Dnevni horoskop za soboto 30. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 30. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 30. marca 2024

Predviden čas branja 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 30. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano švigajo mimo vas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naredili boste izbor med tistimi, ki so vam resnično pri srcu, in tistimi, ki si vaše pozornosti ne zaslužijo.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

PREPOZNAJTE SIMPTOME NERAZREŠENE TRAVME

Danes praznuje Eric Clapton: Astro profil

Ob njegovem rojstvu se je Sonce nahajalo v 6. hiši Ovna. Je poln energije, vitalnosti in poguma. Hitro odreagira a se prav tako hitro tudi ohladi. To je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko kontrolira svoja močna čustva in je znan po burnih reakcijah. Zelo je ljubosumen, včasih pa celo maščevalen. Ima močen vpliv na ljudi pa tudi težnjo po nadvladi. Je zelo nagonski, strasten in seksualen.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona, zato je nagnjen k perfekcionizmu. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Z ascendentom v Tehtnici je to oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njegov nastop je vedno umirjen in šarmanten. Vljuden je in uglajenega videza.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Vladimirovič Iljušin, ruski letalski konstruktor
  • Celine Dion, kanadska pevka
  • Norah Jones, ameriška pevka in pianistka
  • Jure Natek, slovenski rokometaš
  • Sergio Ramos, španski nogometaš

Na današnji dan Jožeta Pučnika zaradi kritičnih objav v Reviji 57 obsodijo na devet let zapora. S podpisom pariške mirovne pogodbe se konča krimska vojna. Rodil se je Vincent van Gogh, nizozemski slikar in Francisco de Goya y Lucientes, španski slikar. Rodil se je tudi ameriški rap glasbenik MC Hammer. Umrla je angleška kraljica mati Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon in Karl May, nemški pisatelj.

Sanjate svojo sliko in slikajte svoje sanje.

Vincent van Gogh
Katera znamenja zodiaka se boste težko notranje umirila?

Težko se boste notranje umirili rojeni v ognjenih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste odločila za intenzivno delo na sebi?

Danes se boste za intenzivno delo na sebi odločili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: OVNI, V KATERO DEKADO SPADATE? ali Mesečni horoskop APRIL 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi, saj se bodo energije lune v strelcu, ki so hitre in drzne prepletale na vseh področjih. Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste sprejeli kompromis, z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj bo le trenuten izhod v stiski. Zelo pomemben vidik premika naprej bo tokrat, da spustite zavoro.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poslovne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili. Tokrat lahko na enostaven način pridete do spoznanja, kaj vam je blizu in kaj ne.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nepričakovane priložnosti bodo prišle skozi različne ljudi. Raziskati boste želeli svojo preteklost, zato, da boste odkrili razne zanimive vzorce in vedenja, ki niso več v skladu s trenutnim dogajanjem.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razmišljanje o čustveni trdnosti ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na družinske dogodivščine. Najboljše počutje vas bo spremljalo, ko se boste poigravali z lepimi mislimi.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne razkrivajte svojih načrtov vsakomur, da vam kdo ne bo pokvaril presenečenja ki ga že nekaj časa pripravljate. Še vedno imate možnost, da se na diplomatski način umaknete.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Doma boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost, lahko tudi kakšen kratek konflikt.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Raziskovali boste stare stvari in prišli s pomočjo radovednosti zadevam v domačem okolju do dna. Našlo se bo nekaj posameznikov, ki jim vaše brskanje ne bo pri srcu.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več boste prejemali kot dajali, saj boste imeli z energijo lune v svojem znamenju občutek, da ste vsemogočni. Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo zelo pomembni.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V večini situacij ne boste imeli nič proti, nagnite se k umirjenem odzivu tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet nekoga od domačih. V ljubezni bi se morali malce prilagoditi.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Premalo ste v preteklem obdobju vlagali v čustveno plat, kar boste želeli čim prej popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj se bodo stvari spremenile.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sebičnost se vam ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej soočili s tem, da bi morali nekomu privoščiti, namesto da se vam nenehno prebuja velik val ljubosumja in slabe volje.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI POGOSTO MENJAJO SLUŽBO? ali POSTAVLJANJE PRAVIL V DRUŽINSKEM KROGU