Dnevni horoskop za soboto 4. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 4. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 4. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 4. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S svojo iznajdljivostjo boste znali počistiti s preteklostjo, ki vas obremenjuje in vam sledi. Tokrat boste vi zakladnica informacij, zato naj vas ne vznemiri, če bodo namesto na spletu iskali odgovore pri vas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše misli bodo fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten, vi pa zadovoljni. Sedaj boste vi tisti, ki boste drugim pomagali.

horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 09:48 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

SKRITI UŽITEK, KI JE SAMO VAŠ, GLEDE NA ELEMENT

Kaj pravi horoskop za soboto 4. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Rosa Parks, ameriška borka za človekove pravice
  • Jakob Savinšek, slovenski kipar, risar
  • Alice Cooper, ameriški rock pevec
  • Žiga Turk, slovenski informatik, politik in kolumnist
  • Pirmin Zurbriggen, švicarski alpski smučar

Na današnji dan je bilo odprtje Bloudkove skakalnice v Planici. George Washington je bil izvoljen za prvega predsednika ZDA. Mark Zuckerberg je ustanovil novo družbeno spletno omrežje, ki je kmalu zaslovelo pod imenom Facebook. Rodil se je Arrigo Boito, italijanski pesnik, skladatelj, pisatelj in Josip Macarol, slovenski slikar. Rodi se tudi gledališki in filmski igralec Bert Sotlar. Umrl je Janez Bitenc, slovenski skladatelj, pedagog in Marko Pohlin, slovenski pisatelj.

Samo en kotiček vesolja lahko zagotovo izboljšate. To ste vi sami.

Aldous Huxley
Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana in sproščena?

Najbolj spontani in sproščeni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki vam mora sporočiti odločitev, se bo zopet želel izmuzniti, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo. Izbral si je napačen dan, saj boste na vso silo želeli pridobiti odgovore na svoja vprašanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva lune v levu, ki prebuja pogum, lahko z minimalnimi napori dosežete svoje. Družbo vam bo želel delati nekdo, ki je izredno zahteven. Morda je bolje, da nadaljujete sami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas lahko za trenutek obremeni občutek, da ni vse tako, kot si želite. Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste tokrat dosegli nobene spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu, ki se je v zadnjem času spremenil v pozitivni smeri, ne boste mogli ničesar več očitati. Ne iščite težav tam, kjer jih v resnici ni. Morda se vam bo nenadna situacija zdela preveč enostavna, da bi bila resnična.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija lune v vašem znamenju vas prebuja, zato se čim prej spravite k dejanjem. Krepite odpornost, poskrbite zase in si dovolite nekaj novega in drugačnega na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tako pri delu, kot v družinskih odnosih boste zaradi lune v levu pričakovali spremembe. Besede niso dovolj, potrebno bo narediti nekaj veliko bolj konkretnega. Ne skrbite, uspelo vam bo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda bi vam na področju napetih družinskih odnosov lahko pomagala taktika, ki je še niste odkrili. Pričakujte tudi nekaj težav z mlajšimi, posebno s tistimi, ki prihajajo iz drugačnega okolja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomemben trenutek v današnjem dnevu bo za vas odločilen, čeprav ne morete razumeti vseh okoliščin. Nikar se ne zapirajte vase. Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko rešite s pogovorom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Šele ko boste nekaj večkrat ponovili, boste še sami prepričani, da zadevo resnično obvladate. Pazite na zdravje, spet ga ogrožate le zato, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na znake šibkosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočenje, ki ste se ga v bistvu veselili bo za vas zaradi energije lune v levu napornejše, kot ste pričakovali. Slišali boste nekaj, kar vam bo končno razsvetlilo še dogodke iz preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zakaj nenehno razmišljate o stvareh, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti? Umirite se, odpravite se na izlet in se nikar ne prerekajte neprestano s tistimi, ki imajo drugačna stališča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se lahko določene zadeve zakomplicirajo. Spoznali boste, da morate pustiti času čas. Počutje se vam bo počasi popravilo do večera.

Vas zanima: POGOSTI VZROKI NESPORAZUMOV V RAZMERJU ali RESNICA OSVOBAJA, NERESENICA OBREMENJUJE