Dnevni horoskop za sredo 16. februarja 2022

polna luna
Dnevni horoskop za sredo 16. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. februarja 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za sredo 16. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte kljub energiji Polne lune povedati čisto vse, kar vam leži na duši, brez da bi zraven razmišljali o posledicah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če vas v določnem odnosu spremlja cmok v grlu, je sedaj najboljši čas, da se ga z iskrenim pogovorom znebite.

horoskop
Danes nastopi Polna luna

Danes ob 21:42 uri Luna preide v znamenje Device

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu skozi dan prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, izpolnite kakšen stavni listek ali kupite srečko.

Danes ob 17:56 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Privoščite si tudi post, saj bo zelo učinkovit. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev.

Danes praznuje Joost de Valk: Astro profil

Joost de Valk, Yoast ima Sonce v znamenju vodnarja, zato je neodvisen in poln naprednih idej. Ponazarja prispodobo prijateljstva, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno. Sekstil med Soncem in Neptunom nakazuje, da je poln navdiha in zelo emocionalen. Vse svoje kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. Zelo dobro se zaveda cilja, ki ga želi doseči.

Zaradi pozicije Merkurja v vodnarju v življenju ves čas potrebuje dogajanje in spremembe. Je pravi inovator v mislih, besedah in dejanjih, potrebuje svobodo in neodvisnost. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljen na razne dogovore. Z Venero v kozorogu izžareva močno voljo in je v ljubezenskem razmerju zelo potrpežljiv. Odlikuje ga čut za dolžnost, ceni znanje in spoštuje avtoriteto. S Saturnom v tehtnici ima prefinjen okus, globoka, iskrena čustva, s katerimi z lahkoto vzdržuje dolgotrajne in srečne ljubezenske zveze.

Kaj pravi horoskop za sredo 16. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Kim Džong Il, severno korejski voditelj
  • John McEnroe, ameriški teniški igralec
  • Angelo Peruzzi, italijanski nogometaš
  • Valentino Rossi, italijanski motociklistični dirkač
  • Elizabeth Olsen, ameriška igralka

Na današnji dan obeležejemo začetek veljavnosti kjotskega protokola, mednarodni sporazum, ki skuša zmanjšati emisije ogljikovega dioksida in petih ostalih toplogrednih plinov. Rodil se je tudi Bebeto – José Roberto Gama de Oliveira, brazilski nogometaš in Joža Vombergar, slovenski dramatik. Rodil se je tudi ameriški pevec, pisec besedil in igralec Tracy Marrow, bolj znan kot Ice-T in angleški glasbenik, član skupine Duran Duran, Andy Taylor. Umrl je Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja in France Kralj, slovenski slikar.

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller
Kako bo Polna luna vplivala na odnose?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo odnosi zaradi močne energije izpostavljeni.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SKRBI NISO ŠE NIKOLI REŠILE NOBENE TEŽAVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kaos na področju dela bo zaradi vpliva Polne lune nepopisen, zato se boste težko povsem osredotočili na zasebno plat. Privoščite si prijeten obred, ki vas lahko notranje zelo pomiri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vzemite si z luno v levu čas zase in se odmaknite od gore obveznosti, ki vas bo vznemirjala. S sodelavcem poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta oba zadovoljna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počutje bo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji, saj vam vpliv Polne lune odnaša energijo. Prihaja presenečenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zanimivo bo in kljub Polni luni igrivo, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj, kar vas močno ovira v prijateljskih odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrajni čas je, da se osredotočite na vprašanje, kaj vas v določenem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam ni všeč. Energija Polne lune vam odpira povsem nova področja, ki bodo zelo zanimiva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S prirojeno spretnostjo in vplivom Polne lune v levu boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil hitro kot blisk. Morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, povezano s čustvi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo se potrebno resnično potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati zbrani in nikar ne nasedajte provokacijam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne sedite in čakajte. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani, kar vam prinaša nov pogled na kočljivo situacijo, zaradi katere se tokrat ne boste več obremenjevali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zahtevajte, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo kljub vplivu Polne lune šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek pogovora s sodelavcem, ki se bo tokrat strinjal z vašimi predlogi, toda nikar ne zahtevajte preveč naenkrat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo zaradi vpliva Polne lune znašli na kocki. Tistim, ki so vam najdražji namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Težko se boste znašli pri težjih nalogah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremenljivo razpoloženje vas bo spravilo v dilemo. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti nejasna in prevelika pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 15.2. – 21.2.22