Dnevni horoskop za sredo 14. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 14. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S pomočjo konjunkcije med Luno in Jupitrom boste spoznali, da nima smisla biti razburjen, še bolj pomembno pa je, da ne zapravljate časa z zmerjanjem in obtoževanjem drugih za nastalo situacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bati se razočaranja nenazadnje ne pomeni tudi bati se življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Miha Guštin: Astro profil

Miha zaradi Sonca v znamenju dvojčkov obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada, saj je prepričan, da ga tam nekje modra čaka, kakšna boljša priložnost. Racionalno in logično pristopa k težavam. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Zagotovo lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih.

Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje.

Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nakazuje, da s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Z Luno v ribah Miha živi v svojem svetu. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Delovati želi produktivno, zadovoljno in skladno, zato je v primeru neuspeha ves čas na lovu za novimi poslovnimi priložnostmi. Vztrajnost je njegova vrlina.

Bodimo realisti, zahtevajmo nemogoče!

Che Guevara

SVETOVANJE: MOŽEVA NOVA SLUŽBA RUŠI NAJIN ODNOS

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Sever, slovenski kipar
  • Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar
  • Donald Trump, ameriški poslovnež
  • Stefi Graf, nemška tenisačica
  • Uroš Ravbar, slovenski popotnik in fotograf

Na današnji dan je bil sklenjen sporazum o ustanovitvi Evropske vesoljske agencije ESA. V Riu de Janeiru se konča Vrh Zemlje, konferenca OZN o okolju in razvoju. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 5 proti Veneri. V Londonu se odpre prvi Hard Rock Cafe. Rodil se je Kevin Roche, irski arhitekt in Harriet Beecher Stowe, ameriška pisateljica. Umrl je Giacomo Leopardi, italijanski pesnik in Maksim Gorki, ruski pisatelj. Umrl je tudi Anton Koželj, slovenski slikar.

Kakšno bo danes vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo misli budne, čustva skladna in vi zadovoljni.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 13.6.-19.6.23 ali TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNIJA 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč časa boste porabili za nekaj, kar se bo nepričakovano zakompliciralo. Izrazite z energijo lune v biku svoje mnenje, saj imate možnost, da vse usmerite tako, kot vam ustreza.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne zapletajte se tam, kjer že vnaprej veste, da bi lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo več poguma in predrznosti, saj vas vpliv lune v vašem znamenju usmerja k stabilnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poslovno področje bo zahtevalo veliko energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar se boste namesto v razprave raje umaknili in vse skupaj postorili v tišini.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezenske zvezde vam prinašajo zanimive zgodbe, ki se vam bodo na prvi tren zaradi simpatične vsebine zdele prelepe, da bi bile resnične. Pri vezanih bo napočil pravi trenutek za več strasti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Storite na področju čustev pogumen korak in ne dovolite, da bi morala nasprotna stran brati med vrsticami. Popolnoma se boste sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse lahko uresničite, saj boste z energijo lune v biku prebudili občutek, da ste na pravi poti. Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker boste imeli dovolj energije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar nestrpno ne prehitevajte, raje počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede in odgovore. Previdno tudi glede družinskega dogajanja, ki tokrat ne bo najbolj složno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrudite se ujeti trenutek in storiti več tam kjer bo to potrebno. Ljubezen bo področje, v katerem ta trenutek ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Zato se prepustite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom razmišljata podobno, zato prisluhnite zanimivemu predlogu, ne držite se nazaj. Presenečeni boste, saj vam energija lune v znamenju bika prinaša veliko lepega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na trenutke boste zmedeni, saj bo v zraku nekaj več nenavadnih vprašanj. Krajši zastoj se lahko zgodi na področju čustev le zaradi ljubosumja, ki se ga skušajte čim prej znebiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere in financ se vrtite v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Vse se vam bo zaradi napetosti, ki vas bo dražila zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Z nekom, ki vam je všeč se bosta povezala, ter morda naredila kakšen korak v smeri zbližanja.

Vas zanima: PATRICIJI STA SIN IN HČI OBRNILA HRBET ali OSEBNO PRIZNANJE JE VELIK KORAK