Dnevni horoskop za sredo 10. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 10. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan biodizla. S konjunkcijo med Luno in Plutonom boste nagnjeni k prigovarjanju in pritoževanju, ki pa se lahko tako doma kot tudi v službi zaključi tudi s konfliktom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju čustev boste sramežljivi, zato se lahko simpatičnemu predlogu brez pravega vzroka izognete. Čeprav boste radovedni, ne boste preveč spraševali.

horoskop
Vpliv lune

Danes ob 20:45 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni. Zvečer, ko preide Luna v znamenje Vodnarja pa boste sproščeni le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo.

Srednja pot ni pot pritiska, podzavestnih tenzij, prisile. Srednja pot je tista, ki v človeku ustvarja občutek nenapetosti in globoke povezanosti s tem, kar je.

Tomaž Flegar

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Lovro Kuhar – Prežihov Voranc, slovenski pisatelj
  • Leopold Suhodolčan, slovenski pisatelj
  • Antonio Banderas, španski filmski igralec
  • Javier Zanetti, argentinski nogometaš
  • Devon Aoki, ameriška igralka in fotomodel

Na današnji dan po šestih dneh »bivakiranja« v snežni luknji na Nanga Parbatu je Tomaža Humarja rešil pakistanski vojaški helikopter. Magellan se vtiri v orbito okrog Venere. Združeno kraljestvo zaprosi za članstvo v Evropski gospodarski skupnosti. Japonska vlada se prične pogajati za mir. Železničarska stavka v Parizu. Odprta je bila planinska koča na Kredarici pod Triglavom. Uradno odprtje muzeja Louvre v Parizu. Rodil se je Fran Eller, slovenski pesnik in Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj. Umrl je Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe in Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj.

Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselile spontane odločitve.

Katera znamenja zodiaka boste močno hrepenela po svobodi?

Po svobodi boste hrepeneli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop AVGUST 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste znali upreti škodljivim skušnjavam na področju kariere in denarja, se vam bo posrečilo neuresničljivo. Zaupajte predvsem v tiste rešitve, ki ste jih nekoč že preverili ali izkusili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najbolj vas je strah, da bi bili odvisni od drugih. Pogumne odločitve vam bodo dvignile samozavest ter ego, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden se bo vse skupaj realiziralo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V zadnjem obdobju je bilo na področju družine preveč negativne energije. Soočite se čim prej s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat, da ga slučajno ne prestrašite preveč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Planeti vam bodo naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v zvezi s čustveno zgodbo, ki vsebuje vzpone in padce. Dovolj imate obljub, sedaj boste želeli le še konkretna dejanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo kljub energiji lune v kozorogu, ki se najbolj povezuje z delom in denarjem sproščen. Vse kar je potrebno boste uredili pravi čas, brez odvečnih komplikacij in negativnega priokusa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Presenečeni boste, kako brez težav bo šlo v zadevi, ki se vam je še pred kratkim dozdevala zelo težavna. Dokazali boste, da se znate obrniti v pravo smer, kar vas vodi k večji samozavesti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pravi vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti bodo tokrat pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas. Umaknite se, če čutite, da bi se morali ves čas neprestano dokazovati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v kozorogu se boste zagnali v delo, najslabše bi bilo, če bi le čakali na rešitve. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki na področju čustev med seboj tesno povezani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sami si zaradi povečane neodgovornosti zapletate stvari. Ko si boste priznali, boste veliko lažje krmarili skozi dan. V večernih urah, ko luna prehaja v vodnarja bo vse skupaj lepše in lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub luni v vašem znamenju se bo potrebno potruditi, da zadeve, ki jim ni videti zaključka uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati pozitivno naravnani in sproščeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Namenite več časa, pozornosti in ljubezni dobrim prijateljem. Vzemite si čas, bodite nagajivi in dan se bo zaključil v pozitivnem razmišljanju. Ljubezen bo dišala po prodornih vibracijah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v kozorogu boste obvladovali obveznosti in načrte, morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, ki se bo dotikala področja čustev. Naj nekaj ostane le v vaših mislih, zadržite se preden si nakopljete težave.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV