupaj tehtno premislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija lune v biku vam bo nasprotovala, zato si zastavljate manj resnega dela ter vprašanj kot po navadi. Marsikaj se lahko spremeni, če boste pripravljeni popustiti in sprejeti določene pogoje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da bo prisotnih veliko zadev, za katere ne boste takoj našli rešitve, vas bo luna v biku usmerjala v napredek. Na trenutke se vam zdelo, da je vse skupaj preveč zahtevno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V smislu prijateljstva in ljubezni bodite pripravljeni na nepričakovano. Načrti, ki ste jih skovali se lahko sedaj obrnejo v popolnoma drugo smer, takšno bolj svobodno in hkrati vznemirljivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naučite se reči ne in stojte za svojimi prepričanji. Tokrat boste začeli gledati nase, saj ste preveč časa preživeli v neprestanem prilaganju in razmišljanju, kako bi pomagali drugim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste na izredno pomembno zadevo iz preteklosti. Ne vlagajte energije v zadeve, ki so trenutno nepotrebne, saj vam dan prinaša enostavnejše poti in rešljive naloge.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obetajo se vam drastične spremembe, povezane z osebnim področjem. Nekdo od bližnjih bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2022 ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 16.8. – 22.8.22