Dnevni horoskop za soboto 9. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 9. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 9. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V negativnem smislu lahko zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo odgovarjalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Za ohranjanje fizičnega zdravja se bolj osredotočite na prehrano z uravnoteženimi obroki in več gibanja.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

LJUBEZEN KROŽI, KADAR JO DAJEMO

Danes praznuje Domen Valič: Astro profil

Domen Valič je glede na analizo njegovih planetov ob rojstvu karizmatičen in vsestranski. Vztrajen in odločen Domen zna vedno poskrbeti zase. Z Merkurjem v znamenju rib je njegova komunikacija nežna in prijetna. Pod močnim vtisom impresionističnega je zdaj tukaj in že naslednji trenutek nekje v svojem svetu. Znajde se v besednih dvobojih, kar mu omogoča lažjo življenjsko pot. Ima posebno moč, s katero v poslovnem svetu zlahka prepriča, da je najboljši.

Gledate serijo Skrito v raju? Preverite kakšna je GAJA FILAČ, pokukali smo v njen Astro profil.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog
  • Maite Perroni, mehiška pevka in igralka
  • Marko Šuler, slovenski nogometaš
  • Julia Mancuso, ameriška alpska smučarka
  • Nika Križnar, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je bil ustanovljen milanski nogometni klub Inter. V Leipzigu preizkušen prvi elektronski mikroskop. Rodil se je Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt in Janko Kos, slovenski književni teoretik, esejist in kritik. Umrl je Matjaž Tanko, slovenski novinar in Charles Bukowski, ameriški pisatelj, pesnik.

Prava moč ni v vladanju, denarju ali orožju, temveč v globokem, notranjem miru.

Thich Nhat Hanh
Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana?

Najbolj spontani boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes hitre jeze?

Hitre jeze boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: 3 MOŠKI ZODIAKA, KI SO PRAVI GOSPODJE ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v ribah boste umirjeni, zato bo vse, česar se boste lotili nosilo s sabo posebno zadovoljstvo. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer z nežnostjo, ki vam bo še kako godila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obeta se vam zanimivo sodelovanje, toda trenutno še niste prepričani, če se boste dobro počutili. Zastavljali vam bodo preveč vprašanj, zato ne boste najbolj zainteresirani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite zaradi energije lune v ribah previdni in ne vzemite ničesar, kar bo prišlo na ušesa, dobesedno. Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste popravili lažje kot v preteklih dneh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ostati umirjeni bo kljub luni v znamenju rib, ki se izogiba konfliktom težko, saj vam bo nekdo ves čas želel skakati v besedo. Zadeve se bodo proti večeru izboljšale ter stabilizirale.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav bi se želeli popolnoma posvetiti družinskemu okolju, si morate priznati, da so misli čisto drugje. Spomnili se boste nečesa, kar bi morali čim prej popraviti ali dodelati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zavedate se, da ste se glede nečesa premalo trudili, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali realizacijo. Čim prej zavihajte rokave in se podajte v akcijo, kar vas bo notranje pomirilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezenskih odnosih boste nepotrpežljivi, zato se usmerite v enostavne rešitve, ki vas bodo napolnile z optimizmom. Samskim tehtnicam bo nekdo pokazal, da obstaja sreča.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskusite se s tistimi, s katerimi se nahajate v napetosti z umirjeno energijo lune v ribah pogovoriti o vsem skupaj. Določene stvari boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radi bi postorili vse naenkrat, kar žal ne bo izvedljivo. Veliko boljše se boste počutili, ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Srečanje v večernih urah bo prebudilo čudovit občutek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prebudite se in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle miren spanec. Pri tem vam lahko pomaga nekdo od bližnjih, ki je trenutno zelo naklonjen vsemu, o čemer tuhtate na glas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zelo boste uživali v pogovoru, ki bo obarvan s pohvalami. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno vse pomembne zadeve najprej analizirati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V družbi prijateljev se kljub zasanjanosti, ki jo prebuja luna v vašem znamenju potrudite ter pozorno prisluhnite, saj vas bodo boljše sprejeli. Ne obupajte ob prvih ovirah, ampak bodite potrpežljivi.

Vas zanima: POGOVORNI GREHI IN PRESTOPKI ali KAKO POMEMBNA JE KOMUNIKACIJA V STARŠEVSTVU?