Dnevni horoskop za sredo 15. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 15. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 15. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes bo za vas pomembna samo čista stvarnost, saj se sanjarjenji, iluzijami, in neuresničljivimi željami ne boste ukvarjali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo, saj vas ovire ne bodo ustavljale.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani. Sedaj je ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja. Če boste danes poslali prošnjo za delo, imate veliko večje možnosti, da dobite pozitiven odgovor.

Kaj pravi horoskop za sredo 15. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Peter Žiža, slovenski nevrolog
  • Roger Bruce Chaffee, ameriški astronavt
  • France Cukjati, slovenski teolog, zdravnik in politik
  • Joyce Penelope Wilhelmina Frankenburg angleška filmska igralka
  • Chris Farley, ameriški filmski igralec, komik

Na današnji dan je nad Čeljabinskom, Ural, Rusija, eksplodiral okoli 10.000 ton težak meteorit, poškodovanih je več tisoč ljudi in zgradb. Rodil se je Kuki Šuzo, japonski sodobni filozof in William Henry Pickering, ameriški astronom. Rodila se je tudi slovenska plavalka Alenka Kejžar in angleška igralka Claire Bloom. Umrl je Gotthold Ephraim Lessing, nemški dramatik, filozof in Matija Gubec, hrvaški kmečki upornik.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner
Kakšno energijo prinaša dnevni vpliv?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja optimizem, prepleten s spontanostjo.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč filozofirala?

V današnjem dnevu boste preveč filozofirali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: PODZAVESTNI UM JE NAŠ NAJBOLJŠI SLUŽABNIK ali SPADATE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE MED MELANHOLIKE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse se bo zaradi energije lune v strelcu pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Tudi na čustvenem področju boste znali poskrbeti zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izkoristite priložnost, ne čakajte, ampak svoj trud in energijo usmerite v odločitev, ki je trenutno ključnega pomena. Pri reševanju poslovnih in finančnih zapletov se boste odlično znašli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno deliti tudi z drugimi. Spoznali boste, da bi vam lahko dodatni zaslužek prijetno polepšal življenje. Iskali boste nove povezave, vendar bodite previdni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odvrzite negativen pristop, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, namesto tega raje vprašajte, dobili boste odgovor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ves dan boste kljub luni v znamenju strelca iskali harmonijo, skladnost in romantiko. Glasba bo tista, ki vam bo koristila, da se boste na bolj enostaven način znali povezati s podzavestjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bodite tako prepričani da imate prav, raje si vnaprej postavite meje in bodite bolj prilagodljivi. Čas je, da čim prej zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo ki vas muči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V kolikor ne boste razrešili večjih bremen, se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. Zaradi energije strelca bo zbranost ena izmed težjih težav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Koncentracije vam bo primanjkovalo zato, ker bodo misli z energijo lune v strelcu razpršene. Poskusite na zadeve pogledati iz drugega vidika in nastopite bolj samozavestno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z umirjenim pristopom se boste počasi približali številnim ugodnim rešitvam, po katerih že nekaj časa hrepenite. Veliko stvari, ki so bile nejasne, se bo sedaj skristaliziralo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Všeč vam bo, ko vas bo ogovoril nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati nekaj, kar vam morda ne služi več, je sedaj idealen čas za to.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi, zato se nikar ne ustavite, ko se bo kakšna stvar zakomplicirala. Najraje se boste zadrževali v družbi prijateljev, kjer bo prevladoval iskren pristop.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko vlogo bo tokrat odigralo ljubezensko področje, saj ga bose želeli izboljšati. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni tudi končal.

Vas zanima: NIČ V NARAVI NE OBSTAJA PO NAKLJUČJU