Dnevni horoskop za sredo 1. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 1. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 1. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 1. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ponovno boste pridobili določeno zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino, ki jo boste delili z bližnjimi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Da bo v domačem okolju danes vse skupaj bolj prijetno, se naučite pazljivo prisluhniti. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar ni v vašem kontekstu.  

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 21:11 uri Luna preide v znamenje Raka

Luna skozi dan v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite.

Kaj pravi horoskop za sredo 1. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zlatko Zahovič, slovenski nogometaš
  • Tatjana Doma, slovenska dramaturginja
  • Gabriel Batistuta, argentinski nogometaš
  • Aleksander Šeliga, slovenski nogometaš
  • Harry Styles, član skupine One direction

Na današnji dan Slovenija ratificira evropsko ustavno pogodbo. Rodil se je Darren Fletcher, škotski nogometaš in Boris Nikolajevič Jelcin, ruski predsednik. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec Clark Gable in monaška princesa Stephanie. Umrl je Blaž Arnič, slovenski skladatelj in Piet Mondrian, nizozemski slikar. Umrla je tudi gledališka igralka Mina Jeraj, članica Slovenskega mladinskega gledališča.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

Sebastian Kneipp
Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smotrno izogniti globokim pogovorom.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pridna in vztrajna?

Danes boste najbolj pridni in vztrajni rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 31.1.-6.2.22 ali TEDENSKI HOROSKOP OD 30. JANUARJA DO 5.FEBRUARJA 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne iščite podpore pri nekomu, ki se samo hvali, saj bi se lahko močno opekli. Tokrat se morate znajti sami, kar vam je v bistvu nekako pisano na kožo, zato ne oklevajte preveč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni storite nekaj le po občutku. Pustite pretekle zadeve na miru in raje poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti. Poskusili boste doseči svoje z nekaj več navdušenja kot doslej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere boste zazveneli prepričljivo in nekdo vam bo pomagal razvozlati težavno uganko. Na čustvenem področju ne bodite tako zelo nestrpni glede nekega klica ali sporočila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo nestrpno čaka na vaš korak, zato nikar z luno v dvojčkih ne pretiravajte v smeri, kako zelo ste zaposleni s pomembnimi zadevami. Nekaj boste rešili dokaj dobro, čeprav še vedno niste zadovoljni tako, kot bi lahko bili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izkoristite priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila. Nekaj boste povedali nenavadno in s čudnimi besedami, morda tudi nepovezano. Zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tokrat boste izredno zahtevni, zato naj vas ne preseneti, če bodo drugi z vami izredno previdni. Storili boste nekaj, kar bo s pomočjo lune v dvojčkih premaknilo stvari z mrtve točke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Cena za nekaj, kar si želite je lahko previsoka. Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko imate svojo vizijo, od katere ne boste želeli odstopati niti za milimeter. V ljubezni boste prilagodljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezenski odnosi bodo dišali po optimizmu, nekaj pa vas bo vseeno motilo. Prihaja odpor do pripovedovanja zgodb, zato se potrudite, da ne boste kar naprej prekinjali sogovornika.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Potrebujete premik, da boste dobili novi zagon. Nekdo vas že nestrpno čaka, zato prenehajte z mencanjem. Na finančnem področju vam zaradi dobre pripravljenosti ne more spodleteti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj ste sprejeli zelo hitro, v trenutku, zato poskusite izvedeti še kaj je v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato se lahko hitreje dogovorite in poskusite še enkrat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nimate časa za vse, vseeno pa vam bo uspelo nekoga prepričati, da vam v zanimivi zgodbi začne slediti. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, raje pomislite, kako se nasprotna stran počuti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ostanite zaradi opravljive energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe, saj vam nagaja naivnost.

Vas zanima: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 ali SONČNE IN SENČNE PLATI AFIRMACIJ