Dnevni horoskop za soboto 3. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 3. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 3. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 3. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Potrebovali boste čas, da spoznate svoje želje in ugotovite, kaj v resnici želite. Želeli boste oceniti, kam vas določena situacija, v kateri ste se znašli pelje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pragmatizem je lahko vir moči, ki vam podarja stabilnost in ustvarja realen odnos do čustvenih vzponov in tokov.

Horoskop
Zadnji krajec

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati.

V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo.

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je čas primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 3. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar
  • Mitja Vošnjak, slovenski politik, urednik
  • Maurizio Micheli, italijanski igralec, komik, režiser in kabaretist
  • Morgan Fairchild, ameriška filmska igralka
  • Bojan Prašnikar, slovenski nogometaš in trener

Na današnji dan Luna 9 kot prvi izdelek človeških rok uspešno pristane na Luni. Vpis Sečoveljskih solin med mokrišča. Rodil se je Johann Georg Albrechtsberger, avstrijski skladatelj, organist in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Rodil se je tudi Polde Bibič, legendarni slovenski filmski in gledališki igralec in avstralska igralka Isla Fisher. Umrl je Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik in Milan Pugelj, slovenski pisatelj.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete čudovit dan, obarvan z iskreno ljubeznijo?

Lep dan, obarvan z ljubeznijo lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem posvetila domu?

Domačemu okolju se boste z veseljem prepustili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop FEBRUAR 2024 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Družinskim obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj, ko se boste pogovorili o podrobnostih videti zelo pozitivno, kar vas bo v trenutku spravilo v dobro voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar se dogaja v okolici intenzivno vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, v zvezi s katerimi ste pravzaprav najranljivejši. Preložite pomembne opravke in resne pogovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sami si zapletate stvari, ko ocenjujete druge na podlagi svojega razmišljanja. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota, ter mu dovoliti, da izrazi svoje mnenje brez vaših pripomb.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaprosite za tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj z energijo Zadnjega krajca razvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Neusmiljeno direktni boste, prav tako vam bo težko, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca. Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pri velikih načrtih, o katerih razmišljate pomagati in se z vami o vsem skupaj iskreno posvetovati. Prihaja trenutek, ki ste ga nestrpno čakali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Previdni bodite, ko razlagate nekaj pomembnega, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Nekoliko raztreseni boste, razlog bo pozitiven, saj boste zadovoljni na ljubezenskem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne skrbite, če boste morali v domačem okolju sami poskrbeti, da je vse tako kot je treba. Z energijo lune v svojem znamenju se prebujata igrivost in vročekrvni temperament.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prebudil se bo občutek, da bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Prav hitro boste z energijo lune v škorpijonu začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se ne ustavljajte, saj imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete. Na področju ljubezni boste zopet pripravljeni na napredek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo škorpijona boste dvomljivi, zato se boste večkrat zalotili, da nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete popolnoma zaupati. Najbolj pomembno vam bo, da vas pohvalijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Raziskujte, saj se sijajno počutite ob izkušnjah, s katerimi se do sedaj še niste imeli možnosti srečati. Čeprav boste najprej malce živčni, boste kljub temu pravilno usmerjeni.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA ali KAKO POSTATI BOLJŠA OSEBA?