Dnevni horoskop za sredo 15. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 15. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 15. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Samospoštovanje v veliki meri določa količino samokontrole. To je sinonim za vašo srečo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če nimate dobrega odnosa s sabo, kako ga boste potem imeli z drugimi, zato razmislite danes o svoji pravi vrednosti.

Horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 13:05 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Dopoldan še z Luno v Strelcu, bo ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja. Če boste poslali prošnjo za delo, imate veliko večje možnosti, da dobite pozitiven odgovor. Ko Luna preide v znamenje Kozoroga bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale.

Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Čez dan se boste odzivali predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven, nujen dodatek pa bodo črni čevlji. Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Danes ob 03:08 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Joaquim de Almeida, portugalsko-ameriški filmski igralec
  • Mark Hoppus, ameriški glasbenik
  • Eva Longoria, ameriška filmska in televizijska igralka, fotomodel
  • Veselin Topalov, bolgarski šahovski velemojster
  • Will.i.am, ameriški raper, tekstopisec, igralec

Na današnji dan je bil začetek marčne revolucije v Budimpešti. Ustanovljena je bila angleška avtomobilska družba Rolls-Royce Ltd. V Neaplju prvič nastopi Enrico Caruso. Rodil se je Karl-Otto Apel, nemški filozof in Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik. Umrl je Gaj Julij Cezar, rimski zgodovinar, vojskovodja, politik in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Umrl je tudi grški ladjar Aristoteles Sokrates Homer Onassis.

Resnica je kot sonce. Zaradi nje vse vidimo, ne moremo pa je gledati.

Victor Hugo

SREČO LAHKO NAJDETE LE V SEBI

Kakšno počutje vas bo spremljalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz sproščenih v bolj resne vibracije.

Katera znamenja zodiaka se boste težje odprla ter sprostila?

Težje se boste odprli ter sprostili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 14.3.-20.3.23 ali TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. MARCA 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Za vsako ceno boste želeli z energijo Zadnjega krajca, ki vas bo prebujala dokončati nekaj pomembnega. Uspelo vam bo, vendar se posvetite tudi prijateljem ali družini.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite, da vas dopoldne, ko se bo luna še nahajala v strelcu in bo filozofiranje na višku ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se osredotočiti na pomembne zadeve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vtikanje nekoga od sodelavcev bo tako smešno in neumno, da nanj sploh ni treba odgovoriti, ampak vse skupaj prezrite. Ohranite trezno glavo, saj boste le tako obvladali položaj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odkrili boste nekaj presenetljivega, kar bi lahko imelo na dolgi rok neprijetne posledice za vse. Na vsak način si boste prizadevali, da se dokopljete do resnice in si olajšate svoje delovanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S spremembo položaja lune boste nekoliko v dvomih. Misli bodo namenjene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se že nekaj časa gibljete , čeprav vam popolnoma ne ustreza.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Močno vas bo razjezilo, ker boste izvedeli, da so se določeni prijatelji pogovarjali za vašim hrbtom. Nikar se ne prepirajte, ker bi utegnili zlahka izgubiti, raje bodite v prihodnje bolj previdni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugotavljate, da nečesa niste sposobni brezhibno in sproščeno opraviti, manjkalo vam bo nekaj kockic v mozaiku, znanja in izkušenj. Usmerite se raje tja, kjer nekaj popolnoma obvladate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite bolj premišljeni, še zlasti v situaciji, če ste se nedavno začeli izpopolnjevati. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da na nekaj niste pripravljeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan se bo odvijal v znamenju dramatično obarvanih pripetljajev, zato se raje modro umaknite, saj boste bolj s težavo doseli svoje. Pravi odgovori se nahajajo v vaši podzavesti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naglica, ki se ji boste na področju dela in kariere težko izognili vam lahko škoduje. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč, zato sprejmite počasno delovanje in vse pogoje, ki bodo pomembni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste zmagali samo z iskrenostjo, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, si boste zvečer pravzaprav oddahnili in se z veseljem sprostili v svoji družbi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan kljub temu, da luna popoldne prehaja v znamenje kozoroga ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite. Še zlasti zato, ker se boste takrat bolje počutili.

Vas zanima: PROCES IZBIRANJA ZAJEMA MISLI IN DOMIŠLJIJO ali MESEČNI HOROSKOP