Dnevni horoskop za sredo 17. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 17. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 17. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 17. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste pozorni tudi na malenkosti, mimo katerih ste v preteklih dneh zbežali in težko vas bo ustaviti, ko se boste v nekaj intenzivno usmerili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odprite danes oči, razmislite o vaših osebnih vrednotam in prisluhnite raznim dokazom, ki vodijo v razrešitve.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rudolf Badjura, slovenski planinec, pisec
  • Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik
  • Mihael Gunzek, slovenski klarinetist in pedagog
  • Tomaž Petrovič, slovenski nogometni trener
  • Marija Šestak, slovenska atletinja

Na današnji dan je Kraljevina Jugoslavija kapitulira. Neuspešna invazija kubanskih emigrantov in CIE v Prašičjem zalivu. Rodil se je Giovanni Battista Riccioli, italijanski astronom, geograf in Anton Wildgans, avstrijski pesnik. Rodila se je tudi angleška pevka in nekoč članica dekliške skupine Spice Girls Victoria Adams. Umrl je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Gabriel García Márquez, kolumbijski pisatelj.

S čim se boste danes najbolj razveselili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj razveselili lepih komplimentov.

Katera astro znamenja boste težko spustila svoj ego?

Svoj ego boste težo spustili ovni in levi.

Preberite tudi: HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? in NEGATIVNA ČUSTVA MEGLIJO UM IN PRESOJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav se trudite, da si določenih stvari ne boste več dovolili, se tokrat ne boste rešili tako lahkotno. Nekdo vas utegne še presenetiti, zato bodite, ko boste prejeli kočljivo vprašanje pripravljeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločili se boste za nekaj pomembnega, všeč vam bo, da se odpirajo nova vrata. V ospredje bodo stopile dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z drznostjo in zanesljivostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Analizirajte, kaj je pravi razlog za dileme in razmislite o zadevi, ki nikakor ne steče tako kot bi želeli. Ne zapletajte se v razne dvoboje, saj že vnaprej veste, da niste povsem sigurni v svoja prepričanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zakaj si, namesto da ves čas jamrate, ne vzamete dovolj časa za pogovor in poglobitev v situacijo, ki že dolgo ni več urejena. Ljubezenske vibracije bodo izredno naklonjene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v svojem znamenju storite naslednji korak in ne dovolite, da bi nekdo, ki vam je všeč moral zopet brati med vrsticami. Vse lahko uresničite, saj ste tokrat na pravi poti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, zato se povežite z energijo lune v levu, ki krepi pogum. Presenečeni boste, saj vas povezava vodi v lepšo energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v levu vam ne bo težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko še bolj produktivni. Zanimale vas bodo le donosne možnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno področje bo od vas, če vam je všeč ali ne zahtevalo veliko prilagajanja in vztrajnosti. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusita skupaj prebuditi kakšno prijetno novost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če se bodo zaradi rivalstva, ki ga prebuja luna v levu zgodile napetosti v odnosu s sodelavci, bo vse odvisno od tega, kako se boste v določenem trenutku odzvali in odreagirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo področje, v katerem ne boste mogli ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati, zato se skušajte držati nazaj. V karieri bo napočil pravi trenutek za preboj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popolnoma se boste z luno v levu sprostili in povedali svoje mnenje umirjeno ter diplomatsko. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, še posebej v domačem okolju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Slutite, da lahko pokažete nekaj več, v kolikor pa niste prepričani, počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede. Nekdo vas bo prijetno navdihnil in prepričal, da razmišljate pravilno.

Vas zanima: ELA NE VE KAKO SE SOOČITI Z DEPRESIVNIM PARTNERJEM in TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 16.4.-22.4.24